Canim benimki spinaldi öyle bir ağrı cekmedim ama bazılarında oluyormusKizlar spinal anesteziyle dogum yapmis ve boyun sirt agrisi cekmis olan var mi var mi bu agrinin ilaci esimin sirt ve boyun bolgesi agriyor
v ayyy yay hahahahaaa:))ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
Kaptanim haftasonları hep yogun benim yemeğe misafir gelecekti grip olmuşlar iptal oldu az once evi supurdum sildim kar kaldı yanima:))) kızı emziriyorum uyur birazdan bir kahve keyfi yaparız eşimle sonrada bugün ne yapacağımızı konusuruz:)))
Ayyyy çok korktum...Günaydın ebrumm senin için kalktım kahvaltı önce sporumu yaptim artık nasıl hırslandıysam
ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
Seyhan sana meydan okuyorum benden 5 milGünaydin güzellikler mutlu pazarlar gelsin leslie 3 mile
Göbekten kaç gittiği önemli benim için :)Canim ortalama her bölgeden 3-4 cm incelme var öyle söyleyeyim merakın gitsin.
Meydan okusan ne olur acaba daha üc mile de aksam yürüyecem benSeyhan sana meydan okuyorum benden 5 mil
Tamam güzelim kaç mil yapan kazansın ben varımMeydan okusan ne olur acaba daha üc mile de aksam yürüyecem ben
Abliş 3cm incelmiş ama hala var baya.bide sanki çatlaklar olmaya başladı ben kilo verdikçeGobekte farketti mi?:) Daha mutlusun gobusunden artik insallah:)
Bari kafada jillianın olaydı allah af etsin ama bu kadın pek tipsiz ebrumm
Korkma abliş hırslanAyyyy çok korktum...
3 cm Göbekten mi en az orası mı incelmiş merak ettim çatlasın yok muydu ani kilo alıp vermeler de oluyor ne yazık kiAbliş 3cm incelmiş ama hala var baya.bide sanki çatlaklar olmaya başladı ben kilo verdikçe
Hırs yaptım tabi seyhan ablaya laf attım yarışalım diye ama yanıt alamadım nedersinKorkma abliş hırslan
Yarisalim her daim canim yarisdan dönenin kasigi kirilsinHırs yaptım tabi seyhan ablaya laf attım yarışalım diye ama yanıt alamadım nedersinFindikfaresi123
etin sikiysa catlak oluyomus canim brnimki hamur kivaminda tam kulak memesiAbliş 3cm incelmiş ama hala var baya.bide sanki çatlaklar olmaya başladı ben kilo verdikçe
Bn yaptim canm ama hic agri olmadi bende 2 sene olcak . baska neden olabilir kontrole gitsin bnceKizlar spinal anesteziyle dogum yapmis ve boyun sirt agrisi cekmis olan var mi var mi bu agrinin ilaci esimin sirt ve boyun bolgesi agriyor
Benim çok sert etim ondan herhalde ne yapayim peki ablacim varmı fikrinetin sikiysa catlak oluyomus canim brnimki hamur kivaminda tam kulak memesi
Evet canım.ne yapayım peki dahada çatlarsa kötü olur3 cm Göbekten mi en az orası mı incelmiş merak ettim çatlasın yok muydu ani kilo alıp vermeler de oluyor ne yazık ki
Tamam söyle bakalım kaç kmYarisalim her daim canim yarisdan dönenin kasigi kirilsin
Seyhan abla mutlaka yarışırHırs yaptım tabi seyhan ablaya laf attım yarışalım diye ama yanıt alamadım nedersinFindikfaresi123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?