Canım tarihler uygun ama geçen hafta kilo bildirmemis o yüzden haftaya alırız listeye.goncacım haldenlos 14 temmuzda katıldı katılımı düzenliydi sadece biraz izin istemişti tatile çıktığı için . bugünde kilo bildirimini yaptı dönmüş . istersen onu listeye alabilirsin , bence katılımı iyi bir arkadaş
tamam canım ben söyleyim dedim sadeceCanım tarihler uygun ama geçen hafta kilo bildirmemis o yüzden haftaya alırız listeye.
paylaşılacak gibi değil hatta bu bir şaka olmalııııı***4.TAKIM 425.ETAP ***
AKovser (/53.8 /53.8 / 0/%0)kilosu sabit
gunes-86 (/68.2/68.2 / 0/%0)kilosu sabit
fyzanur (/67.1/ 67.1/0 /%0 )kilosu sabit
Hsevda (/65.2/ 65.2/ 0/%0 )kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0 /0 /%0)kilosu sabit
simlal (/83.3/ 81.9/ 1.4/%1.68 )
edersoy (/78.1/ 78.2/+0.1 /%-0.13 )
btlbetul (/66.5/ 73.6/ +7.1/% - 0.09)311. Etapta kilo bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü kilosu 115'e bölündü
4.takım ortalaması %
***4.TAKIM 425.ETAP ***
AKovser (/53.8 /53.8 / 0/%0)kilosu sabit
gunes-86 (/68.2/68.2 / 0/%0)kilosu sabit
fyzanur (/67.1/ 67.1/0 /%0 )kilosu sabit
Hsevda (/65.2/ 65.2/ 0/%0 )kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0 /0 /%0)kilosu sabit
simlal (/83.3/ 81.9/ 1.4/%1.68 )
edersoy (/78.1/ 78.2/+0.1 /%-0.13 )
btlbetul (/66.5/ 73.6/ +7.1/% - 0.09)311. Etapta kilo bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü kilosu 115'e bölündü
4.takım ortalaması %
paylaşılacak gibi değil hatta bu bir şaka olmalııııı
ben biliyorum galibaşu an pizza kokularına inat usluyum ve kolalara inat usluyum......... neler çektiğimi biliyor musunuz?
ucundan azıcık alıver olma mışu an pizza kokularına inat usluyum ve kolalara inat usluyum......... neler çektiğimi biliyor musunuz?
sizi gidi açlarrrrrrrrrrben biliyorum galiba
biz birinci oluruz sondan hakediyoruz bunu... özellikle benim takıma girmem pek bi faydalı olmuş :))) göçertmişim resmen......
ben biliyorum galiba
ucundan azıcık alıver olma mı
sende rejimdeyim deme ben sağlıklı besleniyorum deahhh ahhhh olsun sonunda biz kazanacağız.....
olmaaaa.... ısrar ettiler kavga ettim :)) zaten zor bişi yapıyorum ne ısrar ediyon dimi.... ben şişman kalayım istiyo hainler :)) açken ben ben değilim.... bir daha teklif etmeye korkarlar zannımca..
ayy rejimdeyim deyince gülüyolar bana yaaa... tabi 350 bininci kez olunca...haklılar yani... rejşme girip kilo alıp çıkana napılır gülünür....
ahhh ahhhh olsun sonunda biz kazanacağız.....
olmaaaa.... ısrar ettiler kavga ettim :)) zaten zor bişi yapıyorum ne ısrar ediyon dimi.... ben şişman kalayım istiyo hainler :)) açken ben ben değilim.... bir daha teklif etmeye korkarlar zannımca..
ayy rejimdeyim deyince gülüyolar bana yaaa... tabi 350 bininci kez olunca...haklılar yani... rejşme girip kilo alıp çıkana napılır gülünür....
sende rejimdeyim deme ben sağlıklı besleniyorum deyalan mı hıh
Haftalik menü paylasim tablosu
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
E-brulim izinli
Parfym izinli
AKovser +----++
fyzanur kendimi not almayı unutmuşum , ceza olarak 120 jumping jack yapacam
gunes-86 ++-----
Hafize_isvicre +--+---
hsevda ----+-+
Simlal +++++++
haldenlos ------
edersoy --+++--
semraanne++++++-
kaleydeskop +++++
momhati +++++++
upsydaisyy +++- (yeni üye)
btbetul +++ (yeni üye)
melanyfonik ++++++(yeni üye )
milaka +++--(yeni üye )
her eksik menü için 20 jumping jack yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?