Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sana neden küseyim ebruşum sen elinden geleni yapıyorsun sağolsun feyzacımda geçen haftalarda listeye girmem için teklifte bulunmuştu ama diğer kaptanımız katılım düzensizliğinden listeye almamıştı halbuki inanın elimden geldiğince yazıp takip etmeye çalışıyorum çocuklu ev hanımı olunca inanın daha zor oluyor kızlar bekarken bende işyerinde neredeyse günümün yarısı nette yazışmalarla geçiyordu vaktim vardı çünkü ama şimdi o fırsatı herzaman bulamayabiliyorum birazcık daha anlayış gösterilse bazı durumlarda aslında çok daha iyi olur ama kural kuraldır diyeceksiniz onu da biliyorum neyse ben yine boşluk buldukça buradayım Allahın izniyle

***4. TAKIM 427. ETAP ***

AKovser (/53.4/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/69.9/69.0/0.9/%1.29)
fyzanur (/66.7/68/-1.3/%-1.91)
Hsevda (/64.9/0/0/%0) kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) bildirimde bulunmadı - kilosu bölünecek
simlal (/81.9/81.3/0.6/%0.73)
edersoy (/78.2/77.4/0.8/%1.02)
btlbetul (/72.4/71.9/0.5/%0.69)
mom hati (68.8/67.4/1.4/%2,08)
haldenlos (78.4/76.5/1.9/%2.42) yeni üye-baslangic: 14.07.15, baslangic kilo: 80 kg, hedef: 60 kg
melanyfonik (73.6/73.8/-0.2/%0.27) yeni üye-baslangic: 01.08.15, baslangic kilo: 76 kg, hedef: 60 kg

4.takım ortalaması %

haldenlos melanyfonik kizlar her an cikma durumum olabilir diye sizi listeye yazdim, artik sonra diger kaptanlar gelince konusursunuz.

Hafize_isvicre canim seni bekliyoruz :)

ebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı

Tühhh 3 haftadir kilo veriyorum listeye girdiğim gün + yla girdimm sagol bu arada ebrucumm

Ben izin mizin anlamam buraya gelinecek. En azından ders çalışmayla ilgili bildirim yapılacak

kilomu bütün içtenliğimle siz değerli bayanlara sunarım
3 gün önce 66.7
bugün 68

psikiyatri doktoruma sövsem mi sevsem mi bilemedim
Hosgeldin canim buralarin sensiz hic tadi tuzu olmuyor

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 69.0
Fark 0.9
Yüzde 1.28
Mesaj sayamadim. Ama 100 yakındır.
Harikasin günescan

ebruş ben yüzdeyi yazmayı unutmuşum güneşi görünce aklıma geldi ama bekle hemen hesaplayıp yazıcam
Hallettim gülüm, önemli degil

Elbette canim
Bu konu hakkinda bir sey söylemeye korkuyorum, gecen sefer ortalik karismisti

ebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı
ben sana yine ögretirim

Tühhh 3 haftadir kilo veriyorum listeye girdiğim gün + yla girdimm sagol bu arada ebrucumm
Rica ederim canim

sen nereye kaçıyosun çıkabilirim yazmışsın

kızlar hesaplama şöyle değilmiydi

78.4 - 76.5 = 1.9
1.9 x 100 = 190
190 / 78.4 = 2.42

eski kilo - yeni kilo = fark
fark x 100 = sonuç
sonuç / eski kilo = yüzde

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu 8.ci takımın kaptan vekiliyim Kaptanımız sağ olsun oğlunun düğün hazırlıklarıyla uğraştığından beni çakma kaptan ilan etti

Eeee kaptanızında size ilan ettiği gibi bu hafta sizin takımla tatlı bir rekabet oluşması için yarışa girdik
Bizim kızlar baya bir gaza geldi savaş boyalarını sürmeye niyetlenenler bile var

Umarım sizler içinde bizler içinde çok güzel bir hafta olur ve hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Şimdiden hepimizin gazası mübarek olsun

kızlar hesaplama şöyle değilmiydi

78.4 - 76.5 = 1.9
1.9 x 100 = 190
190 / 78.4 = 2.42

eski kilo - yeni kilo = fark
fark x 100 = sonuç
sonuç / eski kilo = yüzde
dogrudur

Aleyküm selam, hosgeldin canim

Iyi olan kazansin hepimiz elimizden geleni yapacagiz... Umarim bu kapisma 8. ve 4. takim üyeleri icin harika bir firsat olur ve cümleten fazlaca fazlaliklarimizdan kurtuluruz

ayy geçmiş olsun sabah sabah... Allah şifa versin inşallah...

Cok gecmis olsun canim, Rabbim acil sifalar versin. Insallah biran önce toparlanir.

bizim kızlar çoktan kamufle oldular bileee görebilen varmı bir bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…