çok geçmiş olsun ,çok korkunç bir olay Allah korumuş
geçmiş olsun canım ,şimdi iyisindir inşallah
bende iyi sayılırım , bi uyuyorum uyanıp buraya bakıp yine uyuyorum dersler yavaş gidiyor bu yüzden ama zamanla hızlancam inşallah
şuna bak 6 kilodan nerelere gelmişş
bana 66 mı yazdınyok kız nerdeee 66 dan fazlaydım bugün
benim erisiiiiinnnn minicik kalsınnnnn her yerimmm
ay inşallah yaaaa. dua niyetine geçsinvalla ben sana cumaya 79 yazdım ama bence 78 li bişi olursun inşallah diyelim :)
bi yerden başlamak lazım :))
50 candır :))
benim bi kere böyle olmuştu alerjiden, kardeşime eczaneden şu kanserlilerin taktığı maskeden aldırdım , o şekilde gittim acile çok korkunçtu ya ,Allah kimseye vermesin . bir dudak tam bukadar büyüye biliyormuş gerçektenayyy töbe yarabbimm.
sağ ol canım. dün şaftım kaydı azıcıkçok geçmiş olsun ,çok korkunç bir olay Allah korumuş
geçmiş olsun canım ,şimdi iyisindir inşallah
bende iyi sayılırım , bi uyuyorum uyanıp buraya bakıp yine uyuyorum dersler yavaş gidiyor bu yüzden ama zamanla hızlancam inşallah
şuna bak 6 kilodan nerelere gelmişş
koşacak gücün var mı deseneçalışıyoz burda.....
yarına kadar koş eri 66 ol.......
olmaaaz ne o öyle seksüü olmak lazım....
tabi canım bazı şeyler erimemeli bilmem anlatabildim mi
Selam kızlar bi bakayım dedim neler yapiyonuz.
bir günde 1 kilo mu verceksinnnnnneğer ben 68 i görürsemmom hati de 65 i görürse kaçamak hakkımız var.... bakalım bu hafta kapacak mıyız kaçamakları :))
benim bi kere böyle olmuştu alerjiden, kardeşime eczaneden şu kanserlilerin taktığı maskeden aldırdım , o şekilde gittim acile çok korkunçtu ya ,Allah kimseye vermesin . bir dudak tam bukadar büyüye biliyormuş gerçekten
bir günde 1 kilo mu verceksinnnnnn
aferim hep ayakta kalın bayannsağ ol canım. dün şaftım kaydı azıcıkiyiyim şimdi şükür. yıkılmadım ayaktayım
o zaman yok sana kaçamak şeysiiihayır bee verebilsem al sana 68 li bişi :))
serum falan taktılar , soğuğa alerjim var , sert soğuk rüzgarda kalırsam oluyorhadi yaa ne dokundu öyle.... kesin iğne yapmışlardır ıyy...
ben de buraya başladığımda 80'i göreyim bi hamburger yiyeceğim demiştim. ama vaz geçtim gibi gibi. şunu 75'e çekeyim diyorum:))eğer ben 68 i görürsemmom hati de 65 i görürse kaçamak hakkımız var.... bakalım bu hafta kapacak mıyız kaçamakları :))
sıvı diyeti felan yapma , bünyeyi çökertecen delii sensiz naparız bizzcuma cumartesi kaptım kaptım yoksa pazar patatesle bi başlıcam teee haftaya kalır :))
ahahah erisin kiz erisin
iyilik temizlik kuzum senin nasil gidiyor
ye tabi evde light tost ekmeğinin arasına sırf etten yapılmış avuç içi kadar köfte koy yeşillik domates koy neyine yetmiyoben de buraya başladığımda 80'i göreyim bi hamburger yiyeceğim demiştim. ama vaz geçtim gibi gibi. şunu 75'e çekeyim diyorum:))
ben veririmerimesinleeeeeeeeerrrr hayır vremem onları :)))
iyi fikirrye tabi evde light tost ekmeğinin arasına sırf etten yapılmış avuç içi kadar köfte koy yeşillik domates koy neyine yetmiyoal sana hamburger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?