Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy baliga cok ozendimm yarin bende yicemm afiyet olsun tatlimm :))

ayakta değil yatakta uyuycam diye iğrenç bi espri yapıcam benim uykum geldi ya ben gidiyorummmmm ,betül arkamdan konuşursa seni avukatım tayin ettim gitti
Hadi o zaman iyi geceler, tatlı rüyalar canım :) Betül gıybet ederse Allah'a havale et ben uğraşamam uykum var :)

bu perşembe günü bitiyor... cuma - cumartesi ara pazar bi daha çakçam :)) valla bilsem kilo vermeye devam edicem 50 olana kadar yaparım hiç sıkıntı yok yani :))

50 olduktan sonra normal beslenmeye baslarsin verdiginin yarisini alirsin üstüne üstlük sagliksizdan geberirsin. kiz vur deyince öldürme bakimmm

ben de bu sabah tartıldığımda 1.3 kg gitmişti canım. ay çokk mutlu oldum

massallahhhh tatlim tebrik ederim

Maşallah :) bu hafta 4. takım bomba gibi geliyor. Ilk üçe girermiyiz ki?

hey hidi hey biz ki 1. likleri görmüş takkmiz ebrum 3. luk ne ki yeterki asilalim

hayatta demem bana tavuğun kalçasını verir misiniz diye o ne be

ahahah feyza cok güldüm yaa

tavugun kalcasi deme "kadinlarin en sorunlu bolgesi olan yerin tavuk versiyonundan alabilirmiyim "de ahahah

Az kaldı hedefineee :) önce 69 olacaksın hatta sonra 65e kadar düşeceksin :) bir de bakmışsın simlal öyle bir zayıflamış ki Tv'lere çıkmış :)

verdin gazı ebrucum. ben bu gazla ne giderim şimdi. çok yaşa emi

sonra bi bakmissin ki simlal yok

Betül yuttuğun sakızları sonradan fark ettim tok tutuyor mu bari. bak mankenler pamukları meyve suyuna batırıp yutuyorlarmış. bi de onu mu denesek. kız şaka bi yana zarar vermesin midene

ayy pamuk meyve suyu midemi kaldirdi kiz gercekmi oo

gerçekmiş valla. genelde anoreksiya vakalarında görülüyormuş. çok ciddi zarar veriyormuş vücuda. hatta ölüme yol açabiliyormuş. allah korusun.

gerçekmiş valla. genelde anoreksiya vakalarında görülüyormuş. çok ciddi zarar veriyormuş vücuda. hatta ölüme yol açabiliyormuş. allah korusun.

aa vallahi ilk defa duyuyorum. kendi kendini kusturma durumjnu biliyordumda bunu bilmiyordum. Ne diyeyi. Allah akil ihsan etsin

Bugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
Az peynir
Şekersiz çay
Ara
1 nektarin
Ogleden sonra misafir vardı
Yedim malesef
1 pisi
kucuk portakal tatlısı
Çay
Akşam
1 nektarin
1.armut
2 litre su
40 dakika yürüyüş

Canim afiyet olsun ama sanki sen daha önce daha az yiyodun menün güzel ama öğlen ki makarna olmasamiydi yada ekmek yememişsin olmuştu yani

Supersin super

Menün çok güzel canım çok beğendim sporunda guzel

Koşmuyorum maaleseff, son günlerde 55-56 görüyorum tartıda, vücudum öyle bir şiş kiii tartıdan da belli zatennn..
Regl öncesi suyu artırayım, biraz da hurmaya yüklenirsem toparlarım gibi.. Heryerim şişş, her yerim ağrıyor sankii :/

Öğlen yemişsin ama akşam yemek olmaması telafi bence

İyi olmuşşş :)
ama bana döner demeee kaç gündür istiyorum yiyemedim gittii

Sağolasın zeynebim. Iyiyim ben sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…