Inşallah kuzum :)Kuzum stresten kurtuldun, en kisa zamanda regl gelecek insallah bu sislikte gidecek.
Inşallah ablacım:) saolun vallahi iyiki varsınız:)Sıkıntı etme deniz gözlüm. İçinde bulundugun durumu biliyoruz. Atlatınca, hersey normale dönecek bir tanem.
Tamam kuzum olur en çok kilo veren kazansınÇok şükür toparlanıyor canım gün geçtikçe daha iyi oluyor.
Kilo olarak canım :) Sporda iddialı değilim maalesef:) Ama istersen onuda zorlayabilirim :)
iyiyim şükür canım bol bol dinlendim :)
Geçmiş olsun canım
Günaydın bizde seni seviyoruz:)
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkürler bitanem
Tatlım yarım saat bisiklet sürdüm:)
Tebrikler abla
Maşallah kuzum tebrikler ♥Günaydınlar, hayırlı cumalar
Geçen hafta: 62,600
Bu Hafta : 61,600
Fark : 1,000
Yüzde : 1,6233
Maşallah Tebrikler ablacim ♥herkese günaydınlar
geçen hafta: 66.6
bu hafta : 64.2
fark :2.400
yüzde : 240
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kaçar
hedef 1 kilo olsun
Hayırlı haberlerle çıksın ameliyattan inşallah.ödemdir o canım takma kafanaGh 66.7
Bh 66.8
F +100 gr
Y -0.14
Hh 65
Wc yok regl var eminim bu kilo degil ama su an icin rakamlar boyle
Yarisi kim kazandi bakamadim ama gun icinde bakacagim
Esim su an ameliyatta
Gorusuruz kizlar
Tebrikler gülüm ♥Geçen hafta 69.6
Bu hafta 68.8
Fark 0.8
Yüzde 1.15
Haftaya da 67 yi ucundan görürüm insalllah:))
Tebrikler kuzummm ♥Günaydın herkese
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.5
Fark 0.4
Yuzde 0, 51
Hedef 77.0
Şükür bu hafta tartıda yüzüm güldü :)
Demet ben diyeti bırakcam demiyorum ki tartıda sonucu hızlandırmak istiyorum sadece. 10 gün ya da 2 hafta bu şekilde beslenmeyi planlıyorum.
Takımdan çıkmak ya da ayrılmak istemiyorum. Beslenme tipi bu şekilde yasaksa ne yapabilirz diye sordum.
Bende bende:))Bence 54 u gormek istiyor evlenmeden oncceki kilosu :)) gorsun valla kucuk tavuk her daim pilictir :))) ben de 58 gorcem kafaya koydum
Tebrikler ablacim ♥Günaydın kızlar
Bu hafta 72.5
Geçek hafta 72.9
Fark 400
Sağol güzelimTebrikler elifim, canim ablam :)
Seni unutmak ne mümkün :) Napalim isler yoluna girene kadar bu sekilde idare ederiz...
Sükür canim bende is güc ayni, iyiyim hamd olsun :)
Uykusuzluktan dolayi sisiyorum ben kuzum, suyu biraz daha cogaltmam lazim 2 lt iciyorum bir yarim daha icebilsem iyi olacak.
Hayirlisi olsun mavisim, Allah gönlüne göre versin ♥
Insallah gülüm :)
Hayırlısıyla çıkın inşallahElif dun tabiri caizse topuklarim popoma carpiyordu cok kosturdum cok gece de uyuyakalmisim bisiklet surme hayallerim vardi hayal oldu simdi hastanedeyim. Ameluyatin bitmesini bekliyorum
Bende bende:))
Peki. Cuma takımlarına katılmak isteyenlere yazacagım. Bu sekılde dıyetı kabul eden varsa o takıma gecerım takım degıstı yazarsınız o zaman en azından bı razym saat verırsenız bana sevınırım.
Sağol canım . Annen daha iyidir inşallah?Tebrikler canım güzel gitmiş
Tebrikler. İyisindir inşallah? Pek göremiyoruz seni?Günaydın herkese
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.5
Fark 0.4
Yuzde 0, 51
Hedef 77.0
Şükür bu hafta tartıda yüzüm güldü :)
Sağol cane mın. Sen nasılsın?Masallah güle güzel gitmis :)
Sağlık olsun canm . Sok diyet sana fazlasıyla döndürür kilonu tavsiye etmem.Hayırlılı cumalar
Sabitim bu hafta ne yazık ki
Tebrikler canım.Günaydın kızlar
Bu hafta 72.5
Geçek hafta 72.9
Fark 400
Tebrikler guzelim. Neye stress ettin? Kötü bi şey yoktur insallah?Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Fark -200
Aslında dün bile daha fazla eksi çıktım ama bazı sorunlar vardı sanırım stres etkiledi
Tebrik ederim canım. Kuzuna da geçmiş olsun. Ben mustela yi kullanıyorum ya da avene iyi geliyor pisık kremi olarak.Geçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum
kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
not wc de yok bu arada:))
Mavisim sebebin belli. Üzülme sen.Kızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227
Sağol canımTebrikler gülüm ♥
Sükür bitanem, iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin? Pasam napiyor? :)Sağol cane mın. Sen nasılsın?
Tebrikler tatlım :)Günaydın kızlar
Bu hafta 72.5
Geçek hafta 72.9
Fark 400
Canım sorunlarını hemen atlatırsın inşallah, kafa yorgunluğuda ayrı bir dertGünaydın kızlar
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.8
Fark -200
Aslında dün bile daha fazla eksi çıktım ama bazı sorunlar vardı sanırım stres etkiledi
Tbr gülo maşallah sanaGeçen hafta 61
bu hafta 60.5
fark 0.5
yuzde 0.81
hedef hosgeldin 50 liler demek istiyorum
kızlar arabadayim doktordan donuyoruz.bildiğimiz pisikmis:)
not wc de yok bu arada:))
Daha bitmedi mi kuzumAnacim 300 kusur mesajlik gecmis bitti kocam gelmedi of. Ne zormus beklemek.
Gelsin artık şu adet:)Kızlar bu hafta malesef artı ile geldim hepinize karşı mahcubum afedersiniz ama spor ve reglin gelmemesine bağlıyorum inşallah bu hafta regl gelir ve rahatlarım
Geçen hafta:65.2
Bu hafta:66
Fark :+0.8
Yüzde:-1.227
Ha çiçegim tebrik ederim:) Bu haftanın şampıyonu sensing
haeshin gogo2405 @seyhan77 @Hayaller35 profilinize çiçegimin nickini yazın güzeller. Bu hafta 1 saat te fazladan egzersiziniz var
Tebrikler tatlım :)
Canım sorunlarını hemen atlatırsın inşallah, kafa yorgunluğuda ayrı bir dert
Tbr gülo maşallah sana
Daha bitmedi mi kuzum
Gelsin artık şu adet:)
gogo2405 bildirim yaptımı? onu bekliyorum ben sevinmek için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?