Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar benim listeye girip girmemem konuşulmus umarım girerim ben öyle yada böyle kilo verecem vermem lazım listede olursam sanki daha iyi olur evet pek giremiyorum bebeğim çok küçük onunla ugrasiyorum kanka eslesmesinde kaleydoskop katılımı az son bi kac gun göremedim zaten rakip tarafindanda sıkıntı yok.listeye girince katılımım artacaktır emin olun.hem bakın bugün başka bi diyete başladım devam edebilirsin sonucu güzel olcak

Canim sen azimlisin, hepimiz bunun farkindayiz zaten ama bak kendin diyorsun listeye girsemde girmesemde kilo verecegim diye. Feyzanin dedikleri mantikli geldi bana, katilimin az oldugu icin (bebeginden dolayi, senin elinde olan bir sey degil) yerine daha aktif, takim motivasyonunu canli tutacak bir üye cagirilabilir. Iki arada kaldim ne senin emegini görmezden gelmek istiyorum, nede diger arkadaslara haksizlik etmek istiyorum.

canım hiç iki arada kalma grupça karar verelim, gruptaki herkes eksiksiz fikrini belirtsin ona göre karar verilsin , ,ne semraanne kırılır ozaman nede sen iki arada kalırsın , burdan semracım tekrar belirtmek istiyorum ebruşta bende seni grupta istiyoruz

bence semraanne daha aktif olma sözü veriyorsa listeye alınsın... ama olamayacaksa böyle bizimle açıktan takılsın... çünkü biri demiş ben üç ayrı yere kayıt işliyorum gruba biri alınınca çıkınca da üç ayrı yerden siliyorum diye....

Iki arada kaldım derken kendi kararımdan bahsettim kuzum, yoksa ortak karar verilecek. Çoğunluk ne derse o olacak.

Kız feyzam ben kimse gitsin istemiyorum, mezun olanların bile gitmesine üzülüyorum :)))

Kızlar ben çıktım, annemlerdeyim şimdi. fırsat bulursam uğrarım.

Kazar akşam yemedim öğleni geç yemiştim menümü yazayim
08 30
Yarım dilim kepek ekmek
2 yumurta tavada (hepsini bitirmedim)
az peynir
Yarım domates salatalık
Şekersiz çay
13 30
1 bisküvi (kremalı falan degil)
15 30
6 köfte
1 kabak ve qz soğan zeytin yağında baharatla kavurdum
2 lokma ekmek
2 kaşık yoğurt
17 00
1 şekersiz kahve
1 bisküvi
Akşam acikirsam yumurta haşlayıp yiyecem
Su 2 litre 3 e tamamlarim
Spor 100 ip
Belki 100 daha atlarim akşam 45 dakika yürüyüş yapacam
Bu arada kızlar karbonhidrat diyeti ne başladım daha önce denemiştim kiloda vermiştim yiyorum aç kalmiyorum sutumü etkileyen bi diyet değil umarım Devami gelir ilk gün guzel gecti

bende üzülüyorum birisi gidince

güzel olmuş ama yumurta peynir var nasıl karbonhidrat diyeti ki bu

bugünkü menüm
sabah
1haş.yumurta
zeytin,peynr
domates,salatalık
2çay

öğle
1yeşil elma

akşam
1kepçe kuru fas.
1kase yoğurt

su 2.5lt

spor
jillian
20squat
25mekik

paylaşım alanına mesaj attım,2 kaptana mesaj attım sesimi duyuramadıııııııımm bizim listemizi paylaşmadılaarrrrrrrr
dip not: paylaştılar sonunda

Son düzenleme:
paylaşım alanına mesaj attım,2 kaptana mesaj attım sesimi duyuramadıııııııımm bizim listemizi paylaşmadılaarrrrrrrr
dip not: paylaştılar sonunda
Sağolsun ApriL_2007 paylaştı listemizi, yoksa kalıyorduk. Ben diğer kaptanlarımız ilgilenir diye düşündüm. Yetişemedim kızlar kusura bakmayın.

ben kendimi yırttım paylaşın diye ayhh bida 1.takıma yazarım böyle bişey olursa kardeş takımmışız
Ben sana böyle durumlar için numaramı vereyim. 3 kaptanız şurda, birbirimizde de numaralarımız var ama iletişim kuramıyoruz zey zey gogo2405 az daha gümbürtüye gidiyorduk kızlar bundan sonra vakitlice kararlaştıralım böyle şeyleri.

bugün menüm
8:30= 2dilim light ekmek
domates
5zeytin
1kk peynir
1 hurma

ara:yarım armut
1 bardak yoğurt

13:00=2,5 tane avuç içi büyüklüğünde köfte
1dilim ekmek
salata
1kepçe şehriye çorbası

15:22= 1bardak yarım yağlı süt
yarım armut

17:30= 8 kaşık patlıcan yemeği
cacık
1dilim ekmek

10 gibi sütlü kahve +1 hurma düşünüyorum

spor : 40 dk stepper
su: 3.5 litre

Evet canım maalesef durum fena. Eşim varken bakamiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…