Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

en birinci ben mi olmuşum.... ömrümde ilk defa bir şeyde birinci oldum :)))))))) ee şımarayım ben o zamaan

Cancağızım datlum kıymatlum birinciliğin hayırlı olsun
Helal kız sana darısı benim başıma ( ben birinci olmayalı çok oldu bireyselde )

gene olursun inşallah... valla seni gezme tozmaların ve misafirlerin yakıyor gördüğüm kadarıyla :))) maşallah pek te hamaratsın can mı dayanır o dolmalara :)))

Cok guzel canim masallah tatile ragmen hatikasin

Tesekkür ederizz canım çok naziksinn sizede cokk tebrikler herkesin emeğine sağlık

bu günkü menüm :

sabah : 2 domates, 3 kaşık lor, 2 ceviz
ara : 2 ceviz + icetea
öğlen : 2 yumurta
ara : 1 dilim kavun
akşam : 2 kutu yovita

Su : 2 lt
Y.Çay : 1 bardak

Spor : yok
Kızzz nasil dayandin bunlarla masallah ama biliyorm canim tekrar almamak icin dimii yinede dikkat et kaslarundan gitmesin

gene olursun inşallah... valla seni gezme tozmaların ve misafirlerin yakıyor gördüğüm kadarıyla :))) maşallah pek te hamaratsın can mı dayanır o dolmalara :)))

SAğ olasın canım valla aslında çok seviyorum gelen giden olunca ama dediğin gibi canımda durmuyor ille birşeyler yapmak istiyorum o zamanda
Bak bu gece eşim şehirdışına çıktı yazlıktan halalarını almak için yanlızıs evde ve yarın gece dönecek adam bende yan gel osman yatacağıma bir güzel temizlik yapmam lazım çünkü benim akıllı kocam pazar günü küçük kuşumun doğum günü için Anasını davet etmiş ben ne güzel kuzuyu kandırır kaynatırım diyordum ama bu kez tabi mecbur benim Annem ve kızkardeşimide davet ettim çaya karşı komşumda sırf kızımın doğum günü için yazlıktan dönebilir ( kuşuma hamileyken bile her an yanımdaydı hatta kuşumu birlikte büyüttük desem yeridir çok düşkünler birbirlerine )
Olan tabi bana oldu işin yoksa bütün evi kaldır yarın

Tabi çayın yanına pasta siparişinide mecbur bugünden verdim bari yarın onla uğraşmıyayım diye
Daha şimdi eşim aradı yoldan da aşkım yarın rahat rahat yaparsın işini diye dedim dalgamı geçiyorsun yok aşkım seni çok seviyorum hadi varınca ararım diye anında kıvırıp kapattı

Begendim canim afiyet olsun kacamakta yok brrraaavoooo püskeviti kacamaktan saymiyorm şahseennn

Kaç yaşında oluyo inşallah.... Allah yaşlılığını görmeyi nasip etsin :) Enişte işi biliyo bulmuş senin gibi çalışkan hatunu yüklemiş işleri kaçmış :)) Allah kolaylıklar versin sana :)

Cokk begendimm afiyet olsun canimm :))

Dikkat et canimm bi anda azaltma bide diyolarya saglikli olan gunde 1000-1300 arasi kaloti almak diye

hesabıma göre 1000 kaloriye yaklaşmış zaten... icetea ye kızdılar ya bazen ice tea metabolizmayı çalıştırıyor.... ben arada içerim bu sebepten.... her gün içersen olmaz tabi ama bu diyetten sonra iyi geldi... azcık şeker de lazım bünyeye yoksa sonra sapıtırım :) daha çok isterim icetea çok masum bence....

Oyyyy

Sağ olasın canım iltifatın için küçük kuşum 5 yaşına giriyor büyükte 15 olacak ekimde :)

kızlar çok mutlu oldum ya bu takıma geldiğim günden beri tek hedefim takımımı üst sıralarda görebilmekti hepimiz bir olunca nede güzel oldu böyle en başta betülü hem birinciliğinden hemde takımı bir yarışa sürüklediği için ve tüm arkadaşlarımı azmi için çook teşekkür edeerim bu ilk ve son olmayacak daha nice derecelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…