- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kızlar sporumu da yazayım di mi ama
1 saat tempolu yürüyüş
35 adet mekik
güzel olmuşBugunku menum
Sabah
Yumurta has.
Zeyt.peyn.
Dom.2cay
Ogle
2t.k.sutlac
Aksam
200gr.kadar izg.tavuk
1kofte
Salata
Su
2 lt.
Spor
Jillian
30mekik
Günaydinnnnnn
Musmutlu günler sizlerin olsunn kizlarrr
Is gorusmesine gidecegim hemen hazirlaniyorumm ogleden sonra görüşürüz
Insallah canimCanım yaa bigün sende gelirsin inşallah
Sen karbonhidratla baya baya ask yasiyorsun gülümbir ilişkiye kolay başlanmıyor hiçte kesemem yazıktır günahtır o kadar geçmişimiz varkarbonhidraaaaaaaaaaaaattttttttttttttttt
Tebrik ederimCuma geleneğini bozayim bugün. Geçen cuma 66.3 tüm bu sabah 65.9 çıktım. Ise başlayıp yemeyi dengeledim bi kaç gündür birazda jj yapmaya başlasam iyi olacak.
Yulaf değil de 1 dilim ananas yada keten tohumu olabilir :)
Hep sizin iyiliğiniz için
Feyza sen ayakta uyu, rakip uçtu gidiyor :)
ayakta değil yatakta uyuycam diye iğrenç bi espri yapıcambenim uykum geldi ya ben gidiyorummmmm ,betül arkamdan konuşursa seni avukatım tayin ettim gitti
keten tohumu doyurmaz da ananas olur :)
Hadi o zaman iyi geceler, tatlı rüyalar canım :) Betül gıybet ederse Allah'a havale et ben uğraşamam uykum var :)
50 olduktan sonra normal beslenmeye baslarsin verdiginin yarisini alirsin üstüne üstlük sagliksizdan geberirsin. kiz vur deyince öldürme bakimmm
............
gerçekmiş valla. genelde anoreksiya vakalarında görülüyormuş. çok ciddi zarar veriyormuş vücuda. hatta ölüme yol açabiliyormuş. allah korusun.
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
Az peynir
Şekersiz çay
Ara
1 nektarin
Ogleden sonra misafir vardı
Yedim malesef
1 pisi
kucuk portakal tatlısı
Çay
Akşam
1 nektarin
1.armut
2 litre su
40 dakika yürüyüş
Koşmuyorum maaleseff, son günlerde 55-56 görüyorum tartıda, vücudum öyle bir şiş kiii tartıdan da belli zatennn..
Regl öncesi suyu artırayım, biraz da hurmaya yüklenirsem toparlarım gibi.. Heryerim şişş, her yerim ağrıyor sankii :/
canım iyi tatiller . şu 5te5'i bitir de açık büfeden az biraz tat bence. sen ayarı kaçırmazsın zaten. kendini hepten mahrum bırakma
kızlar sporumu da yazayım di mi ama
1 saat tempolu yürüyüş
35 adet mekik
Bugunku menum
Sabah
Yumurta has.
Zeyt.peyn.
Dom.2cay
Ogle
2t.k.sutlac
Aksam
200gr.kadar izg.tavuk
1kofte
Salata
Su
2 lt.
Spor
Jillian
30mekik
O zaman chia eklesem sorun olmaz degil mi?ananasta olmaazz..... aaaaaa....keten tohumu ama iyi fikir dostlar...fyzanur öpmemi istiyo bence :))
Iyyykayyy saç yutanlar bile varmış... onlarda çıkmayıp topak olurmuş....
Günaydin kizlarKadinlar kulübü giden kilolariniza iyi ucuslar diler
Günaydınlar serin bir Eskişehir sabahından.
bir ilişkiye kolay başlanmıyor hiçte kesemem yazıktır günahtır o kadar geçmişimiz varkarbonhidraaaaaaaaaaaaattttttttttttttttt
Cuma geleneğini bozayim bugün. Geçen cuma 66.3 tüm bu sabah 65.9 çıktım. Ise başlayıp yemeyi dengeledim bi kaç gündür birazda jj yapmaya başlasam iyi olacak.
Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.
Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/
Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum
O zaman chia eklesem sorun olmaz degil mi?
Feyza öpücük geliyor
Iyyyk
bana hiç özledim deme senananasta olmaazz..... aaaaaa....keten tohumu ama iyi fikir dostlar...fyzanur öpmemi istiyo bence :))
heee bende uyudumsa demek ki :))
Allah korusun yaaaa... tamm bi daha yapiim bir iki hafta ara verip bi daha yaparım :)
ayyy saç yutanlar bile varmış... onlarda çıkmayıp topak olurmuş....
kız memati özledim seni geri dööön :'(((
O zaman chia eklesem sorun olmaz degil mi?
Feyza öpücük geliyor
bugün kaç kilosun kız doğru söyleAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
neyyyyyyyyyyyyyy 69 muuuuuuuuuu nayırrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
bu gidişle betül ayrıcak beni aşkımdanInsallah canim
Sen karbonhidratla baya baya ask yasiyorsun gülüm
Tebrik ederimHadi goncam bugün benden sana 50 jj olsun
bana hiç özledim deme sen
seni öpsün
bugün kaç kilosun kız doğru söyleo kilo söylenecekkkk
neyyyyyyyyyyyyyy 69 muuuuuuuuuu nayırrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz2 kilo mu var aramızda kafama sıkar giderim
zaten depresyondayım bu ulaştığın kilo hangi adalete hangi vicdana sığıyor beni iyice depresyona soktun , bütün bunlar 5 te 5 yapmadım karbonhidratla aşk yaşadım diye misen yarım gün olmaz özlüyorum :))
o uzak onuda öperim önce sen :)))
69,6 :)))))) hem de 2,5 yıl sonra yani....
çalış seninde olur......
bende seni özlüyoruuummmsen yarım gün olmaz özlüyorum :))
o uzak onuda öperim önce sen :)))
69,6 :)))))) hem de 2,5 yıl sonra yani....
çalış seninde olur......
bu gidişle betül ayrıcak beni aşkımdan
zaten depresyondayım bu ulaştığın kilo hangi adalete hangi vicdana sığıyor beni iyice depresyona soktun , bütün bunlar 5 te 5 yapmadım karbonhidratla aşk yaşadım diye mi
bende seni özlüyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?