ben giremiyorum diye kaynattınız dimi aşkolsun yaaresmen tatil bitsin diye bekler oldum
1 kepçe 10 kaşık ediyor oda 60 kalori ona göre kalori hesabı yaparak iç
süpersiinnn betüülll
ben 65 i göremedim de sen mi gördün uleyynnnnnnnn
yap canım. belki ben de tekrar yaparım ama yaparsam pazartesi başlar ve tabi ki meyve günün atlarımgerçi acaba yağdan mı veriyoruz diye bi endişem var.
betüş yoksa pazar günü yeniden mi başlıyorsunuz sende yapacakmısın yine
inşallaaaaaaaaaaaahhhh ağzından bal damlıyor canım benimmmfeyzacım 1,5 kg vermişsin daha ne olsun. önümüzdeki hafta kesin görürsün.
harikaakilo bildirimi
başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
Tebrik ederim canim :) 8den kurtuldun, bir daha hayatina hic girmemesini diliyorum :)kilo bildirimi
başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
Sende katil bize kuzum :)ya bende bu hafta 5te 5 yapsammı gidip geliyorum sizler çok güzel vermişsiniz
Ya yok ben seni kast etmedim canim, senden daha müstehcen resim paylasan arkadaslarimiz oldu ve elin adami bizi görmek zorunda mi?o bazısı yani bizzat ben oluyom aaaaaa tübeler olsun :))
Bu hafta süpersiniz hepiniz :) tebrik ederim canim ve 65 i gördügün icin ayrica cok sevindim. Ödülünü hak ettin, gelsin cikolata ♥ :)eski kilo 67.4
yeni kilo 65.9
fark 1.5 kilo
mesaj sayısı 55
Canim zamani gecmis olabilir, suan bende hatirlamiyorum. Hata yaptiysamda affola... Haftaya bomba gibi gelecegine eminim ama önce mutlaka ve mutlaka su tatilin tadini cikartiyorsun :-*ben
paylaşmıştım aslında ama geç oldu bir iki gündür sanırım ondan eksik gözüküyor menülerim şu tatil bitsin salıya bomba gibi geleceğim ebruşum
Güzel düsün ki güzel seyler olsun kuzucum, moralini yüksek tut ben senin oradan kilo almadan dönecegine eminim :) kendine güven:)) hadi bakalım yarışalımyarışları severimde bu hafta hiç ümitli değilim kendimden çünkü salıya kadar buradayız
bende bendee
amann o kadar işkence çektirm kendine çok abartmadan ye herşeyden azcık azcık gelince yine hemencecik verirsin senben birde boludayım kızlar yaa bolulu aşçıların açık büfede sergilediği yemekleriyle savaşıyorum insaf edin bu hafta sıktım kendimi ama bir kaç ödül şeysi yapabilirim yani
hafizeyle edersoyun yanına diskalifiye niye yazmıyosun direk çıksınlar artık listeden***4. TAKIM 428. ETAP ***
AKovser (/53.4/ / /%)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9// / % )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadı
simlal (/81.3/79.4/1.9/%2.34)
edersoy (/77.4/ / /%)
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati (/67.4/65.9/1.5/%2.25)
haldenlos (/76.5/74.7/1.8/%2.35)
melanyfonik (/73.8/73.1/0.7/%0.95) yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 65 kg.
semraanne (/68.0/66.9/1.1/%1.62) yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62
4.takım ortalaması %
Tebrik ederim canim :) 8den kurtuldun, bir daha hayatina hic girmemesini diliyorum :)
Sende katil bize kuzum :)
Ya yok ben seni kast etmedim canim, senden daha müstehcen resim paylasan arkadaslarimiz oldu ve elin adami bizi görmek zorunda mi?
Bu hafta süpersiniz hepiniz :) tebrik ederim canim ve 65 i gördügün icin ayrica cok sevindim. Ödülünü hak ettin, gelsin cikolata ♥ :)
Canim zamani gecmis olabilir, suan bende hatirlamiyorum. Hata yaptiysamda affola... Haftaya bomba gibi gelecegine eminim ama önce mutlaka ve mutlaka su tatilin tadini cikartiyorsun :-*
Güzel düsün ki güzel seyler olsun kuzucum, moralini yüksek tut ben senin oradan kilo almadan dönecegine eminim :) kendine güven
ben birde boludayım kızlar yaa bolulu aşçıların açık büfede sergilediği yemekleriyle savaşıyorum insaf edin bu hafta sıktım kendimi ama bir kaç ödül şeysi yapabilirim yani
***4. TAKIM 428. ETAP ***
AKovser (/53.4/ / /%)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9// / % )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadı
simlal (/81.3/79.4/1.9/%2.34)
edersoy (/77.4/ / /%)
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati (/67.4/65.9/1.5/%2.25)
haldenlos (/76.5/74.7/1.8/%2.35)
melanyfonik (/73.8/73.1/0.7/%0.95) yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 65 kg.
semraanne (/68.0/66.9/1.1/%1.62) yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62
4.takım ortalaması %
Tebrik ederim canim :) 8den kurtuldun, bir daha hayatina hic girmemesini diliyorum :)
Sende katil bize kuzum :)
Ya yok ben seni kast etmedim canim, senden daha müstehcen resim paylasan arkadaslarimiz oldu ve elin adami bizi görmek zorunda mi?
.............
ne kadar güzel hedefini geçmişsin şimdi önümüzde ki 1 aya bida hedef koyarkadaşlar yarın buraya başlayalı tam iki ay oluyor.hedefim iki ayda 8 kg idi. toplamda 9.1 kg vermişim. hepinize destekleriniz için çok ama çoookkk teşekkür ediyorum. 70'leri gördüm sonunda şimdi sırada 60'lar var. hadi bakalım vira bismillah. süppp süpeeerr bir hafta olsun hepimiz için
kilo bildirimi
başlangıç: 80kg
geçen hafta: 76.5
bu hafta: 74.7
fark : -1.8kg
yüzde : 2.35
arkadaşlar yarın buraya başlayalı tam iki ay oluyor.hedefim iki ayda 8 kg idi. toplamda 9.1 kg vermişim. hepinize destekleriniz için çok ama çoookkk teşekkür ediyorum. 70'leri gördüm sonunda şimdi sırada 60'lar var. hadi bakalım vira bismillah. süppp süpeeerr bir hafta olsun hepimiz için
teşekkür ederim canımne kadar güzel hedefini geçmişsin şimdi önümüzde ki 1 aya bida hedef koy
aminnn canımm aminnn. en zoru da korumak vallaamin....
bende 24 günde 6,4 kg vermiş oldum...... vışşş....... Allah kilomuzu korumayı nasip etsin inşallah.....
bende tam anlamıyla tam 2 haftadır diyetteyim ve 3.7 kg. gitmişş naberrramin....
bende 24 günde 6,4 kg vermiş oldum...... vışşş....... Allah kilomuzu korumayı nasip etsin inşallah.....
neredeyse aynı hızda gidiyoruz ama bakamin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?