o kadar kim üzdü seni
gençken oluyor öyle bende yapmıştım bi kaç bişey , şimdiki aklım olsa ohooooailesel problemler çok takmıştım şimdi diyorum ne salakmışım çok abartmışım içim de..... ölmeye çalışıyordum :))) insan gençken azcık deli de mi oluyor ne :)))
Yuppii 50 de benden olsun 100 jj başlayayım ben bugünInsallah canim
Sen karbonhidratla baya baya ask yasiyorsun gülüm
Tebrik ederimHadi goncam bugün benden sana 50 jj olsun
Kilomu arada bildireyim ama menü olmaz 2 sene paylaştım gına geldiiştebu benimm... balkonumda yok ki köprü konuşması yapiim ben iyisi mi :)))
wuuu iymiş...
sen kesme sarmaş dolaş gez onlarla....
sende bildirim yapsana...
topiğiniz hayırlı azminiz daim olsun olsuuun :)
sen yanlız mı yaşıyosunailesel problemler çok takmıştım şimdi diyorum ne salakmışım çok abartmışım içim de..... ölmeye çalışıyordum :))) insan gençken azcık deli de mi oluyor ne :)))
bence menü paylaşı mı çok zevkliYuppii 50 de benden olsun 100 jj başlayayım ben bugün
Kilomu arada bildireyim ama menü olmaz 2 sene paylaştım gına geldi
valla bildiğin alevli meyve tabağı hazırladım kendimeSimlal meyve günün nasıl geçiyor şekerim... hangi meyveleri seçtin bakalım....
ayy ben de 79 u gördüm sabahhhAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
gençken oluyor öyle bende yapmıştım bi kaç bişey , şimdiki aklım olsa ohoooo
Yuppii 50 de benden olsun 100 jj başlayayım ben bugün
Kilomu arada bildireyim ama menü olmaz 2 sene paylaştım gına geldi
sen yanlız mı yaşıyosun
bence menü paylaşı mı çok zevklitabi çok yiyince paylaşmıyorum o ayrı
valla bildiğin alevli meyve tabağı hazırladım kendimeşeftali, incir, üzüm, armut, karpuz. ama sanırım şeftaliyle devam edeceğim. çok şişkinlik yaptı meyve patliyciğimm
ayy ben de 79 u gördüm sabahhh
Ay ne bileyim muz hariç her türlü meyve diyordu amagennçlik işte
peki... kilo yeter... kaçamaklarını yaz bir de bence...
yalnız mutlu çocuksuz :))
hımmm itiraflar itiraflar çakal seniii :))
kız üzümle karpuz olmaz zaten.... ikiside diyetlere konmaz...
Tebrikleeer.... ikimizde bir miladı kapattık çok şükür... :)))
Ay ne bileyim muz hariç her türlü meyve diyordu amaanam ben de hep bi hata yapıyorum şunları baştan söylesene kız.
Kızlar 2 görüşmemde bitti 2 gün içinde dönecekler geri
Bakalım hakkımda hayırlısı
erik böğörtlen kivi ananas :))) ama midem karışıtı galiba bulanıyo :) meyveyle doyulmuyor yahu......
Kızlar günaydın be de bugun ayran detoksuna başladım 2 gün yapacam
ailesel problemler çok takmıştım şimdi diyorum ne salakmışım çok abartmışım içim de..... ölmeye çalışıyordum :))) insan gençken azcık deli de mi oluyor ne :)))
kızlar ben anacığımlan çarşamba pazarına gidiyorum. canımı çıkartacak biliyorum ama yine de gidiyorum:)) geç gelirim. akşama görüşürüz inş
hadi bakalııım hayırlı haberlerle dönsünler inşallah :)
Sen 1600 küsür kalori yerken o kiz günümü 3 patatesle gecirecegim diye kendini parcaliyor ama naber :)sen hep betüle destek ver zaten düştün gözümden
Bir daha o rakamlarin yanindan bile gecmezsin insallah :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/betusun-diyet-gunlugu.489680/page-12 en son 31 Ekim 2012 de 69,6 olduğum için üzülüyormuşum.... sonra 70lere bir çıktım zaten daha da yeni karşılaştık kendileriyle.....
Insan gencken bazi seyleri gercekten akil edemiyor... Neyse ki olmus bitmis, gelmis gecmis olsun...ailesel problemler çok takmıştım şimdi diyorum ne salakmışım çok abartmışım içim de..... ölmeye çalışıyordum :))) insan gençken azcık deli de mi oluyor ne :)))
Yuppii 50 de benden olsun 100 jj başlayayım ben bugün
Sen 1600 küsür kalori yerken o kiz günümü 3 patatesle gecirecegim diye kendini parcaliyor ama naber :)
Kiskancim benim ♥ Senin icinde evrene haykiririm ben :-*
Bir daha o rakamlarin yanindan bile gecmezsin insallah :)
Insan gencken bazi seyleri gercekten akil edemiyor... Neyse ki olmus bitmis, gelmis gecmis olsun...
bende gaza geldim, bende yapacagim
100 jj de neymis, 500 yaptigimi bilirimhiç birimiz görmeyelim inşallah...
ahhh gençlik şapşik gençlik :)))
100 jj çok iddialı :) bende zorlarım bakalım :))
100 jj de neymis, 500 yaptigimi bilirim
fyzanur bu aksam kim daha cok ziplar iddiasina mi girsek yine?
Bende ilk baslarda 50 yapiyordum sonra bir baktim durmadan 100 oluyor :) sende her gün yapsan alisirsin :)maşallah robot gibisin :))) ben her 25 te duruyorum :)) anca 100 e mi çıktım ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?