Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne güzel maşallah... ben 71 kg de bir hafta takılmayaydım belki daha az olurdu ama takıldı namussuz.....
sorma bu hafta bende 4gün boyunca tartıda hep 75 idim sinir oldum en sonunda dünkü menümü azalttım bu sabah 74.7 görebildim şükür takıldımı takılıyor namussuz kilolar

hafizeyle edersoyun yanına diskalifiye niye yazmıyosun direk çıksınlar artık listeden
Diger kaptanlarin onaylarini bekliyorum canim

Masallah canim, bu azimle en kisa zamanda hedefine ulasirsin :)

benden daha seksüleri de mi vardı hıhhh............
Kilotla :) bilmem anlatabildim mi :)

bende tam anlamıyla tam 2 haftadır diyetteyim ve 3.7 kg. gitmişş naberrr
Daha nice 3 lere insallah :) haldenlos'um cillop gibi olacak :)

evet canım burası cidden çok çok harika bir yer şuan sizden uzağım ya aklım nasıl burada elim birşeye gidiyor yemekte aklıma siz geliyorsunuz buraya size ihanet gibi geliyor geri çekiyorum elimi..
motivasyonu sizlerle buldum bende iyiki varsınız yagüzell takımımm

canım şimdi btlbetul kızacak bana yine ama bence tatilde önemli olan kilo almamak. tatilde yapma derim 5'te5. ölçülü olursan zaten o yürüyüşle muhakkak verirsin.

eşim bana yine çıtır hatun diyecekmi o günleri görebilecekmiyim acaba gerçi görsem bile az sürer sanırım tekrar hamile kalırsam yine şişeceğim
Elbette ki diyecek gülüm sana tekrar asik olacak
Amaaan varsin kilo alma sebebin hamilelik olsun sonucta bu takim burda, yine gelir yine zayiflariz, hic onlari kafana takma

Amaaan varsin kilo alma sebebin hamilelik olsun sonucta bu takim burda, yine gelir yine zayiflariz, hic onlari kafana takma
aynen canım Rabbim nasip ederde kucağımıza aldıktan sonra tekrar 4.takımda yerimi alacağım

ben çok halsizim ve çok başım dönüyor vitamin içtim daha etki etmedi, şöyle yatsam uyusam... bu gün akşam olsun başka bir şey istemiyorum......
noldu acaba ya diyetin etkisi mi dikkat et kendine çok kötü olursan birini ara seninle hastaneye gelsin
benim de ne alakaysa bugün ders çalışırken aklıma sen geldin , ebruş mezun oluyo ama bebiş olduktan sonra yine baştan başlıycak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…