canim benim hadi bugun uyumadan yap egzersizleri, gelinligin icinde hayal et kendini :)Sporla ilgili siteminde hak verdim de utandım dicek bişe bulamadım kuzum.
sagol ablacim benimde oglan iyi Allaha sukur.İyiyim canım sen nasılsın oğlun nasıl. Kızım iyi çok şükür. Seni ve seyhanı tebrik ediyorum ayrıca ikinizde verdiniz kilo gayet iyi gidiyorsunuz
bende cok heyecanliyim guzel bir eksi gelecek senden ablacim :)Yarın için çok heyecanlıyım bugün tartılmadım bakalım yarın ne çıkacak
Ben favorilere ekliyorum açıyorum sonra hareketi ezberime alıyorumtamam canim artik hergun sabahtan sayfada goreceksiniz daha evvel aklima gelmedi gunluk paylasmak :)
aa oyle bir yonetem mi varmis cahillik zor beyaa :)Ben favorilere ekliyorum açıyorum sonra hareketi ezberime alıyorum
Pc de nasıl oluyor bilmiyorum da telde yapıyorum hep canımaa oyle bir yonetem mi varmis cahillik zor beyaa :)
anladim kuzum bende bir arastirayim bakalim :)Pc de nasıl oluyor bilmiyorum da telde yapıyorum hep canımbende bilmiyordum elim yanlışlıkla çarpımca öğrenmiştim
Hadi görüşürüz tatlımmCanlar biz ailelerle kamera acacagiz, sonra yine gorusuruz, optummm
İyiyim canım ne olsun kaç gündür evdeyim öyle.sen nasılsıninsallah haklisin canim, sende ne var ne yok?
Bende iyiyim sen hiç merak etme daha yeni başladım bırakmaya niyetim yokrica ederim canim :)
bende bendeeeee :)
sanada ablacigim :)
canim egzersizlere yeni basladin o cikan arti egzersiz artisidir, endise etme aynen devam et bu azimle :)
cok sevindim canim dahada iyi haberlerini alacagiz insallah:)
sanada guzelim :)
canimmm benim emziriyorsun sen herseyden az az yemen normal, sutlusun sen..
bizde seni sevdigimizden, nazimiz geciyor diye arada takiliyoruz :)
sagol mavisim :)
ablacim suphen mi vardi fit bir citir oluyorsun :)
ben sayiyorum canimin ici:)
nasil oldu ablacim kkzin, alci ne zamana cikacak?
sen ne oruyorsun :)
aaa hadi gozunaydin canim :)
ahh takimin en cok kilosu sabit olan kisisi benim heralde :))
canim lacivertle altin sarisi, pudra rengi cok guzel gidiyor.
ben altin sarisi ayakkabi ve cantayla kombinlemistim:)
canim kiloyu 10 kilo fazla yazmissin sanki :)
hadi insallah 1 ay sonraya hayirli haberler Ebrusum :)
hicbir ameliyat kolay degil canim ama gecip gidecek insallah..
ay sorma Busem bende tatlilara, boreklere yeme sansim olsa hic hayir demeem :)
evet yaa erkeklerin hastaligi cok zor, ama boyle dusunup kendini strese sokma.
Kolayca atlatacagiz diye dusun canim ...
rica ederim :)
ben 20dk da mezdeke acip oynadim oglusumla :)
rica ederiiimmm efemmm :)
hadi hayirlisi guzelim :)
ayy birde kitap okuyarak, kadinlar kulubune yazi yazarak cevirdim o halimle attim size farki , korkun carsambadan :))
eheeheh rakiplere korku salmisim :)
dogru valla siz km soylemeseydiniz yapmazdim bu kadar :)
zil caldi deyince ogrenci gunlerimden bir panikleme sardi beni :))
ooo bende isterim :)
iyi eglenceler guzelim :)
asya fistikkkk olduuu :)
hadi guzel haberler insallah..
Hay Allah herkes hasta cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
oyyyy bu ne datluu masallaaah :)
ablam galeta yemeyeydin iyiydi :)
ben bu hafta hep artiydim 300gra sukrettim bugun :)
tebrikler ablacim:)
vaaaaay alkislar seyhan ablaya gidiyorr :)
cok gecmis olsun, bol bol dinlenin..
yok herkes fotograf paylasmiyor, isteyenler :)
iyiyiz cok sukur, sen nasilsin canim ?
Özgecim internete ancak telden girebiliyorum netim sınırlı ve bu kısa videolar çok yiyo bu nedenle yapamıyorum üzgünümCanlarim haftalik egzersizleri paylastim ama kimsenin egzersizlerinde yaptigini yazdigini gormuyorum
Bu egzersizler hepimizin sIkILasmasina yardimci olacak ve ben her hafta belirli kas gruplarina yonelik egzersizler seciyorum.
Eger bu egzersizlerle ilgili oneri ya da elestirileriniz varsa soyleyin,isteklerinize gore duzenleyeyim.
Birde belki gecmis syfalarda bulmakta zorlaniyorsunuzdur diye artik hergun menu spor tablomuzla beraber gunluk paylasmaya karar verdim bu egzersizleri.
Gunde 5 dk ancak aliyor, lutfen yapmaya gayret edelim:)
Kucklerimin gozlerinden, buyuklerimin ellerinden operimm :)
Nası yani detaylı anlatPc de nasıl oluyor bilmiyorum da telde yapıyorum hep canımbende bilmiyordum elim yanlışlıkla çarpımca öğrenmiştim
HAFTALIK KILO BILDIRIMI
Gecen Hafta:56.6
Bu Hafta:56.3
Fark:0.3
Yuzde:0.530
Haftaya Hedef:55.8
Ceviz cok olmus tatlim kabuklu fistikin kalorisi düsükmüs ama
ben pc den yazıyorum ama bakayım çekebilirsem sabah tablete çekip denerimCeviz fazla olmuş canım öğlen yememiş olsan neyse ama arada 2 ceviz yeterdi.
Resim eklemek istersen cevapla butonu yanında dosya yükle var ona tıkla dosya seç belgelerden fotoğraf seç tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?