Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım. sporun süper.

bugünkü menü
12.00: 100 gr kadar hellim peyniri, salatalık, domate
15.00. 1 kase yoğurtlu kabak salatası(içinde iki adet ceviz vardı)
16.30: az sütlü kahve
19.00: 10 adet orta boy köfte, beş kaşık yoğurtlu kabak salatası
su:2,5 lt
Spor: gece yürüyüşe çıkacağım, tekrar yazarım

Arkadaşlar iyiler alisiyorum yavaştan canım.

ben varım

ebrum özelden yazistigimizdan dolayi burdan yazmiyorum

zey zey beni @mom hati ile rakip yap çok pis hırslandım isterim de isterim rakibim o olacakkk

feyzacum ancak pqzar gunu eslesmeleri yapabilcrm kilolariniz yakinsa yaparim tabiki

Kızlar Mevlüt bitti çok şükür çok yorgunum çok yedim bide ya yazsam mi yazmasammi diye çok düşündüm ama yazacam
Kahvaltım
Az peynir
Domates
1 haşlanmış yumurta
Yağlı ekmek vardı ne kadar yedim bilmiyorum ama 2 3 dilim kadar diyelim
Ogleden sonra nohutlu pilav ve tavuk eti 1 kutu ayran 3 Tulumba
Daha ne olsun dimi kızlar
2 litre su
Spor bol gidiş geliş
Akşam belki yuruyus

kız bu ne. doğru düzgün yemek yesene. ayrıca ne zaman akşam oldu.

bu gün bilemedim nasıl yiyiyoduk :)))

ay çok mutlu oldum bu ikincilikten..
betül birinci yada ikinci olmalı bireyselde bekliyorum heyecanla

yok artık :))))

ohhh bayram mı geldi :)) olsun iyi yüzmüşsün... bak suyun içinde göbeğinin önünde ellerini birleştircen ellerini yukarı aşağı hareket ettircen suyun hareketini karnında hissedicen bu karın kaslarını çalıştırırmış .... diyenlerin yalancısıyım :)

varrıııııız :)) oynakbaşım çekirgelerimin çoğu 5te5 ten kaytardı ama genede çok çalışmışlar valla :)))

Miktarlar ğer gerçekten çok değilse iyi

Aleyküm selam Banucum, aramızda ki rekabet çok güzel sonuçlandı. Iki takımda sonuçtan mutludur diye düşünüyorum :) başarılarımız hedefimize ulaşana kadar devam etsin inşallah :)

Rövanş? Elbette varız :)))

Allah kabul etsin :)

Kızlar bu hafta hepiniz süper performans sergilediniz, bu müthiş performansın ödülü de ikincilik. Hepiniz tekrar tebrik ediyorum. Ayrıca takım gururumuz, bireyselde 1. olan btlbetul 'cüğümü alnından öpüyorum :)))) başarılarının devamını dilerim :)

Aynen canım en azından herkes o gazla fazladan kilolarından kurtuldu İnşallah haftayada güzel bir sonuç görürüz

Kızlar herkez tebrik ederim acaba diyorum bu hafta bende beste beş yapsammi

Tübe de tübe yapma öyle şeyler kız
Şaka şaka ben çok severim 5de 5i güzel sonuç veriyor
İnşallah kolay geçer senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…