- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Teşekkür ederim canım benimYapmadı ama umutsuzdu dünkü mesajında. Seni gecemez sanmam:) Tebrikler
Ufak tefek sorunlar gülüm halledilmeyecek bişi değil.teşekkür ederim ♥Kötü bir sey yok insallah Saadetim?
Tebrik ederim cicegim, rakibelerini yiktin :)Teşekkür ederim canım benimProfil mesajlarınızı kontrol edecem @Hayaller35 , @seyhan77 , haeshin , gogo2405
Allah o güzel yüregine ferahlik versin saadetim, insallah en kisa zamanda hallolur ♥Ufak tefek sorunlar gülüm halledilmeyecek bişi değil.teşekkür ederim ♥
Teşekkürler balımm:)) yıktım vallahi ohhhhhTebrik ederim cicegim, rakibelerini yiktin :)
Tebrikler kuzummm.Geçmiş olsun iyi şükür önemli bişi değilmişGeçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum
kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
not wc de yok bu arada:))
Sağol gülüm.yok şükürSaadetcim ciddi birsey yoktur umarim olsun gitmis ya az da olsa sıkma canini
Korkun saricicektenTeşekkürler balımm:)) yıktım vallahi ohhhhh
Gülüm sıkma canını hepimizin böyle dönemleri oluyor.regl olunca gider eminimKızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227
Teşekkür ederim canım benimProfil mesajlarınızı kontrol edecem @Hayaller35 , @seyhan77 , haeshin , gogo2405
Tebrikler kuzummm.Geçmiş olsun iyi şükür önemli bişi değilmiş
Amin kuzum inşallah.evet gerçekten kafa rahat değilse vücut zor kilo veriyorTebrikler tatlım :)
Canım sorunlarını hemen atlatırsın inşallah, kafa yorgunluğuda ayrı bir dert
Tbr gülo maşallah sana
Daha bitmedi mi kuzum
Gelsin artık şu adet:)
gogo2405 bildirim yaptımı? onu bekliyorum ben sevinmek için :))
Gülüm aslında sorun bu bizlik bir durum değil kız kardeşim ve eşi.ama ister istemez stres oluyor bir haftadır telefonlar sorunlar bitmediOglan bir durmadi yazamadim. Sikintilar gelip gecer guzelim. Halledebilecegin bir sorunsa elinden geleni yap. Gucunun yetmedigi bir durumsa Allah a sigin tevekkul et. Rabbim guc kuvvet versin, kalbini ferahlatsin insallah.
Amin inşallah alabilirsiniz canım bu devirde kimseye güven olmuyor ne yazık ki
aynen öyle canim
dedigim gibi kardesim dedigim insanin kocasi ve bi kac defa verdigimiz parayi 1 hafta icinde aldigimiz icin boyle olacagini bilemedik Allah yardimcimz olsun insallah ne diyeyim
ahah bizim turkiyeninde milli icecegi Türk kahvesi ama biz disarda minumum 5 tl veriyoruz ve malesef onuda adam akilli cok nadir yerde iciyoruz
bn filtre kahve icenlerden degilim sadece aliskanlik edinmek istiyorum o nedenle sana sormak istedim kuzum
Gülüm aslında sorun bu bizlik bir durum değil kız kardeşim ve eşi.ama ister istemez stres oluyor bir haftadır telefonlar sorunlar bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?