Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yanlış anladım canım kefil oldunuz sandım. Siz hiç bir yazılı belge almadan adama borç verdiniz oda ödeyemiyor veya ödemiyor öyle mi inşallah öder canım çok zor durum dava işi zorlaştırır sizin açınızdan sanırım

Hmm ne güzel yapmışsınız ablacım ana oğul :)) korkmuşmu aşıdan paşamız:)

Eki Görüntüle 1745068

caylarim:)
mistik içiyorum su an beğendim güzel ama şekerli olsan on numara olur:)
Mistik in stevyalı olanı var ama tatlandırıcı drğil bitkisi var içinde şekerli gibi ben onu içiyorum sütle harika oluyor kalori sıfır ondan al bi dahakine

Mistik in stevyalı olanı var ama tatlandırıcı drğil bitkisi var içinde şekerli gibi ben onu içiyorum sütle harika oluyor kalori sıfır ondan al bi dahakine
Canim markette 2.ürün % 50 indirimliydi somurmusler 2 mistik i zor buldum:) o dedigini reklamda görmüştüm.bunlar bitsin dedigin gibi bi dahakine onu alayim

Canim markette 2.ürün % 50 indirimliydi somurmusler 2 mistik i zor buldum:) o dedigini reklamda görmüştüm.bunlar bitsin dedigin gibi bi dahakine onu alayim
Ben senin aldıklarında içiyodum bundan içince çok tatlı gelmişti şimdi alıştım çok hoşuma gidiyor salep gibi

Eşi yarın ameliyat olacakmış abliş koşuşturuyormuş ev okul hastane arasında

Ya stevyalı yı da dene canım
Benim ki stevyalıymış abliş:))
Kızlar biraz işim var sonra yatıcam öpüyorum
Iyi geceler abliş kolay gelsin
Bugünkü menum
Sabah peynirli omlet peynir zeytin bolca biraz marul brokoli domates üç çay
sade kahve biraz çerez
Aksam corba birkac parça ızgara tavuk bir kase yoğurt
birbuçuk lt su otuz mekik
İyi geceler
İyi geceler ablacım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…