Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

kızlar sporumu da yazayım di mi ama
1 saat tempolu yürüyüş
35 adet mekik

Bugunku menum
Sabah
Yumurta has.
Zeyt.peyn.
Dom.2cay

Ogle
2t.k.sutlac

Aksam
200gr.kadar izg.tavuk
1kofte
Salata

Su
2 lt.

Spor
Jillian
30mekik
güzel olmuş

Günaydinnnnnn

Musmutlu günler sizlerin olsunn kizlarrr

Is gorusmesine gidecegim hemen hazirlaniyorumm ogleden sonra görüşürüz

güzel haberini bekliyorum şekerimm

Canım yaa bigün sende gelirsin inşallah
Insallah canim

bir ilişkiye kolay başlanmıyor hiçte kesemem yazıktır günahtır o kadar geçmişimiz var karbonhidraaaaaaaaaaaaattttttttttttttttt
Sen karbonhidratla baya baya ask yasiyorsun gülüm

Cuma geleneğini bozayim bugün. Geçen cuma 66.3 tüm bu sabah 65.9 çıktım. Ise başlayıp yemeyi dengeledim bi kaç gündür birazda jj yapmaya başlasam iyi olacak.
Tebrik ederim Hadi goncam bugün benden sana 50 jj olsun

Yulaf değil de 1 dilim ananas yada keten tohumu olabilir :)

Hep sizin iyiliğiniz için

Feyza sen ayakta uyu, rakip uçtu gidiyor :)

ananasta olmaazz..... aaaaaa....keten tohumu ama iyi fikir dostlar... fyzanur öpmemi istiyo bence :))

ayakta değil yatakta uyuycam diye iğrenç bi espri yapıcam benim uykum geldi ya ben gidiyorummmmm ,betül arkamdan konuşursa seni avukatım tayin ettim gitti

heee bende uyudumsa demek ki :))

keten tohumu doyurmaz da ananas olur :)

Hadi o zaman iyi geceler, tatlı rüyalar canım :) Betül gıybet ederse Allah'a havale et ben uğraşamam uykum var :)

50 olduktan sonra normal beslenmeye baslarsin verdiginin yarisini alirsin üstüne üstlük sagliksizdan geberirsin. kiz vur deyince öldürme bakimmm

............

Allah korusun yaaaa... tamm bi daha yapiim bir iki hafta ara verip bi daha yaparım :)

gerçekmiş valla. genelde anoreksiya vakalarında görülüyormuş. çok ciddi zarar veriyormuş vücuda. hatta ölüme yol açabiliyormuş. allah korusun.

ayyy saç yutanlar bile varmış... onlarda çıkmayıp topak olurmuş....

kız memati özledim seni geri dööön :'(((

emziriyon diye sesimizi çıkarmıyoz ama sopa geliyo artık bilesin :)

yaa bırak şu hurmaları gel 5te5 ee.... dinle şu kardeşini....

canım iyi tatiller . şu 5te5'i bitir de açık büfeden az biraz tat bence. sen ayarı kaçırmazsın zaten. kendini hepten mahrum bırakma

hooop dedik nasıl akıllar bunlar...olmaz....

kızlar sporumu da yazayım di mi ama
1 saat tempolu yürüyüş
35 adet mekik

kankii süpersin....

Bugunku menum
Sabah
Yumurta has.
Zeyt.peyn.
Dom.2cay

Ogle
2t.k.sutlac

Aksam
200gr.kadar izg.tavuk
1kofte
Salata

Su
2 lt.

Spor
Jillian
30mekik

ne kaaa hafif olmuuş maşallah...

Günaydin kizlar Kadinlar kulübü giden kilolariniza iyi ucuslar diler

iştebu benimm... balkonumda yok ki köprü konuşması yapiim ben iyisi mi :)))

Günaydınlar serin bir Eskişehir sabahından.

wuuu iymiş...

bir ilişkiye kolay başlanmıyor hiçte kesemem yazıktır günahtır o kadar geçmişimiz var karbonhidraaaaaaaaaaaaattttttttttttttttt

sen kesme sarmaş dolaş gez onlarla....

Cuma geleneğini bozayim bugün. Geçen cuma 66.3 tüm bu sabah 65.9 çıktım. Ise başlayıp yemeyi dengeledim bi kaç gündür birazda jj yapmaya başlasam iyi olacak.

sende bildirim yapsana...

topiğiniz hayırlı azminiz daim olsun olsuuun :)

bana hiç özledim deme sen
O zaman chia eklesem sorun olmaz degil mi?
Feyza öpücük geliyor

seni öpsün

Aman bir mecalim vaaaar

taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))

fyzanur mucuuucckckkkk
neyyyyyyyyyyyyyy 69 muuuuuuuuuu nayırrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz 2 kilo mu var aramızda kafama sıkar giderim

sen yarım gün olmaz özlüyorum :))

o uzak onuda öperim önce sen :)))

69,6 :)))))) hem de 2,5 yıl sonra yani....

çalış seninde olur......
zaten depresyondayım bu ulaştığın kilo hangi adalete hangi vicdana sığıyor beni iyice depresyona soktun , bütün bunlar 5 te 5 yapmadım karbonhidratla aşk yaşadım diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…