evet canım arama moturana yazarsan yapılışını görürsün . senin menülerin tam olduğu için yapmana gerek yok ama çok istersen bi iki zıpla hadijumping derken zıplamak gibi bir şey mi?
bilmiyorum bağışlasak mı kiKilo bildirimi sabit
68.6 gecen haftayla ayni
Yaaaaa sizde cok amacok özür diliyorum hic menü paylasimi yapamadim cok yogunum bagislayin
2 hafta olmadı heralde daha, bende goncaya sorcam biliyodur belkieğlendik işte şükür bunada diyeyimmevet arkadaşlar aktif benimde dikkatimi çekti maşallahh diyelimm sen neler yaptın bakalım ebrulim bugünmü dönüyordu biliyormusun acep
jumping derken zıplamak gibi bir şey mi?
iradeli hatun senihala usluyum.... bu hafta pazar kaçamak iznimi iptal ettim haftaya artık....
bunları ilk kez kullandığımı sanıyorum ama bilemiiciiimmevet canım zıplamalı bişifyzanur sanırım atar hareketli animesini banada atmıştı o resmi yanlış hatırlamıyorsam
Haftalik menü paylasim tablosu
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
E-brulim izinli
Parfym izinli
AKovser +----++
fyzanur kendimi not almayı unutmuşum , ceza olarak 120 jumping jack yapacam
gunes-86 ++-----
Hafize_isvicre +--+---
hsevda ----+-+
Simlal +++++++
haldenlos ------
edersoy --+++--
semraanne++++++-
kaleydeskop +++++
momhati +++++++
upsydaisyy +++- (yeni üye)
btbetul +++ (yeni üye)
melanyfonik ++++++(yeni üye )
milaka +++--(yeni üye )
her eksik menü için 20 jumping jack yapılacak.
çoğu kişinin sabit bu hafta galiba@gogo2405
Canım, benim kilom 3. haftadır sabit, ondan önce de kilo almıştım, yani sormak istediğim sorun olur mu
beni bekliyosun heralde canım benimkilom sabit maalesef kizlar
mesaj sayim 38
maşallah çok güzel vermişsin yakilo bildirimi
geçen hafta: 83.3
bu hafta: 81.9
fark: 1.4
yüzde: 1.68
evet seni bekliyorum feyzosbeni bekliyosun heralde canım benimsabit iyidir kal orda
Eski kilo -73.6
Yeni kilo -69.1
Fark -4.5
Ortalama - onu yapamadım
Mesaj sayısı - 67
umarım olmuştur..
evet canım arama moturana yazarsan yapılışını görürsün . senin menülerin tam olduğu için yapmana gerek yok ama çok istersen bi iki zıpla hadi
9 günde verdiğim kilo canım. bu arada hoşgeldin :)bu bir haftalık verdiğin kilomu acaba
hoşbuldumm canım sende hoşgeldin9 günde verdiğim kilo canım. bu arada hoşgeldin :)
Ama lütfeeeen spor yapicaaam söz...bilmiyorum bağışlasak mı kinasıl affettirceğine bağlı
hoşbuldum tatlım. aslında farkı birşey yapmadım sadece tramboline asıldım biraz sanırım ciddi kalori yakıyor o iş. yada diyetin ilk haftası olduğundan vücudumda ödem vardı onunda etkisi olabilir bende bilmiyorum :) sadece bu hızda devam etmeyeceğini biliyorum aman durmasın yeter :)hoşbuldumm canım sende hoşgeldin
9 günde naptın sen harikasınn senilıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?