sana neden küseyim ebruşum sen elinden geleni yapıyorsun sağolsun feyzacımda geçen haftalarda listeye girmem için teklifte bulunmuştu ama diğer kaptanımız katılım düzensizliğinden listeye almamıştı halbuki inanın elimden geldiğince yazıp takip etmeye çalışıyorum çocuklu ev hanımı olunca inanın daha zor oluyor kızlar bekarken bende işyerinde neredeyse günümün yarısı nette yazışmalarla geçiyordu vaktim vardı çünkü ama şimdi o fırsatı herzaman bulamayabiliyorum birazcık daha anlayış gösterilse bazı durumlarda aslında çok daha iyi olur ama kural kuraldır diyeceksiniz onu da biliyorum neyse ben yine boşluk buldukça buradayım Allahın izniyleKuzu asma yüzünü, bütün hafta deli gibi spor yaptin, kaslar agirlasti... tabi + cikarsin. Haftaya gör sen asil sonucu
Tebrik ederim canim da katilimin hic yok, diger arkadaslara haksizlik oluyor böyle.
Bana küsme dayanamam
yok kız senle ne alakası var eşimin bir tanıdığı hastaneye kaldırılmış kalp krizinden kahvaltıdan fırladı gitti Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah yemişim gezisini sağlık olsunda her zaman gezilirhiii nazar mı deyirdiim aaaaaa
süpersin şekerim başarılarının devamını dilerimmKilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 69.0
Fark 0.9
Yüzde 1.28
Mesaj sayamadim. Ama 100 yakındır.
ebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı***4. TAKIM 427. ETAP ***
AKovser (/53.4/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/69.9/0/0/%0)
fyzanur (/66.7/68/-1.3/%-1.91)
Hsevda (/64.9/0/0/%0) kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) bildirimde bulunmadı - kilosu bölünecek
simlal (/81.9/81.3/0.6/%0.73)
edersoy (/78.2/77.4/0.8/%1.02)
btlbetul (/72.4/71.9/0.5/%0.69)
mom hati (68.8/67.4/1.4/%2,08)
haldenlos (78.4/76.5/1.9/%2.42) yeni üye-baslangic: 14.07.15, baslangic kilo: 80 kg, hedef: 60 kg
melanyfonik (73.6/73.8/-0.2/%0.27) yeni üye-baslangic: 01.08.15, baslangic kilo: 76 kg, hedef: 60 kg
4.takım ortalaması %
haldenlos melanyfonik kizlar her an cikma durumum olabilir diye sizi listeye yazdim, artik sonra diger kaptanlar gelince konusursunuz.
@gunes-86Hafize_isvicre hadi kizlar sizi bekliyoruz :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 69.0
Fark 0.9
Yüzde 1.28
Tühhh 3 haftadir kilo veriyorum listeye girdiğim gün + yla girdimm***4. TAKIM 427. ETAP ***
AKovser (/53.4/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/69.9/69.0/0.9/%1.29)
fyzanur (/66.7/68/-1.3/%-1.91)
Hsevda (/64.9/0/0/%0) kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) bildirimde bulunmadı - kilosu bölünecek
simlal (/81.9/81.3/0.6/%0.73)
edersoy (/78.2/77.4/0.8/%1.02)
btlbetul (/72.4/71.9/0.5/%0.69)
mom hati (68.8/67.4/1.4/%2,08)
haldenlos (78.4/76.5/1.9/%2.42) yeni üye-baslangic: 14.07.15, baslangic kilo: 80 kg, hedef: 60 kg
melanyfonik (73.6/73.8/-0.2/%0.27) yeni üye-baslangic: 01.08.15, baslangic kilo: 76 kg, hedef: 60 kg
4.takım ortalaması %
haldenlos melanyfonik kizlar her an cikma durumum olabilir diye sizi listeye yazdim, artik sonra diger kaptanlar gelince konusursunuz.
Hafize_isvicre canim seni bekliyoruz :)
Ben izin mizin anlamam buraya gelinecek. En azından ders çalışmayla ilgili bildirim yapılacakherkesi sollayıp geçmişsinmaşallah diyimde nazar değmesin(hep ağlarım hem derim )
sende hep sabitmisin bana mı öyle geldi arada bide almayı dene çok güzel oluyor
çok güzel olmuş
hiç yoktan iyidir 2 haftada olsa , bence mutlu ol
emredersiniz hanım efendiBen izin mizin anlamam buraya gelinecek. En azından ders çalışmayla ilgili bildirim yapılacak
Hosgeldin canimkilomu bütün içtenliğimle siz değerli bayanlara sunarım
3 gün önce 66.7
bugün 68
psikiyatri doktoruma sövsem mi sevsem mi bilemedim
Harikasin günescanKilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 69.0
Fark 0.9
Yüzde 1.28
Hallettim gülüm, önemli degilebruş ben yüzdeyi yazmayı unutmuşum güneşi görünce aklıma geldi ama bekle hemen hesaplayıp yazıcam
Elbette canimsana neden küseyim ebruşum sen elinden geleni yapıyorsun sağolsun feyzacımda geçen haftalarda listeye girmem için teklifte bulunmuştu ama diğer kaptanımız katılım düzensizliğinden listeye almamıştı halbuki inanın elimden geldiğince yazıp takip etmeye çalışıyorum çocuklu ev hanımı olunca inanın daha zor oluyor kızlar bekarken bende işyerinde neredeyse günümün yarısı nette yazışmalarla geçiyordu vaktim vardı çünkü ama şimdi o fırsatı herzaman bulamayabiliyorum birazcık daha anlayış gösterilse bazı durumlarda aslında çok daha iyi olur ama kural kuraldır diyeceksiniz onu da biliyorum neyse ben yine boşluk buldukça buradayım Allahın izniyle
ebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı
Rica ederim canimTühhh 3 haftadir kilo veriyorum listeye girdiğim gün + yla girdimmsagol bu arada ebrucumm
sen nereye kaçıyosun çıkabilirim yazmışsınHosgeldin canimburalarin sensiz hic tadi tuzu olmuyor
Harikasin günescan
Hallettim gülüm, önemli degil
Elbette canim
Bu konu hakkinda bir sey söylemeye korkuyorum, gecen sefer ortalik karismisti
ben sana yine ögretirim
Rica ederim canim
Kız yap bi içler dışlar çarpımıebruşum kendi yüzdemi hesaplıycaktım ama senin öğretttiğin hesaplama şeysini kaybettim betüle sordum oda yaşlıya hala cevap veremedi kusura bakma bu kezde olmadı
Bu karin agrisi beni mahvetti, belki isten erken cikarim diye dedim. Bu aksam annemleri yolcu ediyorum, isten sonrada onlarla birlikte olurumsen nereye kaçıyosun çıkabilirim yazmışsın
kızlar hesaplama şöyle değilmiydi
78.4 - 76.5 = 1.9
1.9 x 100 = 190
190 / 78.4 = 2.42
eski kilo - yeni kilo = fark
fark x 100 = sonuç
sonuç / eski kilo = yüzde
Aleyküm selam, hosgeldin canimSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu8.ci takımın kaptan vekiliyim Kaptanımız sağ olsun oğlunun düğün hazırlıklarıyla uğraştığından beni çakma kaptan ilan etti
Eeee kaptanızında size ilan ettiği gibi bu hafta sizin takımla tatlı bir rekabet oluşması için yarışa girdik
Bizim kızlar baya bir gaza geldi savaş boyalarını sürmeye niyetlenenler bile var
Umarım sizler içinde bizler içinde çok güzel bir hafta olur ve hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Şimdiden hepimizin gazası mübarek olsun
yok kız senle ne alakası var eşimin bir tanıdığı hastaneye kaldırılmış kalp krizinden kahvaltıdan fırladı gitti Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah yemişim gezisini sağlık olsunda her zaman gezilir
Cok gecmis olsun canim, Rabbim acil sifalar versin. Insallah biran önce toparlanir.yok kız senle ne alakası var eşimin bir tanıdığı hastaneye kaldırılmış kalp krizinden kahvaltıdan fırladı gitti Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah yemişim gezisini sağlık olsunda her zaman gezilir
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu8.ci takımın kaptan vekiliyim Kaptanımız sağ olsun oğlunun düğün hazırlıklarıyla uğraştığından beni çakma kaptan ilan etti
Eeee kaptanızında size ilan ettiği gibi bu hafta sizin takımla tatlı bir rekabet oluşması için yarışa girdik
Bizim kızlar baya bir gaza geldi savaş boyalarını sürmeye niyetlenenler bile var
Umarım sizler içinde bizler içinde çok güzel bir hafta olur ve hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Şimdiden hepimizin gazası mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?