Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iştebu benimm... balkonumda yok ki köprü konuşması yapiim ben iyisi mi :)))
Ordan tasinmalisin :)))

o ne kızz... chia hııı? cahalım ben....
Chia tohumu, ketenin kankasi :)
Zayiflamaya yardimci... bir arastir, belki kinoanin yerine kullanabilirsin?

Aman bir mecalim vaaaar

taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))

fyzanur mucuuucckckkkk
Wuhuuuu ben sana demedim mi
Harikasin canim fyzanur böyle öperler iste

Öpsün

neyyyyyyyyyyyyyy 69 muuuuuuuuuu nayırrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz 2 kilo mu var aramızda kafama sıkar giderim
Betül yaklasiyor, farki kapatiyor... Acilen bir seyler yapmalisin

btlbetul ben spor yapmaya gidiyorum

yürüyüşte yaap :))

Allah mı söyletti acaba bir gün o da olur inşallah... biraz daha zayıfliiim zengin koca bulurum belki :))) kinoalarla besler beni.... dev balkonumda kinoa yerim peehhhh :)))

chia olum zehirlenmeyelim çin işi japon işi.... yurdumun keten tohumu iyidir...

ama ben ona dedim kaplumbağa kazanıyor yarışı dedim... :)

ben sana inanmamıştım ama senin dediğin rakam çıktı hayret bişii...69,9 falan bekliyordum :)

Hayirlisi olsun :) zayiflayinca senin koca bulmana gerek kalmayacak cünkü onlar senin kapinda kuyruk olusturacaklar :)

Chia yi avuc avuc cekirdek gibi yesen bile ölecegini sanmiyorum, anca fazla vitaminden kudurursun :)

Demek ki bundan sonra bana inanmalisin, bu gidisle kurbanda 65 kilosun insallah :)

sen de böyle şeyler senin dediklerin çıkıyor :)) Hadi inşallahh....... var yaaa şok olurlar şoook :)) insanların yüzünü düşünemiyorum.........

sen de böyle şeyler senin dediklerin çıkıyor :)) Hadi inşallahh....... var yaaa şok olurlar şoook :)) insanların yüzünü düşünemiyorum.........
Evren duy sesimi: "BETÜLÜN TARTISI KURBANDA 65 KILO GÖSTERECEK" iste o kadar
Ben üstüme düsen görevi yaptim

Vicks özellikle kış aylarında soğuk algınlığı, Grip, Burun tıkanıklığı gibi durumlarda anında etki gösteren ve buna bağlı ağrıları geçiren rahatlatan bir merhemdir. Vicks İle Göbek Yağları Nasıl Eritilir?

Vicks içerisindeki maddeler ile hızlı yağ yakımı ve deri dokusunu sıkılaştırır. Vicks Şurup Göbek, Basen, Çene altı gibi bölgelerde hızlı bir sıkılaştırma yapacaktır.

Vicks İle Göbek Yağlarını Eritin Yapılışı:

1. Yarım paket vicks
  2. 1 çay kaşığı karbonat
  3. 1 yemek kaşığı kafur

Bu malzemeleri bir kapta macun kıvamı haline getirin. Yürüyüş yaparken temizlik yaparken bu karışımı uygulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…