hap içseydin majezik felan hemen kesiyor . annengil nereye gidiyorBu karin agrisi beni mahvetti, belki isten erken cikarim diye dedim. Bu aksam annemleri yolcu ediyorum, isten sonrada onlarla birlikte olurum
ebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı
hangi içi hangi dışla çarpacağımı bilsem çarpacam öğretmen hanımKız yap bi içler dışlar çarpımısenden iyi kim yapacak.
hahahahha seni yarım akıllı seni koca popişini kaldır suyu alda gel susuz gitmez o kilolarbakkala su almaya gittim suyu bakkalda bıraktım sakız aldım geldim .... susss bence çok asabiyim şu an....
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu8.ci takımın kaptan vekiliyim Kaptanımız sağ olsun oğlunun düğün hazırlıklarıyla uğraştığından beni çakma kaptan ilan etti
Eeee kaptanızında size ilan ettiği gibi bu hafta sizin takımla tatlı bir rekabet oluşması için yarışa girdik
Bizim kızlar baya bir gaza geldi savaş boyalarını sürmeye niyetlenenler bile var
Umarım sizler içinde bizler içinde çok güzel bir hafta olur ve hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Şimdiden hepimizin gazası mübarek olsun
neyyyyyyyy ne demek gitmiş benim rakip kaçmış mı ?kızlarkaleydoskop 8.takımamı transfer olmuş hiç haberimiz olmadı
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu8.ci takımın kaptan vekiliyim Kaptanımız sağ olsun oğlunun düğün hazırlıklarıyla uğraştığından beni çakma kaptan ilan etti
Eeee kaptanızında size ilan ettiği gibi bu hafta sizin takımla tatlı bir rekabet oluşması için yarışa girdik
Bizim kızlar baya bir gaza geldi savaş boyalarını sürmeye niyetlenenler bile var
Umarım sizler içinde bizler içinde çok güzel bir hafta olur ve hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Şimdiden hepimizin gazası mübarek olsun
Ahaaahaa deli kız. Aşık mı oldun kız naptinbakkala su almaya gittim suyu bakkalda bıraktım sakız aldım geldim .... susss bence çok asabiyim şu an....
hahahahha seni yarım akıllı seni koca popişini kaldır suyu alda gel susuz gitmez o kilolar
Ahaaahaa deli kız. Aşık mı oldun kız naptin
ne bilemm 8.takıma kilo bildirimi yapmış ama yanlış yazmış sanırım mesajlarına baktım şimdi ilk kez yazmış 8.takıma şaşkın kızzneyyyyyyyy ne demek gitmiş benim rakip kaçmış mı ?
Aaaa olamaz. Doktorumuzu kayıp mı ettikE-brulim kaleydeskop niye transfer oldu biliyomusun , çok şaşırdım, baktım da şimdi 8.takıma yazmış mesajlarını
ne bilemm 8.takıma kilo bildirimi yapmış ama yanlış yazmış sanırım mesajlarına baktım şimdi ilk kez yazmış 8.takıma şaşkın kızz
Ay ne yaşlancan be. Misal ben pek düşünmüyorum yaşlanmayıyaşlılıktan beyin hücrelerim öldü bence...
sen diyince baktım , bencede yanlış yere yazmışne bilemm 8.takıma kilo bildirimi yapmış ama yanlış yazmış sanırım mesajlarına baktım şimdi ilk kez yazmış 8.takıma şaşkın kızz
hep senin başının altından çıkıyor bunlar rakibimi kaçırdın benimben oraya etiketledim yaa mesajda o da ordan devam ettiyse artık :))
hep senin başının altından çıkıyor bunlar rakibimi kaçırdın benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?