Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aklımda deli fikirler.
Dün akşam Düğünde ne giycem giycem diye düşünürken iyice gerildim. 5 şubata kadar kilo vermiş olmak istiyorum. Kaç haftadır doğru düzgün kilo vermedim
Bi hafta veriyorsam 2 hafta duruyorum.
Sıkıldım bu durumdan ve pes etme noktasındayım. Diyet işini sevemiyorum. Durumu hızlandırmak için sağlıksız seçimlere yönelecek gibiyim.
Yoğurt diyeti sıvı diyeti gibi..
Takımda bu tarz diyetler yasak sanırım. Kararımı bu yönde verdim. D3S1R3 Takımda bu durumda kalabilcek miyim?

Geçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum

kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
Benim kuzuma kiyamam ben on tarafindaysa idrardandir o. Yediklerini sen bi daha gozden gecir cok alakasız gordugun birsey bile yapiyor bazen portakal yapmisti benim kizlarda mesela

Kiz sen ne sabirsizsin sen saglikli devam et napcan 5 subati simdi detoks metoks vercen sonra subattan sonra hop fazlasini alcaksin. Degmez mervecim boşver yapma kuzum.

Sagol kuzum sen nasılsın bugun
Sükür ablacim uykum var ama iyiyim. Dün annemlere verdik müjdeyi, topluca bir aglama seansi yaptik
Sen o burnu bi de son aylarda gor
Ciddimisin ya ay o benim sansima birde kizarir ampül gibi gezerim
Zaman zaman hepimiz böyle dönemler geciriyoruz canim, anlamsiz bir dünya telasesine kapiliyoruz. Insallah en kisa zamanda her sey yoluna girmis olur

Kiz sen ne sabirsizsin sen saglikli devam et napcan 5 subati simdi detoks metoks vercen sonra subattan sonra hop fazlasini alcaksin. Degmez mervecim boşver yapma kuzum.
ORasıda öyle zaten o yüzden takımdan kopmak istemiyorum 5 şubatı atlatınca daha cok dikkat etmem gerekcek

Geçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum

kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
not wc de yok bu arada:))
Tebrikler tatlim :)
Cok gecmis olsun kuzuna
Öyle sadece siviyla, yogurtla yasayamazsin kuzum. Madem böyle bir detoks uygulamak istiyorsun hafta da bir yap ama her gün zararli.
Anacim 300 kusur mesajlik gecmis bitti kocam gelmedi of. Ne zormus beklemek.
Vakit su gibi aksin gecsin, sende esine sag salim kavus ablacim ♥

Kızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227
Kuzum stresten kurtuldun, en kisa zamanda regl gelecek insallah bu sislikte gidecek.

Tebrikler özgecim :)

Hayırla bu ameliyatıda atlatırsınız inşallah buse

Tebrikler kaptanım hedefin 55 değilmiydi ? kız küçücük kalacaksın böyle devam edersen :))

Şişmansın devam dediniz. Allah ne verdiyse gidiyorum ben de

herkese günaydınlar

geçen hafta: 66.6
bu hafta : 64.2
fark :2.400
yüzde : 240
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kaçar

hedef 1 kilo olsun

Maşallah bir tanem süpersın:)

Hoş geldin gülüm. İlk sayfada takım kuralları ve katılım formumuz var. Doldurup mesaj olarak paylaşır mısın gülüm:)

Gh 66.7
Bh 66.8
F +100 gr
Y -0.14
Hh 65
Wc yok regl var eminim bu kilo degil ama su an icin rakamlar boyle
Yarisi kim kazandi bakamadim ama gun icinde bakacagim
Esim su an ameliyatta
Gorusuruz kizlar

Bu da iyi gecer inşallah canım. Haberdar et bizi.

Yerim ben onu. Basaga sökmez koç falan

Günaydın kızlar
Bu hafta 72.5
Geçek hafta 72.9
Fark 400

Maşallah kuzum, tebrikler

Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Fark -200
Aslında dün bile daha fazla eksi çıktım ama bazı sorunlar vardı sanırım stres etkiledi

Hayırdır gülüm ne oldu?

Demet eridin 57 hedef mazide kaldi ben napcam yav spor sifirlandi

Duzenin eskiye dönsün de yaparsın yine. Bu gecici bir sureç. Stres yapma kendine amazonum.

Bence 54 u gormek istiyor evlenmeden oncceki kilosu :)) gorsun valla kucuk tavuk her daim pilictir :))) ben de 58 gorcem kafaya koydum

49-50 idim evlenmeden once

Ben anlamadım ne demek istedigini. Konuşmadık mı seninle 2 haftadan once izin yok. Azimle kararlılıkla devam edeceksen alalım listeye diye. Tamam demedin mi? Takım kurallarını da biliyorsun. Sok-detoks dan kimse fayda görmez, misliyle alırsın. Bu işin tek kuralı düzgün-duzenli beslenmek ve egzersiz.

Kızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227

Sıkıntı etme deniz gözlüm. İçinde bulundugun durumu biliyoruz. Atlatınca, hersey normale dönecek bir tanem.

Amin kuzum cümlemizin gönlüne göre versin
Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Fark -200
Aslında dün bile daha fazla eksi çıktım ama bazı sorunlar vardı sanırım stres etkiledi
Canım olsun her zaman gitsin ama azda olsa gitsin ayrıca sıkıntılarına Rabbim derman versin inşallah

Pisik kremi ne kullanuyorsun seher. Ben desitin kullanmistim mucize gibiydi ne yaralari iyilestirdi dr goturmeden eger denemediysen dene bi mor olani ama mavi degil. Mor desitin
Canim chicco kullanıyordum ben çokta memnundum bezde prima kullanıyorum. şimdi bezi huggies yaptım kremi de doktorun verdiklerini kullanicam Birde pudra kullanın dedi

reze neyi bıraktım canım bulanti ve baş ağrısı yaptı bende son zamanlarda papatya icicem onun yerine

Sen o burnu bi de son aylarda gor
:))))

Benim kuzuma kiyamam ben on tarafindaysa idrardandir o. Yediklerini sen bi daha gozden gecir cok alakasız gordugun birsey bile yapiyor bazen portakal yapmisti benim kizlarda mesela
Evet on tarafında.bakayım canım babası benden habersiz birsey vermiş olabilir:))
bu arada hastanedeymisin güzel haberlerini bekliyoruz canim

Biraz sıkıntılar vardı bu abla.Spor yaparken bile sinirli sinirli yapıyordum.İnşallah haftaya toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…