Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kuzum sen filtre kahveni nerden aliyorsun

saricicek123 esracim kbakma hep aklimdaydi yazamadim dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle ailenle nice senelere
Canim evde makinem var, Turkiyedeki migros gibi buyuk bir alisveris merkezindede kahve satiliyor, evde o sekilde yapiyordum.Ancak esim 2 ay once neskafe almis simdi onu bitirmeye calisiyoruz.
2 aydir menume yazdigim filtre kahveleri de disari ciktigimda bizim mahalledeki kahveciden, ya da oglani parka goturdugumde parktan satin aliyorum :)
Buranin milli icecegi kahve oldugundan 1.5$ veriyorsun, sinirsiz bittikce dolduruyorlar,bende ictikce iciyorum :)
ayy ne yazdim kahve hakkinda canim cekti, gideyim de yapayim :)

Evet kızımın tatili başladı oyüzden biraz öyle oldu ama az yemeğe çalışıyorum iyiyim ozgecigim sen nasılsın oglun nasıl oldu
iyiyiz bizde ablacigim, oglan toparlaniyor.
ohh ne guzel olmus, tatil kacamaginiz :)

Sağol yedim artık cekcez cezasını
imm ne lezzetlidir o pide ceza cekilir onun icin :)

benim oglum buyur beni begenmez :)
insallah goruruz o gunleride canim.
senin pasana da gecmis olsun asi olmus bilmis bidik :)

Eki Görüntüle 1745068

caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
abboooooovv daha yok muydu Seherim cay:)
cay isine mi gireceksiniz?? :)

aynen öyle canim
dedigim gibi kardesim dedigim insanin kocasi ve bi kac defa verdigimiz parayi 1 hafta icinde aldigimiz icin boyle olacagini bilemedik Allah yardimcimz olsun insallah ne diyeyim

ahah bizim turkiyeninde milli icecegi Türk kahvesi ama biz disarda minumum 5 tl veriyoruz ve malesef onuda adam akilli cok nadir yerde iciyoruz
bn filtre kahve icenlerden degilim sadece aliskanlik edinmek istiyorum o nedenle sana sormak istedim kuzum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.

PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm
hawar
Slm09
AKovser-
zey zey- MUAF MUAF
Hayaller35 MUAF
saricicek123 - ??
gogo2405
Mavibocuk
D3S1R3
seyhan77 ??
haeshin -
yawrukush
Saadetim33
shrr
asya_01

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

İyi yapmışsın kuzum dene bakalim. İnsin o inatçı keçi artık :))

Bu arada jillian level3 part 6 tammdr. Herkese iyi geceler.

Canim super marketlerden makinasinida, kahvesinide bulursun.
Cok lezzetli ben tadini cok begeniyorum :)

İyi yapmışsın kuzum dene bakalim. İnsin o inatçı keçi artık :))

Bu arada jillian level3 part 6 tammdr. Herkese iyi geceler.

Kizlar gunaydin dun hastaneden donunce aksam cocuklarla uyuyakalmisim menu veremedim hemen vereyim Yawrukush um uyumadiysan
Sabah
Mantarli peynirli omlet
Zeytin
Zeytinyagi
Susam
Tereyagli kayisi

Aksam
Etli pirasa
Sogan

Su sayamdim ama 1 lt falan heralde
Spor yok bol kosturmaca var
Simdi hastaneye gidecegim gun icinde vaktim olur girerim hemen kiloma bakip bildirimimi de yapacagim cikmadan.

Çok şükür toparlanıyor canım gün geçtikçe daha iyi oluyor.

Spor mu yapalım yoksa verilen kilolar mı canım
Kilo olarak canım :) Sporda iddialı değilim maalesef:) Ama istersen onuda zorlayabilirim :)

iyiyim şükür canım bol bol dinlendim :)

Geçmiş olsun canım

Kızçeler iyi geceler seviyorum Sizleri ♥♥
Günaydın bizde seni seviyoruz:)

Çok teşekkür ederim canım

Yawrukush kuzum sen filtre kahveni nerden aliyorsun

saricicek123 esracim kbakma hep aklimdaydi yazamadim dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle ailenle nice senelere
Çok teşekkürler bitanem

Tatlım yarım saat bisiklet sürdüm:)

Günaydinlar hayirli cumalar
Gecen hafta:67,5
Bu hafta:67,1
Fark:400 gr
Yüzde:0,59
Hedef:66,5
Tebrikler abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…