bende tam anlamıyla tam 2 haftadır diyetteyim ve 3.7 kg. gitmişş naberrr
kızlar kurban bayramına 4 hafta var inşallah o zamana kadar farkedilir derecede kilolar veririz insan içine çıkacağız yahu ha gayret diyelim
sorma bu hafta bende 4gün boyunca tartıda hep 75 idim sinir oldum en sonunda dünkü menümü azalttım bu sabah 74.7 görebildim şükür takıldımı takılıyor namussuz kilolarne güzel maşallah... ben 71 kg de bir hafta takılmayaydım belki daha az olurdu ama takıldı namussuz.....
Diger kaptanlarin onaylarini bekliyorum canimhafizeyle edersoyun yanına diskalifiye niye yazmıyosun direk çıksınlar artık listeden
Masallah canim, bu azimle en kisa zamanda hedefine ulasirsin :)arkadaşlar yarın buraya başlayalı tam iki ay oluyor.hedefim iki ayda 8 kg idi. toplamda 9.1 kg vermişim. hepinize destekleriniz için çok ama çoookkk teşekkür ediyorum. 70'leri gördüm sonunda şimdi sırada 60'lar var. hadi bakalım vira bismillah. süppp süpeeerr bir hafta olsun hepimiz için
Kilotla :) bilmem anlatabildim mi :)benden daha seksüleri de mi vardı hıhhh............
Daha nice 3 lere insallah :) haldenlos'um cillop gibi olacak :)bende tam anlamıyla tam 2 haftadır diyetteyim ve 3.7 kg. gitmişş naberrr
Gecmis olsun, hasta mi oluyorsun yoksaben çok halsizim ve çok başım dönüyor vitamin içtim daha etki etmedi, şöyle yatsam uyusam... bu gün akşam olsun başka bir şey istemiyorum......
geçmiş olsun canım yat uyu dinlen geçer belkiben çok halsizim ve çok başım dönüyor vitamin içtim daha etki etmedi, şöyle yatsam uyusam... bu gün akşam olsun başka bir şey istemiyorum......
evet canım burası cidden çok çok harika bir yer şuan sizden uzağım ya aklım nasıl burada elim birşeye gidiyor yemekte aklıma siz geliyorsunuz buraya size ihanet gibi geliyor geri çekiyorum elimi..arkadaşlar yarın buraya başlayalı tam iki ay oluyor.hedefim iki ayda 8 kg idi. toplamda 9.1 kg vermişim. hepinize destekleriniz için çok ama çoookkk teşekkür ediyorum. 70'leri gördüm sonunda şimdi sırada 60'lar var. hadi bakalım vira bismillah. süppp süpeeerr bir hafta olsun hepimiz için
inşallahh bacımm ağzından bal damlıyorDiger kaptanlarin onaylarini bekliyorum canim
Masallah canim, bu azimle en kisa zamanda hedefine ulasirsin :)
Kilotla :) bilmem anlatabildim mi :)
Daha nice 3 lere insallah :) haldenlos'um cillop gibi olacak :)
canım şimdikızlar ya salıya kadar beni idare edin valla eşimle papaz olduk diyet konusunda.. bir kaçgün (yine dikkat ederek) onun gönlünü yapayım başka türlü olmayacak.. siz yine başlayacaksınız sanırım 5te 5e ne güzel ben burada onu tekrar yapmaya kalkarsam cinnet çıkar :)) salı başlayacağım 5te 5e ben.. o zamana kadar eşimle takılacağım artık :) önümüzdeki cuma büyük ihtimal yerimde sayarım tartıda ama yinede ümidim var salıdan sonra asılırsam cumaya kadar yapabilirim bişiyler.. birde burada hergün 4saate yakın yüzüyorum on bin adım yürüyorum belki onlar kapatır açığımı bakalım.. ama bu hafta takım bomba gibiii hepimizi tebrik ediyorumböyle devam edelimm
ama siz haftaya böyle kaynatmayın soracağım size
evet canım burası cidden çok çok harika bir yer şuan sizden uzağım ya aklım nasıl burada elim birşeye gidiyor yemekte aklıma siz geliyorsunuz buraya size ihanet gibi geliyor geri çekiyorum elimi..
motivasyonu sizlerle buldum bende iyiki varsınız yagüzell takımımm
Elbette ki diyecek gülümeşim bana yine çıtır hatun diyecekmi o günleri görebilecekmiyim acaba gerçi görsem bile az sürer sanırım tekrar hamile kalırsam yine şişeceğim
geçmiş olsun arkadaşım. dikkat et ya. güzel bir kahvaltı yapsaydın bari bu sabah. kalorisi düşük ama vitamini yüksek olanındanben çok halsizim ve çok başım dönüyor vitamin içtim daha etki etmedi, şöyle yatsam uyusam... bu gün akşam olsun başka bir şey istemiyorum......
aynen canım Rabbim nasip ederde kucağımıza aldıktan sonra tekrar 4.takımda yerimi alacağımElbette ki diyecek gülümsana tekrar asik olacak
Amaaan varsin kilo alma sebebin hamilelik olsun sonucta bu takim burda, yine gelir yine zayiflariz, hic onlari kafana takma
Insallah canim, Rabbim büyüktür, bakarsin burada seninle yine karsilasiriz ♥aynen canım Rabbim nasip ederde kucağımıza aldıktan sonra tekrar 4.takımda yerimi alacağım
noldu acaba ya diyetin etkisi mi dikkat et kendine çok kötü olursan birini ara seninle hastaneye gelsinben çok halsizim ve çok başım dönüyor vitamin içtim daha etki etmedi, şöyle yatsam uyusam... bu gün akşam olsun başka bir şey istemiyorum......
benim de ne alakaysa bugün ders çalışırken aklıma sen geldin , ebruş mezun oluyo ama bebiş olduktan sonra yine baştan başlıycak diyeElbette ki diyecek gülümsana tekrar asik olacak
Amaaan varsin kilo alma sebebin hamilelik olsun sonucta bu takim burda, yine gelir yine zayiflariz, hic onlari kafana takma
biran önce paylaşılsın istiyorumm bütün listeler , kaçıncı olduk çatliiiiciiimmmKizlar saat 16:00 gibi listeyi paylasacagim haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?