Ordan tasinmalisin :)))iştebu benimm... balkonumda yok ki köprü konuşması yapiim ben iyisi mi :)))
Chia tohumu, ketenin kankasi :)o ne kızz... chia hııı? cahalım ben....
WuhuuuuAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
Öpsünseni öpsün
Betül yaklasiyor, farki kapatiyor... Acilen bir seyler yapmalisinneyyyyyyyyyyyyyy 69 muuuuuuuuuu nayırrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz2 kilo mu var aramızda kafama sıkar giderim
Tatilde olunca götürdüm valla simidi :) ton balığı lighttı :)işte insan gibi bi menü :)) içim gitti valla ama o ton balığı lighttır inşallah. çünkü sabah götürmüşsün simidi
Bu hafta verdim gibi gelmiyor bana tatilde olunca almasam yetecek bana :)menün güzel olmuş,kaç kilo verdin bu hafta iyi gidiyor mu
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun :)Ayy baliga cok ozendimm yarin bende yicemm afiyet olsun tatlimm :))
Pişi hariç gerisi güzel olmuş afiyet olsun :)Bugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
Az peynir
Şekersiz çay
Ara
1 nektarin
Ogleden sonra misafir vardı
Yedim malesef
1 pisi
kucuk portakal tatlısı
Çay
Akşam
1 nektarin
1.armut
2 litre su
40 dakika yürüyüş
btlbetul ben spor yapmaya gidiyorum
Ordan tasinmalisin :)))
Chia tohumu, ketenin kankasi :)
Zayiflamaya yardimci... bir arastir, belki kinoanin yerine kullanabilirsin?
Wuhuuuuben sana demedim mi
Harikasin canimfyzanur böyle öperler iste
Öpsün
Betül yaklasiyor, farki kapatiyor... Acilen bir seyler yapmalisin
Canim çalışmaya başladım iş yerinde yiyorum mecburen bide arkadaslarim bizde kaliyo bende farkindayimmCanim afiyet olsun ama sanki sen daha önce daha az yiyodun menün güzel ama öğlen ki makarna olmasamiydi yada ekmek yememişsin olmuştu yani
Ahhh galibaaaaçok güzel olmuş canım ama öğlen de yayla çorbası ve makarnadan birini tercih edebilirsin bence:)) peki o muhteşem sporları özleyecek miyiz yoksa
Hayirlisi olsun :) zayiflayinca senin koca bulmana gerek kalmayacak cünkü onlar senin kapinda kuyruk olusturacaklar :)Allah mı söyletti acaba bir gün o da olur inşallah... biraz daha zayıfliiim zengin koca bulurum belki :))) kinoalarla besler beni.... dev balkonumda kinoa yerim peehhhh :)))
chia olum zehirlenmeyelim çin işi japon işi.... yurdumun keten tohumu iyidir...
ama ben ona dedim kaplumbağa kazanıyor yarışı dedim... :)
ben sana inanmamıştım ama senin dediğin rakam çıktı hayret bişii...69,9 falan bekliyordum :)
Hayirlisi olsun :) zayiflayinca senin koca bulmana gerek kalmayacak cünkü onlar senin kapinda kuyruk olusturacaklar :)
Chia yi avuc avuc cekirdek gibi yesen bile ölecegini sanmiyorum, anca fazla vitaminden kudurursun :)
Demek ki bundan sonra bana inanmalisin, bu gidisle kurbanda 65 kilosun insallah :)
Canim çalışmaya başladım iş yerinde yiyorum mecburen bide arkadaslarim bizde kaliyo bende farkindayimm
Evren duy sesimi: "BETÜLÜN TARTISI KURBANDA 65 KILO GÖSTERECEK" iste o kadarsen de böyle şeyler senin dediklerin çıkıyor :)) Hadi inşallahh....... var yaaa şok olurlar şoook :)) insanların yüzünü düşünemiyorum.........
Hatisim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?