valla ben acim yalana gerek yokeee nabıyonuz sesiniz çıkmıyo bu gün.... açlıktan konuşçak takatiniz mi kalmadı deeeermişim :)))
evet bi halt karistiriyorum dün bitiremedigim biu odam kaldi omnu temizliyorum bdv ye bakiyorum ama yorum yazmiyorumkaçamak yapmıyonuz dimi... sesiniz çıkmıyosa kesin bir halt karıştırıyorsunuzdur.....
valla ben acim yalana gerek yok
evet bi halt karistiriyorum dün bitiremedigim biu odam kaldi omnu temizliyorum bdv ye bakiyorum ama yorum yazmiyorum
geleyim canim acik adres verbenimde bir odam dağınık bana da yardıma gel :)
ooo ahududu bizim bahcede var ben ordan getirdim bi kova ´buzluga koydum cikarip yiycemben ki etoburum yarın ki et günü beni hiç cezbetmiyor... sabırsızlıkla meyve gününü bekliyorum...... ahududu aldım pazardan bir tane tatmadım ühühüüüüüü......... bir yemin ettim ki dönemem..... bozulmazlar inşallah.....
geleyim canim acik adres ver
ooo ahududu bizim bahcede var ben ordan getirdim bi kova ´buzluga koydum cikarip yiycem
benim gibi bi meyve canavari iyi bile dayaniyorumdaha iki gün var gaza gelip yeme sakın :)))
benim gibi bi meyve canavari iyi bile dayaniyorum
sen beni görsen bi taneden bi sey olmaz bi tane seftali ye üzümün tadina bak gibi seyler geciyor aklimdanben o kadar düşkün değilim normalde hep bozulup atılır..... yemicez dedik yaa ama şeytanın işi yok benle uğraşıyor... şu an aklımdan çıkmıyor :)))
sen beni görsen bi taneden bi sey olmaz bi tane seftali ye üzümün tadina bak gibi seyler geciyor aklimdan
sen beni görsen bi taneden bi sey olmaz bi tane seftali ye üzümün tadina bak gibi seyler geciyor aklimdan
yanağından öpücem @fyzanur un yanından geçerken hihhahhaaaa.........
patateslerimle mutluyum.... ilk yediğimde biraz söylendim tuzsuz diye ama şimdi alıştım....
senin nasıl gidiyor...
bence fındık da sebze sayılabilir yanigünaydin kizlar bu gün sebze mi yiyoruz domates sebze sayilir demi)
evet canım. bir de şu var. "yiyim, spor yapıp yakarım" demeyin diyorlar. sporla o kadar kalori asla yakılmıyormuşşeyda coşkun dedi ki bir tane hamur işi bile yerseniz o günkü diyetiniz güme gider... tam cümle bu değildi ama yememelisiniz dedi o günün başarılı bir diyet günü olması için....
domatese dikkat et canım kendisi alerjik bir gıdadır. ben çok yiyince hatır hatır kaşınıyorum. bi de yağsız nasıl yapacaksın taze fasulyeyi. var mı bi tarifin?aksamdan sabaha domates yiycem artik cok severim kendisini aramiz iyidir bide salatalik yada ikisini birden salata yapacam artik öglenede taze fasülye yapacam yada aksama mi yapsam bilemedim
abovvv o ne kız. ben internetten baktım öyle bi kural yoktu.sabah neyle başlarsan akşama kadar onu yicen ona göre... dünden nniye hazırlanmadın gıı....
Merhaba
Dün akşam gelemedim menü de yazamadım haliyle..
Canım, ben zaten dün iyi değildim, neden bilmiyorum, yine de dayanırım yaparım diyordum ama olmadı.. aniden halsiz düşünce bırakmak zorunda kaldımHata biraz da bende, tansiyonum düşük, o yüzden böyle diyetler yapınca öğünü geçiktirmek, az yemek iyi gelmiyor.. En önemlisi yeşilçaysız yapamıyorum, 2 fincan içince hiçbirşey yemesem bile halsiz olmuyorum.. Dün de saat 15-e kadar yiyemedim, o saaten sonra patates yedim, iyi gibiydim ama biraz sonra dayanamadım..
Menüm
Öğlen
1 patates
1 fincan yeşilçay
2 saat kadar sonra
4-5 parça karpuz
2 parmak kadar peynir
2 dilim ekmek
Akşam
yarım kase yeşil mercimek çorbası
1 lt su
bence fındık da sebze sayılabilir yani
evet canım. bir de şu var. "yiyim, spor yapıp yakarım" demeyin diyorlar. sporla o kadar kalori asla yakılmıyormuş
domatese dikkat et canım kendisi alerjik bir gıdadır. ben çok yiyince hatır hatır kaşınıyorum. bi de yağsız nasıl yapacaksın taze fasulyeyi. var mı bi tarifin?
abovvv o ne kız. ben internetten baktım öyle bi kural yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?