bizim kızlar çoktan kamufle oldular bileee görebilen varmı bir bakınn
Eki Görüntüle 1611717
Dayanamazsam icerim artik, öyle hemen en kücük agrida hap kullanmayi sevmiyorum.hap içseydin majezik felan hemen kesiyor . annengil nereye gidiyor
kızlarkaleydoskop 8.takımamı transfer olmuş hiç haberimiz olmadı
E-brulim kaleydeskop niye transfer oldu biliyomusun , çok şaşırdım, baktım da şimdi 8.takıma yazmış mesajını
bende hiç içmezdim de doktor ne çekiyosun boşuna dedi , o diyosa bir bildiği vardır diyip içerdim eskiden sanada ondan dedim . tabi artık 2 gün oluyor oda ağrısız sızız varlığı yokluğu birbizi gecebiliyorlarsa gecsinler
Dayanamazsam icerim artik, öyle hemen en kücük agrida hap kullanmayi sevmiyorum.
Türkiyeye izine gidiyorlar canim
Haberim yok benim ama eger bize bir sey demeden gittiyse cok ayip etmis olur.
Yanlislikla olduysa bir ceza verir affederiz
kolay gelsin , çok çok zıplaben kaçarr kızlar jillian teyze beni bekler yaşasın sporrr sporrr
Kolay gelsin, benimde selamimi ilet, müsayitse aksama bende ziyaretine gidecegimben kaçarr kızlar jillian teyze beni bekler yaşasın sporrr sporrr
Ilk günü atlattiktan sonra agri falan kalmiyor, iste onu da elimden geldigince dayanmaya calisiyorum.bende hiç içmezdim de doktor ne çekiyosun boşuna dedi , o diyosa bir bildiği vardır diyip içerdim eskiden sanada ondan dedim . tabi artık 2 gün oluyor oda ağrısız sızız varlığı yokluğu bir
kilon için tebrik ederimCanlar valla kusura bakmayın yanlış oldu mesajlar yaban ellerde bırakmadınız beni allahtan farkettiniz :)) bir daha doğru kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark0.6
Yüzde 0.87
Birkaç gündür atama tercihleri vardı benim kafa gitti valla
normal miş , şanslı bir insanımKolay gelsin, benimde selamimi ilet, müsayitse aksama bende ziyaretine gidecegim
Ilk günü atlattiktan sonra agri falan kalmiyor, iste onu da elimden geldigince dayanmaya calisiyorum.
Iki gün mü? Az degil mi gülüm?
HosgeldinCanlar valla kusura bakmayın yanlış oldu mesajlar yaban ellerde bırakmadınız beni allahtan farkettiniz :)) bir daha doğru kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark0.6
Yüzde 0.87
Vay arkadas, bu konuda bile sans yüzümüze gülmemis iyi minormal miş , şanslı bir insanım
Teşekkür ederim inşallah ısparta trabzon maraş ilk üç.tercihim bakalım ne olacak :)normal miş , şanslı bir insanım
Teşekkür ederim inşallah 2 Gündür tercih yapcam diye yemek ymeyi unuttum.ondan verdim galibaHosgeldineger bilincli olsaydi seni toplu halde katledecektik
Güzel vermissin canim, tebrik ederim
Insallah gönlüne göre bir yere atanirsin, hakkinda hayirlisi olsun.
Canlar valla kusura bakmayın yanlış oldu mesajlar yaban ellerde bırakmadınız beni allahtan farkettiniz :)) bir daha doğru kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark0.6
Yüzde 0.87
Cok strese sokmus seniTeşekkür ederim inşallah 2 Gündür tercih yapcam diye yemek ymeyi unuttum.ondan verdim galiba
hadi en hayırlısı en güzeli olur inşallah , bize de söyle belli olunca , sen ne doktoruydunTeşekkür ederim inşallah ısparta trabzon maraş ilk üç.tercihim bakalım ne olacak :)
Allah kolaylık versin canımm kilon için ayrıca tebrik ederimCanlar valla kusura bakmayın yanlış oldu mesajlar yaban ellerde bırakmadınız beni allahtan farkettiniz :)) bir daha doğru kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark0.6
Yüzde 0.87
ilettim ebruşum akşama gelsin mutlaka göremezsem 20jj yaptırırım ayrıyetten dediKolay gelsin, benimde selamimi ilet, müsayitse aksama bende ziyaretine gidecegim
Ilk günü atlattiktan sonra agri falan kalmiyor, iste onu da elimden geldigince dayanmaya calisiyorum.
Iki gün mü? Az degil mi gülüm?
Daha pratisyenim yeni mezun oldum bişey doktoru olabilmek için eylülde sınavım var ona gircem :) bakalım 27 sindr belli olcak inşallahhadi en hayırlısı en güzeli olur inşallah , bize de söyle belli olunca , sen ne doktoruydun
Sag ol canimilettim ebruşum akşama gelsin mutlaka göremezsem 20jj yaptırırım ayrıyetten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?