hemen kontrol ediyorum canımBenim
Benim niyr beş tane ben hep yazdım ki(
canım kağıda 7 günede artı koymuşum yazarken 7 diye saymışım artıları galiba , eksi koymadığımdan belli zaten eksiğinin olmadığıBenim
Benim niyr beş tane ben hep yazdım ki(
Haftalik menü paylasim tablosu
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
E-brulim izinli
Parfym izinli
AKovser +----++
fyzanur kendimi not almayı unutmuşum , ceza olarak 120 jumping jack yapacam
gunes-86 ++-----
Hafize_isvicre +--+---
hsevda ----+-+
Simlal +++++++
haldenlos ------
edersoy --+++--
semraanne++++++-
kaleydeskop +++++
momhati +++++++
upsydaisyy +++- (yeni üye)
btbetul +++ (yeni üye)
melanyfonik ++++++(yeni üye )
milaka +++--(yeni üye )
her eksik menü için 20 jumping jack yapılacak.
izin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım***4.TAKIM 425.ETAP ***
AKovser (/53.8 /53.8 / 0/%0)kilosu sabit
gunes-86 (/68.2/68.2 / 0/%0)kilosu sabit
fyzanur (/67.1/ 67.1/0 /%0 )kilosu sabit
Hsevda (/65.2/ 65.2/ 0/%0 )kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0 /0 /%0)kilosu sabit
simlal (/83.3/ 81.9/ 1.4/%1.68 )
edersoy (/78.1/ 78.2/+0.1 /%-0.13 )
btlbetul (/66.5/ 73.6/ +7.1/% - 0.09)311. Etapta kilo bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü kilosu 115'e bölündü
4.takım ortalaması %
Bi cezada bendn hepinize 3 . haftadır kötü durumdasiniz.
Herkes istisnasız cumaya kadar hergün 150 jamping jack yada ip atlama yapacak.
bencede yeni üye gibi olması lazım hemen listeye alınması çok ilginç geldi bana , bide 10.maddede kilo alarak dönerse 1 ay deneme süresi felan var gibi bişeyler diyor ,kurallar felan mı değişti acabaizin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım
bencede yeni üye gibi olması lazım hemen listeye alınması çok ilginç geldi bana , bide 10.maddede kilo alarak dönerse 1 ay deneme süresi felan var gibi bişeyler diyor ,kurallar felan mı değişti acaba
yani çok garip geldi bana daevet yaaa teeee 2013 teki kilomla kıyaslanınca kendimden soğudum valla yani...
senin için demiyorum kuzum , kurallar aklımı karıştırdı onu yazmak istedim , senin neden yeni üye gibi olmadığını anlayamadım 2 sene felan geçmiş üstündensuss kız bir ay mir ay..... aaaaaaaa karıştırma ortalığı :))
kaos ortamı yarattım....
senin için demiyorum kuzum , kurallar aklımı karıştırdı onu yazmak istedim , senin neden yeni üye gibi olmadığını anlayamadım 2 sene felan geçmiş üstünden
thank you...
sağol kııız antin kuntin formüller bilmem ne aaaaaaa yaşlıyım ben...
ayyy tişekkür ederim inşallah böyle gidi gidi verir bir an önce 60 ları görürüm inşallah....
ahh canıım bizim daha 2 haftamız var o zamana kadarda kilo vermemiz durur zaten... ilk kilolar hızlı gider ya hep.. ondan rakamlar büyük.. haftaya da biraz gider de sonraki hafta dökülmeye başlarız tecrübeyle sabit :))
Eski kilo:76.3
Yeni kilo:74.0
Fark:2.3
Yüzde:3.01
Mesaj sayisi:80
çoğu kişinin sabit bu hafta galiba
şu an pizza kokularına inat usluyum ve kolalara inat usluyum......... neler çektiğimi biliyor musunuz?
Ağlamak istiyorum ben deeeee
Hurma diyeti irademi zorluyorr,pilav tencereden bana bakıyor, kaç gündür hastayım canım çeken bir tatlı vardı kek gibi birşey, ama kardeşim kaç gündür bulamıyordu, aksi gibi bugün görmeş almışşş, delirmemek elde değillll
dolabı açtım, görünce şok olup kapadım, hurmalarımı yemeğe başladım, yoksa paketi bitirirdim, pakette 3 el kadar birşeyy ufak tefek olsa yine neyse
#direnAKovser
ağlıceksek oynamayalım hanımlaaar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?