Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben giremiyorum diye kaynattınız dimi aşkolsun yaaresmen tatil bitsin diye bekler oldum

hemde ne biçim :))

1 kepçe 10 kaşık ediyor oda 60 kalori ona göre kalori hesabı yaparak iç

öff beee naptın... hevesim kaçtı....

süpersiinnn betüülll

teşekkür ederiiim :)))

kıskançç :)

ben 65 i göremedim de sen mi gördün uleyynnnnnnnn

yaaa yaaa senin elli kere görmen lazımdı...

yap canım. belki ben de tekrar yaparım ama yaparsam pazartesi başlar ve tabi ki meyve günün atlarım gerçi acaba yağdan mı veriyoruz diye bi endişem var.

yok yaa baya bi araştırdım dikkat edenler geri almamış uzun süre....

betüş yoksa pazar günü yeniden mi başlıyorsunuz sende yapacakmısın yine

evet şekerim.... bensiz olur mu....

***4. TAKIM 428. ETAP ***

AKovser (/53.4/ / /%)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9// / % )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadı
simlal (/81.3/79.4/1.9/%2.34)
edersoy (/77.4/ / /%)
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati (/67.4/65.9/1.5/%2.25)
haldenlos (/76.5/74.7/1.8/%2.35)
melanyfonik (/73.8/73.1/0.7/%0.95) yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 65 kg.
semraanne (/68.0/66.9/1.1/%1.62) yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62

4.takım ortalaması %

kilo bildirimi

başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
Tebrik ederim canim :) 8den kurtuldun, bir daha hayatina hic girmemesini diliyorum :)

ya bende bu hafta 5te 5 yapsammı gidip geliyorum sizler çok güzel vermişsiniz
Sende katil bize kuzum :)

o bazısı yani bizzat ben oluyom aaaaaa tübeler olsun :))
Ya yok ben seni kast etmedim canim, senden daha müstehcen resim paylasan arkadaslarimiz oldu ve elin adami bizi görmek zorunda mi?

eski kilo 67.4
yeni kilo 65.9
fark 1.5 kilo
mesaj sayısı 55
Bu hafta süpersiniz hepiniz :) tebrik ederim canim ve 65 i gördügün icin ayrica cok sevindim. Ödülünü hak ettin, gelsin cikolata ♥ :)

ben

paylaşmıştım aslında ama geç oldu bir iki gündür sanırım ondan eksik gözüküyor menülerim şu tatil bitsin salıya bomba gibi geleceğim ebruşum
Canim zamani gecmis olabilir, suan bende hatirlamiyorum. Hata yaptiysamda affola... Haftaya bomba gibi gelecegine eminim ama önce mutlaka ve mutlaka su tatilin tadini cikartiyorsun :-*

:)) hadi bakalım yarışalım yarışları severimde bu hafta hiç ümitli değilim kendimden çünkü salıya kadar buradayız
Güzel düsün ki güzel seyler olsun kuzucum, moralini yüksek tut ben senin oradan kilo almadan dönecegine eminim :) kendine güven

ben birde boludayım kızlar yaa bolulu aşçıların açık büfede sergilediği yemekleriyle savaşıyorum insaf edin bu hafta sıktım kendimi ama bir kaç ödül şeysi yapabilirim yani
amann o kadar işkence çektirm kendine çok abartmadan ye herşeyden azcık azcık gelince yine hemencecik verirsin sen

hafizeyle edersoyun yanına diskalifiye niye yazmıyosun direk çıksınlar artık listeden

arkadaşlar yarın buraya başlayalı tam iki ay oluyor.hedefim iki ayda 8 kg idi. toplamda 9.1 kg vermişim. hepinize destekleriniz için çok ama çoookkk teşekkür ediyorum. 70'leri gördüm sonunda şimdi sırada 60'lar var. hadi bakalım vira bismillah. süppp süpeeerr bir hafta olsun hepimiz için

ben birde boludayım kızlar yaa bolulu aşçıların açık büfede sergilediği yemekleriyle savaşıyorum insaf edin bu hafta sıktım kendimi ama bir kaç ödül şeysi yapabilirim yani

yap beyaa sen toparlarsın...

zey zey beni mom hati ile rakip yap çok pis hırslandım isterim de isterim rakibim o olacakkk

tabi kız tatilde bunu kendi lehine kullancan uyanık seniiii :))

benden daha seksüleri de mi vardı hıhhh............

ne kadar güzel hedefini geçmişsin şimdi önümüzde ki 1 aya bida hedef koy

amin....

bende 24 günde 6,4 kg vermiş oldum...... vışşş....... Allah kilomuzu korumayı nasip etsin inşallah.....

kızlar ya salıya kadar beni idare edin valla eşimle papaz olduk diyet konusunda.. bir kaçgün (yine dikkat ederek) onun gönlünü yapayım başka türlü olmayacak.. siz yine başlayacaksınız sanırım 5te 5e ne güzel ben burada onu tekrar yapmaya kalkarsam cinnet çıkar :)) salı başlayacağım 5te 5e ben.. o zamana kadar eşimle takılacağım artık :) önümüzdeki cuma büyük ihtimal yerimde sayarım tartıda ama yinede ümidim var salıdan sonra asılırsam cumaya kadar yapabilirim bişiyler.. birde burada hergün 4saate yakın yüzüyorum on bin adım yürüyorum belki onlar kapatır açığımı bakalım.. ama bu hafta takım bomba gibiii hepimizi tebrik ediyorum böyle devam edelimm
ama siz haftaya böyle kaynatmayın soracağım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…