Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eşine de hak veriyorum o yerken sen bakınca üzülüyodur az az ye onun da gönlü olsun sporla felanda telafi edersin

canım şimdi btlbetul kızacak bana yine ama bence tatilde önemli olan kilo almamak. tatilde yapma derim 5'te5. ölçülü olursan zaten o yürüyüşle muhakkak verirsin.

yok canım enişteyle araları bozmaya gerginlik yaratmaya gerek yok bence de... tatil dönüşü verirrsin yeter ki alma :))

eşim bana yine çıtır hatun diyecekmi o günleri görebilecekmiyim acaba gerçi görsem bile az sürer sanırım tekrar hamile kalırsam yine şişeceğim

hamişkende şişmicen ben anlamam...

geçmiş olsun arkadaşım. dikkat et ya. güzel bir kahvaltı yapsaydın bari bu sabah. kalorisi düşük ama vitamini yüksek olanından

yaptım bol domatesli missler gibi...

aynen canım Rabbim nasip ederde kucağımıza aldıktan sonra tekrar 4.takımda yerimi alacağım

dur leynnn önce kilo ver...

arkadaşa dedim ben gidiciyim bir sürü ilaçla takviye yaptı sağolsun :) bakalım olmazsa eczaneye gider tansiyonumu ölçtürürüm....

eşine de hak veriyorum o yerken sen bakınca üzülüyodur az az ye onun da gönlü olsun sporla felanda telafi edersin
valla bende mom hati nin yerinde olsam aynı şekilde eşim banada kızardı ne eziyet çektiryon kendine tatile geldik sonra yaparsın edersin... falan filan bende hak veriyorum sana canım

vericem tabi şekerim önce bu piiss kilolar gidecek kilo gitmezse zaten hayatta hamilelik falan düşünemem
kız ben hamişken alıyorum ya 20kilodan aşağı alırsam ona bile mutluluktan uçarım düşün yanii(ilk hamileliğimde 22 kilo aldım,ikincisinde 5ayda 10 kilo aldım malesef)

benim de ne alakaysa bugün ders çalışırken aklıma sen geldin , ebruş mezun oluyo ama bebiş olduktan sonra yine baştan başlıycak diye
Yaaa sen beni mi düsünüyorsun
Gülüm diyorum ya varsin alinan kilo ondan dolayi olsun, burada hepimiz görüyoruz istedikten sonra her sey oluyor...

biran önce paylaşılsın istiyorumm bütün listeler , kaçıncı olduk çatliiiiciiimmm
Herkes kilosunu bildirsede paylassam keske :)

Dünkü menüm

Sahurda
400ml su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 parmak kadar ekmek
5 kaşık pilav

Ara
2 mürdüm eriği
1 küçük salkım üzüm

Su iftarda 2 bardak içtim o kadar.. Çok erken uyudum içemedim

Merhaba..

Hayırlı Cumalar..

Eski kilo - 53.4

Yeni kilo - 54.0

Fark - +0.600

Ortalama - 1.12%

Mesaj sayısı - 28
Saglik olsun ablacim, haftaya daha güzel sonuclar alirsin insallah

***4. TAKIM 428. ETAP ***

AKovser (/53.4/54.0/-0.6/%-1.11)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9///% )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 3. kez bildirimde bulunmadi, diskalifiye edildi.
simlal (/81.3/79.4/1.9/%2.34)
edersoy (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi.
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati (/67.4/65.9/1.5/%2.25)
haldenlos (/76.5/74.7/1.8/%2.35)
melanyfonik (/73.8/73.1/0.7/%0.95) yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 65 kg.
semraanne (/68.0/66.9/1.1/%1.62) yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62

4.takım ortalaması %

G gunes-86 kilo bildirimi yapmazsan sende bu hafta diskalifiye olacaksin, bir cok kez ikaz edildin canim, kusura bakma.

Liste çok güzel bu hafta maşaAllah
Bir tek alan ben olarak hepinizden özür diliyorum
3 kiloya kadar artmıştı regl yüzünden, ancak bu kadar indi.

İnşaAllah ablam.. 56dan indi buna da şükür..

Ablam ortalamam 1.11 mi 1.12 mi ?

semraanne harika canım
melanyfonik sende süpersin tatlımm
çok sevindim listeye girmiş olmanıza

takımımız şahane oldu böyle

ebrucum kilo bildiriminde bulunmayanlarda ortalama da sayılıyormu yoksa yoklarmış gibi es mi geçiliyor

Liste çok güzel bu hafta maşaAllah
Bir tek alan ben olarak hepinizden özür diliyorum
3 kiloya kadar artmıştı regl yüzünden, ancak bu kadar indi.

İnşaAllah ablam.. 56dan indi buna da şükür..
Síkma canini, arada olur böyle seyler. Bizim simdi moralimizi bozmamamiz lazim, moralimizi yüksek tutalim ki motivasyonumuz da düsmesin ve haftaya buralarin tozunu attiralim

Ablam ortalamam 1.11 mi 1.12 mi ?
Kuzum ben 1,11 hesapladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…