ne zaman bitiyo senin tatilinkızlar internetim yok deliriciim ancak bir yer buldum giriyorum şimdi geçmişi okyup kilo bildirimi yapacağım
1 kepçe 10 kaşık ediyor oda 60 kalori ona göre kalori hesabı yaparak içkızlar onu bunu bilmem yarın tarhana çorbası yapiim diyorum hevesim kaçmazsa tabi....
btlbetul .!.:Günaydınlaaar,
kilom dünle aynı :)
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 6,40
Geçen Hafta 71,90
Yeni kilo 69,30
Fark 2,60
Ortalama 3,62
Mesaj Sayısı 230
yuhhhkilo bildirimi
başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
ben 65 i göremedim de sen mi gördün uleyynnnnnnnneski kilo 67.4
yeni kilo 65.9
fark 1.5 kilo
mesaj sayısı 55
helal sana be tatildeyken bile verebilmişsin denebilecek fazla bir söz yokkeski kilo 67.4
yeni kilo 65.9
fark 1.5 kilo
mesaj sayısı 55
paylaşmıştım aslında ama geç oldu bir iki gündür sanırım ondan eksik gözüküyor menülerim şu tatil bitsin salıya bomba gibi geleceğim ebruşumHaftalik menü paylasim tablosu - 21.08.-27.08.
[TR][/tr][TR][/tr][TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]kaleydoskop[/TD][TD][/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 30 JJ UYGULANMASI RICA EDILIR...
[/tr]
yap canım. belki ben de tekrar yaparım ama yaparsam pazartesi başlar ve tabi ki meyve günün atlarımya bende bu hafta 5te 5 yapsammı gidip geliyorum sizler çok güzel vermişsiniz
betüş yoksa pazar günü yeniden mi başlıyorsunuz sende yapacakmısın yineyap bacım pazar başlayalım işte... zor değil ki.... 5 günden ne çıkar yani.... bak bizimki bitti bile... bişi olmaz.....
o bazısı yani bizzat ben oluyom aaaaaa tübeler olsun :))
ahah sorma kankacım ucundan kıyısından son anda yetiştim 900 de olsa gördüm 65 i bu da bana tatilde diyet yapmanın ödülü olsun napalımben 65 i göremedim de sen mi gördün uleyynnnnnnnn
sen de süper vermişsin feyzacım. sanırım bu hafta sıralamada güzel bir yerlerde göreceğiz kendimizi
teşekkür ederim tatlım ya inan çok zor ama inandım inat ettim :))helal sana be tatildeyken bile verebilmişsin denebilecek fazla bir söz yokk
görürsün haftaya geçicem senis
ahah sorma kankacım ucundan kıyısından son anda yetiştim 900 de olsa gördüm 65 i bu da bana tatilde diyet yapmanın ödülü olsun napalım
65 i göremedikten sonra amannnnsen de süper vermişsin feyzacım. sanırım bu hafta sıralamada güzel bir yerlerde göreceğiz kendimizi
ayy ne güzel vermişsin amaaa birde bana bakkilom
geçen hafta 68
bu hafta 66,5
yüzde 2,20 (inşallah doğrudur)
böyle inançlı hırslı insanlara bayılıyorum harikasın canımmteşekkür ederim tatlım ya inan çok zor ama inandım inat ettim :))
sus kız 65 li sayıyı görmüş bide bana bak diyo şuan hayalimi yaşıyosun kıymetini bilde açık büfeden uzak durayy ne güzel vermişsin amaaa birde bana bak
:)) hadi bakalım yarışalımgörürsün haftaya geçicem senitebrik ederim bu arada hep ağlarım hem ederim şekerim
feyzacım 1,5 kg vermişsin daha ne olsun. önümüzdeki hafta kesin görürsün.65 i göremedikten sonra amannnngöstermiyo gül yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?