Ben yanlış anladım canım kefil oldunuz sandım. Siz hiç bir yazılı belge almadan adama borç verdiniz oda ödeyemiyor veya ödemiyor öyle mi inşallah öder canım çok zor durum dava işi zorlaştırır sizin açınızdan sanırım
aynen canim devam edicem hatta ebru sallinin skiny jean ile sguat programina baslicam
ama belim ii oldu diye hemen baslamicam once yavas yavas yürüyüşler falan yaparim
insallah özgecim
insallah canim ama ne demek istediğini anlamadim.
herhangi bir kefillik yada bir imza yok
sadece soyle bisey olabilirmis birc verdigimiz adam venim can kardesim dedigim arkadasimin kocasi ve kiz bosanmayi düşünüyor sirf bu borç icin bekliyor adamin 4 tane dairesi var insaat muhendisi evlerden birini satabilse birc odeyecek ama satilamiyor. arkadasim bi avukatla konusmus bizim bu durumdan bahsetmis av. demiski parayi hesabiniza gectigine dair bi belge dahil olsa dava acilabilir. ancak ben olayin bu sekilde cirkinlesmesini istemiyorum zaten esim hicte kendine uygun olmayan şekilde adamin uzerine gitti ama olmayinca olmadi iste
Düştü mü acaba bilmem yarın görcem artık ne önemi var abla kilo verebildikten sonra hepimiz birinciyiz :)politik mi oldu biraz siz beni geçersinizElif kilon düstümü birinci senmisin yoksa
Iyi geceler görüşelimIyi geceler kizlar ben yatar hatta ben uyur yarin görüselim güzellikler
Hmm ne güzel yapmışsınız ablacım ana oğul :)) korkmuşmu aşıdan paşamız:)Bende fazla giremedim oğlumla cafe ye gittim bugün aşı oldu da ablası okulda hava güzeldi keyfi gelsin diye gezdirdim ordan pazara oraya gittik gezdik market alışverişimizi yapıp eve geldik işte yemek hazırla spor yap bu saat oldu
Mistik in stevyalı olanı var ama tatlandırıcı drğil bitkisi var içinde şekerli gibi ben onu içiyorum sütle harika oluyor kalori sıfır ondan al bi dahakineEki Görüntüle 1745068
caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
Yok arkadaşları yaptırınca oda paşa paşa yaptırmış :))Hmm ne güzel yapmışsınız ablacım ana oğul :)) korkmuşmu aşıdan paşamız:)
Ohh afiyet olsun canım tarçında at üstüne ımmEki Görüntüle 1745068
caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
İyi bari :))Yok arkadaşları yaptırınca oda paşa paşa yaptırmış :))
Canim markette 2.ürün % 50 indirimliydi somurmusler 2 mistik i zor buldum:) o dedigini reklamda görmüştüm.bunlar bitsin dedigin gibi bi dahakine onu alayimMistik in stevyalı olanı var ama tatlandırıcı drğil bitkisi var içinde şekerli gibi ben onu içiyorum sütle harika oluyor kalori sıfır ondan al bi dahakine
Ben senin aldıklarında içiyodum bundan içince çok tatlı gelmişti şimdi alıştım çok hoşuma gidiyor salep gibiCanim markette 2.ürün % 50 indirimliydi somurmusler 2 mistik i zor buldum:) o dedigini reklamda görmüştüm.bunlar bitsin dedigin gibi bi dahakine onu alayim
Eşi yarın ameliyat olacakmış abliş koşuşturuyormuş ev okul hastane arasındaKızlar sabah 9 .30 da yüzmeye gitcem gitmeden önce kilomu bildiririm .ordan oğlanı alıp gelcem ara gelirim gari.gari demişken benim hemşeriden haberi olan var mıhaeshin nası oldunuz canım merak ettim seni yoksun hiç
Ben sade oldugunu bilmiyordum siz deyince fark ettimBen senin aldıklarında içiyodum bundan içince çok tatlı gelmişti şimdi alıştım çok hoşuma gidiyor salep gibi
Aman iyi olsunda hiç uğramayınca merak ettim bende:)Eşi yarın ameliyat olacakmış abliş koşuşturuyormuş ev okul hastane arasında
Ya stevyalı yı da dene canımBen sade oldugunu bilmiyordum siz deyince fark ettim
Benim ki stevyalıymış abliş:))Ya stevyalı yı da dene canım
Iyi geceler abliş kolay gelsinKızlar biraz işim var sonra yatıcam öpüyorum
İyi geceler ablacım:)Bugünkü menum
Sabah peynirli omlet peynir zeytin bolca biraz marul brokoli domates üç çay
sade kahve biraz çerez
Aksam corba birkac parça ızgara tavuk bir kase yoğurt
birbuçuk lt su otuz mekik
İyi geceler
Hım sen sadesini içmedin ozaman içme zaten bu güzel :)Sağol tatlım iyi gecelerBenim ki stevyalıymış abliş:))
Iyi geceler abliş kolay gelsin
İyi geceler ablacım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?