Nemli tut badem yağı sür bir de bi krem var yeni çatlaklar için azaltıyor görüntüyü madecassol eczaneden al sağlık ocağı da yazıyorEvet canım.ne yapayım peki dahada çatlarsa kötü olur
Bayilirim hayvnsal yaglaraDoğal tereyagi ve zeytinyagi hayvansal yaglar da dogal kuyruk yagi vs. Her yerde tuketmeye calis. Kahvaltida ben kuru kayisiya veya incirin icine gomuyorum tereyagini cok lezzetli oluyor cevizle
Vuuuuu
Sen sporu ve suyu bol tut catlak falan kalmaz merak etmeAbliş 3cm incelmiş ama hala var baya.bide sanki çatlaklar olmaya başladı ben kilo verdikçe
Iyi yapmissin bak zeytinyagini eksik etme bol bol tuketKizlar sadce cumami kilo olcuyorz bildirim yapiorum kurali bilmiorm pek ozet gecermisinz bana . ben tartinin foto atamam benm telde sorun var duzelince atim olurmu . ? Daha dgrusu intrnetm yok tarihmin dolmasini bekliorum . esimden giriorum. Ondan da yollayamam dicek nolyo fotolar falan kizarbu arada dun yag tukettm 2yemek kasigi ooohhhh yasasin wc
Ben de ben de etobur muyuz ne :)))Bayilirim hayvnsal yaglara
Hahahaa karbobhidrat yani:)))etin sikiysa catlak oluyomus canim brnimki hamur kivaminda tam kulak memesi
Evet canim cumaKizlar sadce cumami kilo olcuyorz bildirim yapiorum kurali bilmiorm pek ozet gecermisinz bana . ben tartinin foto atamam benm telde sorun var duzelince atim olurmu . ? Daha dgrusu intrnetm yok tarihmin dolmasini bekliorum . esimden giriorum. Ondan da yollayamam dicek nolyo fotolar falan kizarbu arada dun yag tukettm 2yemek kasigi ooohhhh yasasin wc
Ah busecim o çatlaklar bi kere oldu mu ne yapsan zor gitmiyor sadece görüntü iyileşiyor sen de yok heraldeSen sporu ve suyu bol tut catlak falan kalmaz merak etmeFindikfaresi123 abla benim de oyle olmustu jiliandan sonraa basit geliyorheralde hic yorulmuyorum
Adım sayar seyhan ablaya sıfır halini gösterdim birazdan rakamlar olacak üstündeBu ne elif
Basla canim sabahtan 6500 adimim varAdım sayar seyhan ablaya sıfır halini gösterdim birazdan rakamlar olacak üstünde
Kizlar sadce cumami kilo olcuyorz bildirim yapiorum kurali bilmiorm pek ozet gecermisinz bana . ben tartinin foto atamam benm telde sorun var duzelince atim olurmu . ? Daha dgrusu intrnetm yok tarihmin dolmasini bekliorum . esimden giriorum. Ondan da yollayamam dicek nolyo fotolar falan kizarbu arada dun yag tukettm 2yemek kasigi ooohhhh yasasin wc
Biraz meymenetsiz haklısın :)Bari kafada jillianın olaydı allah af etsin ama bu kadın pek tipsiz ebrumm
Gülüm bağ dokusu zayıflığından dolayı oluyormuş çatlaklar. Hamileler için illa kremlensin çatlamasın derler ya, istediği gibi kremlensin eğer bağ dokusu zayıfsa çatlaklar oluşuyormuş. Bunun çözümü nedir bilmiyorum.Benim çok sert etim ondan herhalde ne yapayim peki ablacim varmı fikrin
Biraz meymenetsiz haklısın :)
Gülüm bağ dokusu zayıflığından dolayı oluyormuş çatlaklar. Hamileler için illa kremlensin çatlamasın derler ya, istediği gibi kremlensin eğer bağ dokusu zayıfsa çatlaklar oluşuyormuş. Bunun çözümü nedir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?