öylesin tabi grubumuzun bulunmaz hint kumaşısın senAllahim bana bir anlik "bulunmaz hint kumasi" duygusunu tattirdilar
O kadar cok istiyorsaniz fazla kilolarimi alip paylasin
Tesekkür ederim canimöylesin tabi grubumuzun bulunmaz hint kumaşısın senkiloları simlale hediye ediyorum
yumurta ve ekmek katma içine sırf kıymadan yap çok az da sirke katet gününde köfte yenebiliyor mu acaba uffff akşama kadar full köfte ne yenir bee :)))
Tesekkür ederim canimsimartma beni, bak tepene cikarim tartida agirlik yaparim
Tesekkür ederim canimsimartma beni, bak tepene cikarim tartida agirlik yaparim
yumurta ve ekmek katma içine sırf kıymadan yap çok az da sirke kat
Ah yavruuum gözü dönmüset gününde köfte yenebiliyor mu acaba uffff akşama kadar full köfte ne yenir bee :)))
kiyamamçık o zamanfyzanur un tepesine çık sen çık destekliyorum :)))
yettiimmm :)mom hati nerdesiiin... mematiiiiii...............
Tam bir facia, Allah yardimcin olsunyettiimmm :)
ya tatile çıkıyoruzya korkunç bir koşuşturma evi temizle biyandan eşyaları hazırla çamaşırları yıka kurut ütüle bavul yerleştir çocukların bavula koyduğu saçma sapan şeyleri ayıkla (azönce oğlum kaykayını koymuştu) delirmek üzereyim kısacası tabii bir yandanda o iğrenç (töbe) tuzsuz sebzeleri kemir. ve aynı anda eşimin nasıl böyle şeyler yapıyosun böyle diyetmi olur tatilde diyet ne demek konulu zırıltısını dinliyorum ayy imdaat yanii
ahhh ahhh bide ben regl oldum sen beni dürten seytanlari bi görsen ne fenalarbu arada aynılarını banada dedi o hayin.... bir ahududu nolcak yaa dişinin kovuğuna gitmez pehh... kaynar gider arada ye gitsin.... sabaha kadar dürttü durdu beni.... ama uymadım ben ona....
bence peynir ve zeytin de sebze sayilir olmami yanibence fındık da sebze sayılabilir yani
canim domates benim icin cok mühim kendisini cok severim hic kasinmam girer cikar yerimdomatese dikkat et canım kendisi alerjik bir gıdadır. ben çok yiyince hatır hatır kaşınıyorum. bi de yağsız nasıl yapacaksın taze fasulyeyi. var mı bi tarifin?
evet yaaa neymis o öyle sebze günüyse sebze yiyoz isteaaaaa o zaman ben de yarın ete birazcık yağ koyarım bana ne.
ben de açlıktan gebereyim ama spor yapmayayım modundayım ama misafirleri de savdık artık bahanem kalmadı. yapacaz el mecbur.
bi de ben neyle başlarsan onla devam et kuralına uyamam yaaaa. domates salatalık yedim sadece. gün mü geçer onlarla. ya kaşıntıdan ya açlıktan ölürüm. yazık bana
al benden de o kadar korkuyorum gercekten kilo alacam diyekız ben korkuyorum aslında. genelde bende ters teper bu diyetler. benim metabolizma gavur inadı moduna geçiyor böyle durumlarda ama bakalım nolsun. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
feyzaaa isini biliyorsun kilolari verdin gittiöylesin tabi grubumuzun bulunmaz hint kumaşısın senkiloları simlale hediye ediyorum
heee heee bende köfte düsünüyorum ayiptir söylemesiet gününde köfte yenebiliyor mu acaba uffff akşama kadar full köfte ne yenir bee :)))
bu diyet bizi ne hallere soktu hey Allah im yaaişte bunlar hep açlıktan :))
senin isin hepimizden zor canim Allah koaylik versin sanayettiimmm :)
ya tatile çıkıyoruzya korkunç bir koşuşturma evi temizle biyandan eşyaları hazırla çamaşırları yıka kurut ütüle bavul yerleştir çocukların bavula koyduğu saçma sapan şeyleri ayıkla (azönce oğlum kaykayını koymuştu) delirmek üzereyim kısacası tabii bir yandanda o iğrenç (töbe) tuzsuz sebzeleri kemir. ve aynı anda eşimin nasıl böyle şeyler yapıyosun böyle diyetmi olur tatilde diyet ne demek konulu zırıltısını dinliyorum ayy imdaat yanii
yettiimmm :)
Kızlar hepinizden cok özür diliyorum gelemdim
Rakip ve kanki eşleşmesinide güncelleyemedim.
2 gündür bir takım sorunlarla ugraşıyorduk eşimle bayaa ciddi gelecek moralim yoktu
Eşleşmeleri Cumaya kadar güncelleyemicem Cuma güncellerim lütfen kbakmayın
Bu arada simdilik sorun yok
Senin keyfin yerinde olsun gerisi önemli degil gülümKızlar hepinizden cok özür diliyorum gelemdim
Rakip ve kanki eşleşmesinide güncelleyemedim.
2 gündür bir takım sorunlarla ugraşıyorduk eşimle bayaa ciddi gelecek moralim yoktu
Eşleşmeleri Cumaya kadar güncelleyemicem Cuma güncellerim lütfen kbakmayın
Bu arada simdilik sorun yok
ben o arkadaşların içinde değilim demi şekerim seviyosun beniAllah kolaylık versin :))) kaykayı bavuldan çıkarınca kavga etmediniz mi :)))
ahhh o çok bilmiş kocalar arkadaşlar akrabalar... bana da neler diyolar... sen gizli gizli yiyiyosundur biz gidince bunları ye diyen bile var.... gıcıklar....
ben o arkadaşların içinde değilim demi şekerim seviyosun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?