Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yumurta ve ekmek katma içine sırf kıymadan yap çok az da sirke kat

başka zaman bunu denerim inşallah... şimdi haşlama diyor haşlamadan şaşmıyayım.... yarın kuzu demiştim ama tavuğa talim... dolaptaki tavuğu unuttum ben

mom hati nerdesiiin... mematiiiiii...............
yettiimmm :)
ya tatile çıkıyoruzya korkunç bir koşuşturma evi temizle biyandan eşyaları hazırla çamaşırları yıka kurut ütüle bavul yerleştir çocukların bavula koyduğu saçma sapan şeyleri ayıkla (azönce oğlum kaykayını koymuştu) delirmek üzereyim kısacası tabii bir yandanda o iğrenç (töbe) tuzsuz sebzeleri kemir. ve aynı anda eşimin nasıl böyle şeyler yapıyosun böyle diyetmi olur tatilde diyet ne demek konulu zırıltısını dinliyorum ayy imdaat yanii

Tam bir facia, Allah yardimcin olsun

bu arada aynılarını banada dedi o hayin.... bir ahududu nolcak yaa dişinin kovuğuna gitmez pehh... kaynar gider arada ye gitsin.... sabaha kadar dürttü durdu beni.... ama uymadım ben ona....
ahhh ahhh bide ben regl oldum sen beni dürten seytanlari bi görsen ne fenalar
bence fındık da sebze sayılabilir yani
bence peynir ve zeytin de sebze sayilir olmami yani
domatese dikkat et canım kendisi alerjik bir gıdadır. ben çok yiyince hatır hatır kaşınıyorum. bi de yağsız nasıl yapacaksın taze fasulyeyi. var mı bi tarifin?
canim domates benim icin cok mühim kendisini cok severim hic kasinmam girer cikar yerim fasülye icinde bi tarifim var soganlari biraz su ile pisir fasülyeyi haslamadan koy soganin üstüne biraz kendi suyuyla pissin rengi degisincede at domatesleri birazda onunla pisir tabii fasülyen kart degilse kartsa da azcik su ekle ohhh miss
evet yaaa neymis o öyle sebze günüyse sebze yiyoz iste

kız ben korkuyorum aslında. genelde bende ters teper bu diyetler. benim metabolizma gavur inadı moduna geçiyor böyle durumlarda ama bakalım nolsun. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
al benden de o kadar korkuyorum gercekten kilo alacam diye
öylesin tabi grubumuzun bulunmaz hint kumaşısın sen kiloları simlale hediye ediyorum
feyzaaa isini biliyorsun kilolari verdin gitti

et gününde köfte yenebiliyor mu acaba uffff akşama kadar full köfte ne yenir bee :)))
heee heee bende köfte düsünüyorum ayiptir söylemesi

işte bunlar hep açlıktan :))
bu diyet bizi ne hallere soktu hey Allah im yaa acizzz

senin isin hepimizden zor canim Allah koaylik versin sana

Kızlar hepinizden cok özür diliyorum gelemdim

Rakip ve kanki eşleşmesinide güncelleyemedim.

2 gündür bir takım sorunlarla ugraşıyorduk eşimle bayaa ciddi gelecek moralim yoktu

Eşleşmeleri Cumaya kadar güncelleyemicem Cuma güncellerim lütfen kbakmayın

Bu arada simdilik sorun yok

Allah kolaylık versin :))) kaykayı bavuldan çıkarınca kavga etmediniz mi :)))

ahhh o çok bilmiş kocalar arkadaşlar akrabalar... bana da neler diyolar... sen gizli gizli yiyiyosundur biz gidince bunları ye diyen bile var.... gıcıklar....

biz halimizden memnunuz... ben herkeze rakip oldum :)))

Senin keyfin yerinde olsun gerisi önemli degil gülüm

ben o arkadaşların içinde değilim demi şekerim seviyosun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…