Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 429. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/68.7/0/0/%)
fyzanur (/66.5/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/64.5/-0.2/%0.31)
simlal (/79.4/79.0/0.4/%0.50)
btlbetul (/69.3/71.0/-1.7/%-2.39)
mom hati (/65.9/0/0/%)
haldenlos (/74.7/73.5/1.2/%1.61)
melanyfonik (/73.1/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)

4.takım ortalaması %

benim kilomun yanında eksi olcak galiba...
Tesekkür ederim uyarin icin :KK23:

50 jj kazanmışım wuuu :))
:KK73: yasasiiiin yalniz jj yerine yürüyüs yapsam?
tebrikler canım süpersinn:KK73:
Tesekkür ederim canim :KK60:

bence fyzanur fyzanur kilo aldı ondan gelmiyooo... izinliyim ayağına löp löp yutuyordur şimdi....
Izin almak istiyorum dediginde bende ayni soruyu sordum :KK48:

nasıl verdin açıkla şimdi... hesap ver nasıl verdin o kilolarııı :)))
Sözde bu hafta 5te 5 yapiyordum, ilk patates günü süperdi gerisini pek uygulayamadim.
Sabahlari her gün is yerinde 10% yagli yogurt yedim, yaninada hep meyve yada sebze. Aksamlari zivanadan cikmama ragmen o beni kurtardi.

Örnek vereyim, dün yedigim cislar:
5-6 kare cikolata
yarim halka tatlisi
8-9 tane karamelli bisküvi (süte bana bana yedim)
1 lahmacun salatali soslu

Ben size bosuna yogurt günü yapin demiyorum.

gunes-86 (/68.7/0/0/%)
mom hati (/65.9/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)

4.takım ortalaması %

Sözde bu hafta 5te 5 yapiyordum, ilk patates günü süperdi gerisini pek uygulayamadim.
Sabahlari her gün is yerinde 10% yagli yogurt yedim, yaninada hep meyve yada sebze. Aksamlari zivanadan cikmama ragmen o beni kurtardi.

5-6 kare cikolata
yarim halka tatlisi

fyzanur fyzanur un cevabı ne oldu :)))

50 jj benim di sen de mi kazanmışsın... yürümek istiyosun demek o zaman önce yürü sonra jj :))) ısınmış olursun :)))

wuuu cıssslara baaak............. ayy hepsini anladımda karamelli bisküviyi süte batırmanın modası geçmedi mi yahu :p

Günaydin hayirli cumalar kizlar :KK200:

Banada imkansiz geldi ama direk KK'de yayinlaninca acaba mi dedim o_O

:KK50:tebrikler canisi

Amin zeynebim :KK68:

Moralini bozma günescan, biraz daha sabirli olman lazim. Yalniz cok asiri az yiyorsun, vücudun kitlik moduna girdiyse istesen de veremezsin. Bence bünyeni sasirtmayi dene :KK66:

eski kilo - yeni kilo = x
x * 100 = xy
xy / eski kilo = % Ortalama

umarim anlasilir sekilde yazmisimdir :KK22:

Ooo iyi bakmislar sana orda :KK48:

Tebrik ederim canim :KK19:

Tebrikler, regle ragmen -400 büyük basari :KK60:

Günaydin Betüs, síkma canini bazen böyle seyler olabiliyor... Eminim ki haftaya daha güzel bir sonuc alacaksin :KK74:

inşallah... 70 e de razıyım... benim şimdi daha iyi asılmam lazım... çünkü hep burlardan fırlıyorum 77 lere... bu sefer öyle olmamalı yola devam etmeliyim.... kırmalıyım şu 70 döngüsünü... ayy nolur artık bi gitsinler yaa...

fyzanur fyzanur un cevabı ne oldu :)))

50 jj benim di sen de mi kazanmışsın... yürümek istiyosun demek o zaman önce yürü sonra jj :))) ısınmış olursun :)))

wuuu cıssslara baaak............. ayy hepsini anladımda karamelli bisküviyi süte batırmanın modası geçmedi mi yahu :p
Feyza kilo almamis sadece ders calismasi gerektigi icin izine ayrilmak istedigini belirtti :)

Aaa senindiyse senin olsun, ben niye durduk yere üstüme alindiysam :)))
Her tür hoplama ve ziplamadan kacinmaya calisiyorum ama yürüyüsten zarar gelmez onu arttiririm :)

Karamelli bisküvi candir, onun modasi asla gecmez. 7'mde nasilsa 70'imde de aynisi olacak :)

inşallah... 70 e de razıyım... benim şimdi daha iyi asılmam lazım... çünkü hep burlardan fırlıyorum 77 lere... bu sefer öyle olmamalı yola devam etmeliyim.... kırmalıyım şu 70 döngüsünü... ayy nolur artık bi gitsinler yaa...
Bu sefer öyle olmayacak! Betüs savasi birakmayacak! Betüs pes etmeyecek! Betüs 4 elle sarilacak ve haftaya 69u görecek! Betüs bayramda akrabalara "bakiiiin ben tas oldum" diye hava atacak! Bunlar hep olacak, yeter ki pes etme...

Feyza kilo almamis sadece ders calismasi gerektigi icin izine ayrilmak istedigini belirtti :)

Her tür hoplama ve ziplamadan kacinmaya calisiyorum ama yürüyüsten zarar gelmez onu arttiririm :)

Karamelli bisküvi candir, onun modasi asla gecmez. 7'mde nasilsa 70'imde de aynisi olacak :)

Bu sefer öyle olmayacak! Betüs savasi birakmayacak! Betüs pes etmeyecek! Betüs 4 elle sarilacak ve haftaya 69u görecek! Betüs bayramda akrabalara "bakiiiin ben tas oldum" diye hava atacak! Bunlar hep olacak, yeter ki pes etme...

o zaman yürü bakalım kendin kaşındın :))

karamelli bisküvi aşkına bak hele.... Allah tan karamelli ve bisküvimsi şeyleri hiç sevmem hel süte banılması bana tamamen ters.. zaten sütü de sevmem.....şartlar böyle olmasaydı fena özenmiş olurdum :))

haftaya 69 haadi canıım... çok iddialı....

gunes-86 (/68.7/0/0/%)
mom hati (/65.9/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)

4.takım ortalaması %

5-6 kare cikolata
yarim halka tatlisi

ebrucum semraannede kilosunu yazmıştı listeye yazmamışsın :KK60:

canım böyle bir anda bakınca fazla gibi duruyor ama bence hiç fazla olmamış. sadece kahveyi de sade içseymişsin süper olurmuş. kara lahana çorbasını sen mi yaptın. çokkk severimm:kk77:
edit: K kuzeyada bu senin içindi ama alıntı uçmuş:confused:
Yok canım bu sefer annemde yedim ama normalde yapıyorum ama daha çok kışın iyi oluyor bol biberli :):)kahveye yeni yeni alışıyorum ben hiç kahve içemezdim sade kahve içmeme daha var çayların tamamını şekersiz içiyorum tatlıyla da öyle pek düşkünlüğüm yok arada bi nadiren vuruyor mesala dün muzlu yaş pastayla çok bakıştık ama direndim annemin bütün ısrarlarına rağmen ben kazandım:)

ayy daha bayram vardı dimi unutmuşumm bayrama kadar asılalım kızlar herkesi şaşırtalımm:KK73:

karamelli bisküvi aşkına bak hele.... Allah tan karamelli ve bisküvimsi şeyleri hiç sevmem hel süte banılması bana tamamen ters.. zaten sütü de sevmem.....şartlar böyle olmasaydı fena özenmiş olurdum :))

betül bende bayılırım bisküviyi süte banmaya kekin yanında süt içmeyi falan çok severim sen hani pis boğazım diyodun bunuda sevmen lazımdı ama asıl pis boğaz benim ne bulursam löp löpp

Yapmayi düsünüyormusun?

Zevkle yürürüm
jogger_girl.gif

Karamelle olan askim cok baska boyutlarda, hic o konulara girmeyelim bence:KK17::KK47:

En az 69... hadi bakalim :KK76:

ebrucum semraannede kilosunu yazmıştı listeye yazmamışsın :KK60:
Sag ol canim, yaslandim ben galiba :confused:

gunes-86 (/68.7/0/0/%)
mom hati (/65.9/0/0/%)
semraanne (/66.9/66.4/0.5/%0.75)

4.takım ortalaması %

Yok canım bu sefer annemde yedim ama normalde yapıyorum ama daha çok kışın iyi oluyor bol biberli :):)kahveye yeni yeni alışıyorum ben hiç kahve içemezdim sade kahve içmeme daha var çayların tamamını şekersiz içiyorum tatlıyla da öyle pek düşkünlüğüm yok arada bi nadiren vuruyor mesala dün muzlu yaş pastayla çok bakıştık ama direndim annemin bütün ısrarlarına rağmen ben kazandım:)

aferim...

ayy daha bayram vardı dimi unutmuşumm bayrama kadar asılalım kızlar herkesi şaşırtalımm:KK73:

yaaaaaaaa daha bayram var....

#direnkuzeyada tüm dünyaya karsi diren :21: sonunda sevinen sen olacaksin :KK49:

Insallah canim ya... ama ben ümitliyim, basaracagimiza inaniyorum :KK5:

betül bende bayılırım bisküviyi süte banmaya kekin yanında süt içmeyi falan çok severim sen hani pis boğazım diyodun bunuda sevmen lazımdı ama asıl pis boğaz benim ne bulursam löp löpp
Ayyy ayni ben :KK48:

Yapmayi düsünüyormusun?

Zevkle yürürüm
jogger_girl.gif

Karamelle olan askim cok baska boyutlarda, hic o konulara girmeyelim bence:KK17::KK47:

En az 69... hadi bakalim :KK76:

Sag ol canim, yaslandim ben galiba :confused:

yok yaaa uğraşamam ıspanakla... ıspanak alcam kırk saat yıkıcam yemek yapar yerim ne böyle antin kuntin şeyler... bunlar kafayı yemiş bence... içine bi kaşık zencefil atıyor onun tadı zehir gibidir... ama hatun maşallah zayıf yanii....

yok yaaa uğraşamam ıspanakla... ıspanak alcam kırk saat yıkıcam yemek yapar yerim ne böyle antin kuntin şeyler... bunlar kafayı yemiş bence... içine bi kaşık zencefil atıyor onun tadı zehir gibidir... ama hatun maşallah zayıf yanii....
zencefil acı değilki kız kaynatırsan acır tadı

kola çukulata makarna sırf bunlarla yaşayabilirim :) konu bunlar olunca acayip pisleşirim :))

Back
X