Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

düzeltme artıları eksik saymışım kaleydoskop +++++++

izin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım

Bi cezada bendn hepinize 3 . haftadır kötü durumdasiniz.
Herkes istisnasız cumaya kadar hergün 150 jamping jack yada ip atlama yapacak.

her gün 150... sen bu bünyeyi zıplatmak için ne kadar enerji harcamak gerektiğini biliyo musun dostuum :))) yer çekimi şişmanlar için daha fazla....

izin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım
bencede yeni üye gibi olması lazım hemen listeye alınması çok ilginç geldi bana , bide 10.maddede kilo alarak dönerse 1 ay deneme süresi felan var gibi bişeyler diyor ,kurallar felan mı değişti acaba

bencede yeni üye gibi olması lazım hemen listeye alınması çok ilginç geldi bana , bide 10.maddede kilo alarak dönerse 1 ay deneme süresi felan var gibi bişeyler diyor ,kurallar felan mı değişti acaba

suss kız bir ay mir ay..... aaaaaaaa karıştırma ortalığı :))

Ne yaşlısı yaaa :))
İlk başlarda akılda kalmıyor, kaç kere sordum ben de kızlara, utanıyordum artık sormaya

Eski kilo:76.3
Yeni kilo:74.0
Fark:2.3
Yüzde:3.01
Mesaj sayisi:80

Tebriklerrrrrrrrr, bu yüzdeyle takım en az 2-ci olurduu

şu an pizza kokularına inat usluyum ve kolalara inat usluyum......... neler çektiğimi biliyor musunuz?

Ağlamak istiyorum ben deeeee

Hurma diyeti irademi zorluyorr,pilav tencereden bana bakıyor, kaç gündür hastayım canım çeken bir tatlı vardı kek gibi birşey, ama kardeşim kaç gündür bulamıyordu, aksi gibi bugün görmeş almışşş, delirmemek elde değillll

dolabı açtım, görünce şok olup kapadım, hurmalarımı yemeğe başladım, yoksa paketi bitirirdim, pakette 3 el kadar birşeyy ufak tefek olsa yine neyse

#direnAKovser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…