chemes yeni gelen arkadaşlardan ilk sen gelmişsin yarın 5 gün oluyor, eğer ortadan kaybolmam diyorsan yarın alacağım seni takıma.
Fundacım bugün nasılsın?
Destina gidiyorum ama kg. almaktanda nasıl tırsıyorum, haklısın kebapları öğlen yemek lazım.
hoşbulduk arkadaşlar ben takıma alınmadım daha sanırım ama sürekli yazış demişsin şebnem anlayamadım ne yiyip ne içtiğimi yazayımmı bende :) bu arada gerçekten operasyon geçireli ne kadar oldu nasıl şimdi dikişlerin..annem bgn benim ameliyatım için mevlüt okutcak sabahtan beri lahmacun içi hazırlıyorum 4 tane fln yemeyi düşünüyorum hiç yemesem beni öldürürler senin için okutuyoruz da bilmem ne :ecrin_bebek:
günaydın
semiha demek dizi izlerken yedın :) kesın yaprak dökumudur...bizde nefes'i izledik cok etkılendık tavsıye ederım ızleyın kızlar..
ben aksam salata ve 2 dılım alman ekmegı yedım gece de kızıma ıspanaklı börek yaptım sadece ıspanagı börekte yıyor cunku ondan aldım 2 dılım ve dun 5'i bir yerde aldım aktardan 1'er milyonluk buyuk bır kavanoz cıktı 3 kasık demledım 2 fincan ıctım sımdılık bır faydasını görmedım ama regl dönemı devam edıyor belkı o yuzdendır dıyorum bugun daha hafıf atlatmaya calısıcam...yarın bildirim günü cümku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?