Kızlar bu hafta hepiniz süper performans sergilediniz, bu müthiş performansın ödülü de ikincilik. Hepiniz tekrar tebrik ediyorum. Ayrıca takım gururumuz, bireyselde 1. olanbtlbetul 'cüğümü alnından öpüyorum :)))) başarılarının devamını dilerim :)
yap bence çok kolay.... sınır yok ne güzel :))
Cancağızımdatlum kıymatlum birinciliğin hayırlı olsun
Helal kız sanadarısı benim başıma ( ben birinci olmayalı çok oldu bireyselde )
Cok guzel canim masallah tatile ragmen hatikasinmenüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
zeytin
bir dilim kızarmış ekmek
ara
yeşil elma
yeşil çay
öğle
sebze yemeği
bol salata
akşam
et sote
pilav
turşu
fırında sütlaç (ödülüm)
yemeklerin miktarları çok değildi yani abartmadım şükür :))
2.litre su
1soda
spor
3 saat yüzme
10bin adım
Kızlarr süperizz yaa ikinciligimiz kutlu olsun herrkese tebrikler bu bizi motive etsin ve bunu haftalarca sürdürelim gitsin kilolarr gelsin dereceler seviyormm sizi
Tesekkür ederizz canım çok naziksinn sizede cokk tebrikler herkesin emeğine sağlıkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum
Bendeniz 8.ci takımın çakma kaptanı Banuvekaleten kaptanlığı devraldım
Bu kadar resmiyet yeter
Kızlar cidden helal olsun sizlere süper bir sonuç görmüşsünüz
Bükemiyeceğin eli öpeceksin derler ya bende sizi tek tek öpmeye geldim
İkinciliğinizi canı gönülden tebrik ediyorum
Umarım hepimiz haftayada çok güzel sonuçlar alırız
Bu arada rövanşa varmısınız
Kızzz nasil dayandin bunlarla masallah ama biliyorm canim tekrar almamak icin dimii yinede dikkat et kaslarundan gitmesinbu günkü menüm :
sabah : 2 domates, 3 kaşık lor, 2 ceviz
ara : 2 ceviz + icetea
öğlen : 2 yumurta
ara : 1 dilim kavun
akşam : 2 kutu yovita
Su : 2 lt
Y.Çay : 1 bardak
Spor : yok
gene olursun inşallah... valla seni gezme tozmaların ve misafirlerin yakıyor gördüğüm kadarıyla :))) maşallah pek te hamaratsın can mı dayanır o dolmalara :)))
Kızzz nasil dayandin bunlarla masallah ama biliyorm canim tekrar almamak icin dimii yinede dikkat et kaslarundan gitmesin
Begendim canim afiyet olsun kacamakta yok brrraaavoooobugün menüm 1280 kalori
7.50=
3 sucuk+1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 zeytin
1dilim tb ekmeği
domates
1kk peynir
10:00=1form bisküvi
12:30=
5 kaşık kuru fasulye
50 gr tavuk
10 kaşık yoğurt
domates
1dilim tb ekmeği
15:00= 2 bisküvi
16:30=
6kaşık kuru fasulye
salata
6kaşık yoğurt
1dilim tb ekmeği
akşam 8 gibi sütlü kahve + 2 bisküvi düşünüyorum
Dikkat et canimm bi anda azaltma bide diyolarya saglikli olan gunde 1000-1300 arasi kaloti almak diyebelli oluyo mu :)) halsizlik olunca kavunu zorla yedirdiler.... hiç hesapta yoktu :)
SAğ olasın canımvalla aslında çok seviyorum gelen giden olunca ama dediğin gibi canımda durmuyor ille birşeyler yapmak istiyorum o zamanda
Bak bu gece eşim şehirdışına çıktı yazlıktan halalarını almak için yanlızıs evde ve yarın gece dönecek adam bende yan gel osman yatacağıma bir güzel temizlik yapmam lazım çünkü benim akıllı kocam pazar günü küçük kuşumun doğum günü için Anasını davet etmişben ne güzel kuzuyu kandırır kaynatırım diyordum ama bu kez tabi mecbur benim Annem ve kızkardeşimide davet ettim çaya karşı komşumda sırf kızımın doğum günü için yazlıktan dönebilir ( kuşuma hamileyken bile her an yanımdaydı hatta kuşumu birlikte büyüttük desem yeridir çok düşkünler birbirlerine )
Olan tabi bana olduişin yoksa bütün evi kaldır yarın
Tabi çayın yanına pasta siparişinide mecbur bugünden verdimbari yarın onla uğraşmıyayım diye
Daha şimdi eşim aradı yoldan da aşkım yarın rahat rahat yaparsın işini diye dedim dalgamı geçiyorsunyok aşkım seni çok seviyorum hadi varınca ararım diye anında kıvırıp kapattı
Cokk begendimm afiyet olsun canimm :))bugünkü menü
12.00: 100 gr kadar hellim peyniri, salatalık, domate
15.00. 1 kase yoğurtlu kabak salatası(içinde iki adet ceviz vardı)
16.30: az sütlü kahve
19.00: 10 adet orta boy köfte, beş kaşık yoğurtlu kabak salatası
su:2,5 lt
Spor: gece yürüyüşe çıkacağım, tekrar yazarım
Dikkat et canimm bi anda azaltma bide diyolarya saglikli olan gunde 1000-1300 arasi kaloti almak diye
OyyyyKızlar Mevlüt bitti çok şükür çok yorgunum çok yedim bide ya yazsam mi yazmasammi diye çok düşündüm ama yazacam
Kahvaltım
Az peynir
Domates
1 haşlanmış yumurta
Yağlı ekmek vardı ne kadar yedim bilmiyorum ama 2 3 dilim kadar diyelim
Ogleden sonra nohutlu pilav ve tavuk eti 1 kutu ayran 3 Tulumba
Daha ne olsun dimi kızlar
2 litre su
Spor bol gidiş geliş
Akşam belki yuruyus
Kaç yaşında oluyo inşallah.... Allah yaşlılığını görmeyi nasip etsin :) Enişte işi biliyo bulmuş senin gibi çalışkan hatunu yüklemiş işleri kaçmış :)) Allah kolaylıklar versin sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?