Hım sen sadesini içmedin ozaman içme zaten bu güzel :)Sağol tatlım iyi geceler
Canim evde makinem var, Turkiyedeki migros gibi buyuk bir alisveris merkezindede kahve satiliyor, evde o sekilde yapiyordum.Ancak esim 2 ay once neskafe almis simdi onu bitirmeye calisiyoruz.Yawrukush kuzum sen filtre kahveni nerden aliyorsun
saricicek123 esracim kbakma hep aklimdaydi yazamadim dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle ailenle nice senelere
iyiyiz bizde ablacigim, oglan toparlaniyor.Evet kızımın tatili başladı oyüzden biraz öyle oldu ama az yemeğe çalışıyorum iyiyim ozgecigim sen nasılsın oglun nasıl oldu
imm ne lezzetlidir o pide ceza cekilir onun icin :)Sağol yedim artık cekcez cezasını
benim oglum buyur beni begenmez :)Dertlenmişsin demek ki olsun.Allah kolaylık versin özgecim gurbet zor geçici bunlar biraz daha büyüdümü sana arkadaş olur benimde izmirde kimse yok çok zorluk çektiğim zamanlar oldu ama şimdi birlikte filmlere gidiyoruz evde keyif yapıyoruz cafelere gidiyoruz zaman canım ihtiyacın olan:))
abboooooovv daha yok muydu Seherim cay:)Eki Görüntüle 1745068
caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
sanada mavisim :)İyi geceler :)
Ben yanlış anladım canım kefil oldunuz sandım. Siz hiç bir yazılı belge almadan adama borç verdiniz oda ödeyemiyor veya ödemiyor öyle mi inşallah öder canım çok zor durum dava işi zorlaştırır sizin açınızdan sanırım
Canim evde makinem var, Turkiyedeki migros gibi buyuk bir alisveris merkezindede kahve satiliyor, evde o sekilde yapiyordum.Ancak esim 2 ay once neskafe almis simdi onu bitirmeye calisiyoruz.
2 aydir menume yazdigim filtre kahveleri de disari ciktigimda bizim mahalledeki kahveciden, ya da oglani parka goturdugumde parktan satin aliyorum :)
Buranin milli icecegi kahve oldugundan 1.5$ veriyorsun, sinirsiz bittikce dolduruyorlar,bende ictikce iciyorum :)
ayy ne yazdim kahve hakkinda canim cekti, gideyim de yapayim :)
iyiyiz bizde ablacigim, oglan toparlaniyor.
ohh ne guzel olmus, tatil kacamaginiz :)
imm ne lezzetlidir o pide ceza cekilir onun icin :)
benim oglum buyur beni begenmez :)
insallah goruruz o gunleride canim.
senin pasana da gecmis olsun asi olmus bilmis bidik :)
abboooooovv daha yok muydu Seherim cay:)
cay isine mi gireceksiniz?? :)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | |||||||
hawar | |||||||
Slm09 | |||||||
AKovser | - | ||||||
zey zey | - | ||||||
Hayaller35 | |||||||
saricicek123 | - | ||||||
gogo2405 | |||||||
Mavibocuk | |||||||
D3S1R3 | |||||||
seyhan77 | |||||||
haeshin | - | ||||||
yawrukush | |||||||
Saadetim33 | |||||||
shrr | |||||||
asya_01 |
İyi yapmışsın kuzum dene bakalim. İnsin o inatçı keçi artık :))Biberiye ile papatya içiyorum kuzum onlarda söktürüyormuş ikisini bitlikte atıyorum internet okudum demet ablada demişti biberiye diye
Bende iyim ablişim bugün az giremedim fazla paşamla oynaştıkda:))
bugün içme yarın iç canım yarın tartı günü vucud farklı birşeye kötü yönde etki etmesin inşallah beğenirsin kuzum
Canim super marketlerden makinasinida, kahvesinide bulursun.
aynen öyle canim
dedigim gibi kardesim dedigim insanin kocasi ve bi kac defa verdigimiz parayi 1 hafta icinde aldigimiz icin boyle olacagini bilemedik Allah yardimcimz olsun insallah ne diyeyim
ahah bizim turkiyeninde milli icecegi Türk kahvesi ama biz disarda minumum 5 tl veriyoruz ve malesef onuda adam akilli cok nadir yerde iciyoruz
bn filtre kahve icenlerden degilim sadece aliskanlik edinmek istiyorum o nedenle sana sormak istedim kuzum
İyi yapmışsın kuzum dene bakalim. İnsin o inatçı keçi artık :))Biberiye ile papatya içiyorum kuzum onlarda söktürüyormuş ikisini bitlikte atıyorum internet okudum demet ablada demişti biberiye diye
Bende iyim ablişim bugün az giremedim fazla paşamla oynaştıkda:))
bugün içme yarın iç canım yarın tartı günü vucud farklı birşeye kötü yönde etki etmesin inşallah beğenirsin kuzum
iyi geceler canim:)İyi yapmışsın kuzum dene bakalim. İnsin o inatçı keçi artık :))
Bu arada jillian level3 part 6 tammdr. Herkese itu geceler.
Kız sen hala burda mısın? Dinlen anacım teli bırak azcık radyasyondan uzaklasiyi geceler canim:)
evet yerimiz var, hosgeldin:)Takiminizda yer varmiiiiii
Çok şükür toparlanıyor canım gün geçtikçe daha iyi oluyor.Kizlar dun hastaneden geldik Akin uyudu, bende ocaga yemek koydum sonra gunlerin yorgunluguyla uyumus kalmisim.
Bir kokuyla uyandim, yemek yanmis, tencere yanmis.
Hayir alti harli atesteyken uyumusum kisiga bile alamadan
Allahtan alarmlar calmadan uyandim.
Yoksa polis, itfaiye kapimiza dayanacakti, boy boy haberimiz cikardi gazetelere..
Bir suru alinti yapmistim dun hepsi uctu gitti.
haeshin canim nasilsiniz?Ciktiniz mi hastaneden?
saricicek123 annen nasil kuzum?
@ebrulim kan testi sonucu cikmis cok sevindim guzelim, sigari icmedin degil mi dunden beri??
Mavibocuk canim annecigine cok sevindim kuzum, adet geldi mi?
@shrrr incileriniz hayirli olsun guzelim:)
B belindamm sende ne var ne yok canim?
D3S1R3 , @gogo2405 , @_Simurg_ , @Saadetim33 , @AKovser , @asya_01 sizler nasilsiniz canlar?
zey zey nasil oldu belin?
Findikfaresi123 ablacim ve @Hayaller35 nasil gidiyor yarisma :)
Kilo olarak canım :) Sporda iddialı değilim maalesef:) Ama istersen onuda zorlayabilirim :)Spor mu yapalım yoksa verilen kilolar mı canım
iyiyim şükür canım bol bol dinlendim :)Selam kızlar nasılsınız:)) ay yemek felan derken annem ablam paşamız ben oturuyoruz :)) menümü vereyim
Sabah
Havuç
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
Ara
Biberiye çayı
Öğlen
Yulaflı ekmek
Kırmızı biber közlemesi
Mor lahana yoğurtlaması
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tatlı kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Yulaflı ekmek
3 litre su :) mistik ve soda içerim
30 dk yürüyüş, jillian level1 4. Gün, haftalık egzersizözgem bu hafta ilk defa yaptım jilliana yeni başladığım için :)
saricicek123 canım nasılsın anca gelebildim
Yawrukush paşa nasıl oldu canımm
haeshin abla eşin nasıl yarın tekrar ameliyat olacakmış çok geçmiş olsun ablacım inşallah iyileşir tez zamanda
@saadettim33 canım nasılsın:))
E-brulim canım nasılsın tatlış
Tebrikler canım:)
Geçmiş olsun canımMenümü yazayım
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği az bal kaymak peynir baharatlı bitki çayı
Öğlen 1 lokma kek az ıspanak yoğurt
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor bugünde yok halsizlik var hala aldığım ilaç alerji yaptı birde alerji ilacı içtim.
Günaydın bizde seni seviyoruz:)Kızçeler iyi geceler seviyorum Sizleri ♥♥
Çok teşekkür ederim canımBizde simdiye kadar hic hasta olmuyorduk canim.
Hatta dun kendi doktorumuz gecen seni hic rutin kontrolun disinda gelmemistiniz dedi.
Burada oyle bir test yok kuzum, istersen kana bakiyorla sadece.
Canim ilk sayfadaki formu doldurun kaptanimizda yazmis ablanida, senide bekliyoruz :)
ayy ne guzel olmus bu mesaj :)
sagol canim :)
ahh bir bilsem 2 haftadir hasta kuzum...
sagol canim benim :)
Daha iyi canim, eksik olma:)
bir tanede bende var :)
CANiM CICEGIM IYIKI DOGDUUUUUUN, COOOOK MUTLU, HUZURLU, SAGLIKLI YASLARIN OLSUN GUZELIM
hahaha mutfak camina mi firlatiyor :)
ohh mis gibi :)
canim ya mantar olmasin...
genelde bidiklarin poposunda pisik gibi basliyor, gecmiyor birkac gun.
goturun canim kuzuyu, cani aciyordur...
canim insallah borclarini oderler,cok uzuldum
ozel sektor hep boyle be guzelim...
Ayni bennn :)
hadi gozunuzaydin canim :)
hayirdir neyin var canim?
canim egzersiz yaparsan gider kilolar, regli gelsin, egzersize baslarsin gider kilolar merak etme...
borek miiiii, sporda yok mu yoksaa??
jillian hayirli olsun canim :)
oh ne guzel mavisim, evet zombi gibiyim :)
evet canim hem sadaka mi verecegim, hemde birseyler hazirlayip ogrencilere goturecegim...
sagol ablacim..
1 sene mii nasil gun bu abla? :)
Çok teşekkürler bitanemYawrukush kuzum sen filtre kahveni nerden aliyorsun
saricicek123 esracim kbakma hep aklimdaydi yazamadim dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle ailenle nice senelere
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.
PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm hawar Slm09 AKovser - zey zey - MUAF MUAF Hayaller35 MUAF saricicek123 - ?? gogo2405 Mavibocuk D3S1R3 seyhan77 ?? haeshin - yawrukush Saadetim33 shrr asya_01
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/td]
Tebrikler ablaGünaydinlar hayirli cumalar
Gecen hafta:67,5
Bu hafta:67,1
Fark:400 gr
Yüzde:0,59
Hedef:66,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?