Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum

kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
not wc de yok bu arada:))
Tebrikler kuzummm.Geçmiş olsun iyi şükür önemli bişi değilmiş

Kızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227
Gülüm sıkma canını hepimizin böyle dönemleri oluyor.regl olunca gider eminim

Tebrikler kuzummm.Geçmiş olsun iyi şükür önemli bişi değilmiş

Oglan bir durmadi yazamadim. Sikintilar gelip gecer guzelim. Halledebilecegin bir sorunsa elinden geleni yap. Gucunun yetmedigi bir durumsa Allah a sigin tevekkul et. Rabbim guc kuvvet versin, kalbini ferahlatsin insallah.

Amin kuzum inşallah.evet gerçekten kafa rahat değilse vücut zor kilo veriyor

Oglan bir durmadi yazamadim. Sikintilar gelip gecer guzelim. Halledebilecegin bir sorunsa elinden geleni yap. Gucunun yetmedigi bir durumsa Allah a sigin tevekkul et. Rabbim guc kuvvet versin, kalbini ferahlatsin insallah.
Gülüm aslında sorun bu bizlik bir durum değil kız kardeşim ve eşi.ama ister istemez stres oluyor bir haftadır telefonlar sorunlar bitmedi

Amin inşallah alabilirsiniz canım bu devirde kimseye güven olmuyor ne yazık ki

Gülüm aslında sorun bu bizlik bir durum değil kız kardeşim ve eşi.ama ister istemez stres oluyor bir haftadır telefonlar sorunlar bitmedi

Hamile olan kardesin degil mi? Allah yuvalarina huzur versin. Insallah duzelirler guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…