benim hörgüc bi sene dayanir tas catlasin yavrumne ölcez yahu hele ben deve gibi hörgücümden yer dururum.... bu yağlar beni iki kış idare eder :))
betüs hiiic sorma kahvaltida ne yiyecem kara kara düsünüyorum canimcim sebze deyince aklima bi sey gelmiyor
Günaydınlar fıstıklar.
günaydinnGünaydınlar fıstıklar.
sabahtan taze fasulye mi yiycemsabah neyle başlarsan akşama kadar onu yicen ona göre... dünden nniye hazırlanmadın gıı....
günaydınGünaydınlar fıstıklar.
O kisim benim cok kafami karistirmistisabah neyle başlarsan akşama kadar onu yicen ona göre... dünden nniye hazırlanmadın gıı....
feyzaaa sen bizi niye etkiliyorsun omlet peynir falandomatesle başlayınca domatesle mi gidecek bütün gün yazık sizene sebze varsa yiyin gitsin nolacak köstek köstek köstek olaciiimmmmmm bende işte omletimi salamı mı peynirimi yedim ohhh çayımı da içtim çatlayınnn
günaydinnGünaydin kizlaaar
Kiz ne fenasindomatesle başlayınca domatesle mi gidecek bütün gün yazık sizene sebze varsa yiyin gitsin nolacak köstek köstek köstek olaciiimmmmmm bende işte omletimi salamı mı peynirimi yedim ohhh çayımı da içtim çatlayınnn
sabahın köründe daha acıkmamışsınızdır diye şeetttiydim özür dilerim yaa bak pişman oldumfeyzaaa sen bizi niye etkiliyorsun omlet peynir falannasil canim cektii yaa kahvalti istiyorum
Bir garip yolcuyum hayat yolunda, yolumu kaybetmis perisanim bennerdesin sennn
sildik işteKiz ne fenasin
Yaziktir, ayiptir, günahtir
Bitanesin sensildik işte
çevir kazı yanmasınBir garip yolcuyum hayat yolunda, yolumu kaybetmis perisanim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?