- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Tebrikler özgecim :)Merhaba canlar,
Dun yorgunluktan uyumus kalmisim.
Tabloyuda hazirlayamadim afedersiniz kizlar.
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Tartildim az evvel 2 haftadir az az gidiyor.55i goremedim ucundan kiyisindan...
KILO BILDIRIMI
Gecen H:56.3
Bu H:56
Fark:0.3
Yuzde:0.532
Hayırla bu ameliyatıda atlatırsınız inşallah buseKizlar gunaydin dun hastaneden donunce aksam cocuklarla uyuyakalmisim menu veremedim hemen vereyim @Yawrukush um uyumadiysan
Sabah
Mantarli peynirli omlet
Zeytin
Zeytinyagi
Susam
Tereyagli kayisi
Aksam
Etli pirasa
Sogan
Su sayamdim ama 1 lt falan heralde
Spor yok bol kosturmaca var
Simdi hastaneye gidecegim gun icinde vaktim olur girerim hemen kiloma bakip bildirimimi de yapacagim cikmadan.
Tebrikler kaptanım hedefin 55 değilmiydi ? kız küçücük kalacaksın böyle devam edersen :))Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:56.1
Bugun:55.5
Fark:0.6
Yuzde:1.07
Hedef:54.5
Tebrikler canimherkese günaydınlar
geçen hafta: 66.6
bu hafta : 64.2
fark :2.400
yüzde : 240
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kaçar
hedef 1 kilo olsun
Tebrikler esram gectin beniGünaydınlar, hayırlı cumalar
Geçen hafta: 62,600
Bu Hafta : 61,600
Fark : 1,000
Yüzde : 1,6233
Hayırla çıksın canım inşallahGh 66.7
Bh 66.8
F +100 gr
Y -0.14
Hh 65
Wc yok regl var eminim bu kilo degil ama su an icin rakamlar boyle
Yarisi kim kazandi bakamadim ama gun icinde bakacagim
Esim su an ameliyatta
Gorusuruz kizlar
Günaydın hoşgeldin , güzel kilo vermişsin bizimle vermeye devam inşallah :)Günaydın arkadaşlar ben Zeynep 35 yaşındayım evliyim ve 1 kızım var.90 kilo ile Mayıs ayında diyete başladım 75 kiloya kadar düştüm ama diyeti bıraktım verdiğim kilolar geri geldi2 aydır Karatay diyeti yapıyorum suan 78 kiloyum yaza kadar 65 olmak istiyorum...
Harika gitmiş maşallahherkese günaydınlar
hedef 1 kilo olsun
Koç koç koçMart sonu 2 yasina girecek. 22 aylik oluyor sanirim.
Canim dun ugrayamadim dun yazmissin ama ikinci ameliyatta su anda ben de gecmisi okuyorum iste insan stres oluyor ne de olsa :)Günaydın kızlar tekrardan:)
@D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
@Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
@Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
@shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
haeshin canım enişte nasıl oldu?
Findikfaresi123 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))
Evet yav nasil yuzde o oyleHarika gitmiş maşallah
Cocuk hakli heryer karariyor ben de sevmezdim aksamlari küçükken senin oglanla benziyoruz neden acabaBenimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artık
Pisik kremi ne kullanuyorsun seher. Ben desitin kullanmistim mucize gibiydi ne yaralari iyilestirdi dr goturmeden eger denemediysen dene bi mor olani ama mavi degil. Mor desitintesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.
bak sen oglusa :))))))
Zeynep canim allah yardimcin olsun bu durum cok zor maalesef gunumuzde cok fazla yasayan var ben de evlenmeden benzer bir durum yasadim ailemle beraber cok zor butun ergenligim bu durumun yarattigi tramva ike gecti. Beklemekte haklisin durum buysa
canim gun gectikce daha ii oluyor bugunde cok şükür iim
canim bir kac kere cok net anlattim hatta haklisin dedi ama dedigim gibi güdülernden kaynakli oldugunu düşünüyorum
Ben hamileligimde sagligim elverdikce calismak istiyorum ancak suan is konusunda bi sabitlik tutturamadim
ama en onmeli sorunumuz bi arkadasimizin esine bizim icin ciddi bi rakam kredi cektik ve adam odemiyor malesef cok buyuk sikintilar yasadik halada yasiyoruz kendi yasantimizda bu kredi disinda maddi sorunumuz yok mal varligimizda yok ama biz huzurluyuz ama bu kredo malesef bizi mahvetti suan ne araba isine girebiliyoruz ne ev ne cocuk bu krediyi halletmemiz sart.
Allah nasip ederse hasa karsi degilim ama bu is bendeyse bu durumlardan dolayi bekliyoruz sadece
Aynen ebrus ben yasadim biliyorum ve kimseye kefil bile olmam artik elim gitmez imzalamaya.Allah yardimcin olsun zeynebim... Sizi bu borcun altindan tez vakitte cikarsin. Söz konusu para olunca kimseye güvenmeyeceksin... Insan yasamadan bilemiyor, illa sütten dilimiz yanacak ki yogurdu üfleyerek yiyelim.
Isin de baki olur insallah, Rabbim gönlüne göre versin bitanem ♥
Hayirli olsun Seherim :)aciklanmis 100 almış çalışkandir bizimki:)))
Insallah öder sizi de bu yükten kurtarir... Allah yardimciniz olsun kuzum.daha oncede para verdigim ve berdigim parayi aldigim birisiydi ama bu kadar yuksek ilk ve son oldu bakalim adam hic ödemicem demiyor ama 1 senedir ödemiyorda bekliyoruz
Hayir olsun insallah, kötü bir sey mi var kuzum?İyi akşamlar kızlar..
Çok halsiz, moralsiz bir gün geçirdim, yattım bütün gün diyebilirim..
Hiç canım yemek de istemedi, elektrik olmayınca annem yemek yapamamıştı, aceleyle patates kızartmış öğlen için, 4-5 dilim ondan yedim öğlen..
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve salata
Daha da birşey yemem herhalde
Tebrikler Özgecan ♥ az kaldi az, insallah haftaya mezunsun :)Merhaba canlar,
Dun yorgunluktan uyumus kalmisim.
Tabloyuda hazirlayamadim afedersiniz kizlar.
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Tartildim az evvel 2 haftadir az az gidiyor.55i goremedim ucundan kiyisindan...
KILO BILDIRIMI
Gecen H:56.3
Bu H:56
Fark:0.3
Yuzde:0.532
Kuzum baskasini etiketlemissin :)))kan testi sonucu cikmis cok sevindim guzelim, sigari icmedin degil mi dunden beri??
Ay Allahim gelmis gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.Kizlar dun hastaneden geldik Akin uyudu, bende ocaga yemek koydum sonra gunlerin yorgunluguyla uyumus kalmisim.
Bir kokuyla uyandim, yemek yanmis, tencere yanmis.
Hayir alti harli atesteyken uyumusum kisiga bile alamadan
Allahtan alarmlar calmadan uyandim.
Yoksa polis, itfaiye kapimiza dayanacakti, boy boy haberimiz cikardi gazetelere..
Sükür iyiyim boncugum, sen nasilsin? Isteme tarihi belirlenmeye basladi mi? :)
Gecmis olsun tekrar ablacim, hic mi iyilesme yokHala fenayım canım
Hep beraber insallah ablam :)))Hahaha ay çok yaşa ebruş hiç güleceğim yoktu
Afiyet bal seker olsun gülüm :)Eki Görüntüle 1745068
caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
Bende icebilirmiyim ki abla?Ben senin aldıklarında içiyodum bundan içince çok tatlı gelmişti şimdi alıştım çok hoşuma gidiyor salep gibi
Aramiza hosgeldin canim :)Takiminizda yer varmiiiiii
Ablacim su mübarek günde enistemin cabucak iyilesmesini diliyorum...Simdi hastaneye gidecegim gun icinde vaktim olur girerim hemen kiloma bakip bildirimimi de yapacagim cikmadan.
Tebrikler ablacim, mezun oluyormusun? :)Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:56.1
Bugun:55.5
Fark:0.6
Yuzde:1.07
Hedef:54.5
Tebrikler ablacim :)Günaydinlar hayirli cumalar
Gecen hafta:67,5
Bu hafta:67,1
Fark:400 gr
Yüzde:0,59
Hedef:66,5
Tebrikler gülüm süper sonuc :)Günaydınlar, hayırlı cumalar
Geçen hafta: 62,600
Bu Hafta : 61,600
Fark : 1,000
Yüzde : 1,6233
Masallah ablacim ya ne güzel vermissin :)herkese günaydınlar
hedef 1 kilo olsun
Günaydin abla aramiza hosgeldin. Allah bagislasin kizini. Insallah saglikli bir sekilde fazlaliklarindan kurtulursun :)Günaydın arkadaşlar ben Zeynep 35 yaşındayım evliyim ve 1 kızım var.90 kilo ile Mayıs ayında diyete başladım 75 kiloya kadar düştüm ama diyeti bıraktım verdiğim kilolar geri geldi2 aydır Karatay diyeti yapıyorum suan 78 kiloyum yaza kadar 65 olmak istiyorum...
Ablacim bu arti stresten dolayidir... Eniste hayirlisiyla ameliyatini atlatsin, gerisi önemli degil suan. Dualarim sizinle, Allah sifa versin.Gh 66.7
Bh 66.8
F +100 gr
Y -0.14
Hh 65
Wc yok regl var eminim bu kilo degil ama su an icin rakamlar boyle
Yarisi kim kazandi bakamadim ama gun icinde bakacagim
Esim su an ameliyatta
Gorusuruz kizlar
Gecen hafta kactin abla?günaydın kilom 77
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?