Evet hahahaa buse sureya cok iyi :))))Günaydın canlar. Yawrukush iyi geceler kuzum.
Kim acabaaaa????
Ben periduralle yaptim . Aynı şey değil ama ikisinde de böyle ağrılar olabileceğini duymuştum.
Bittim valla şiirine sanırsın Buse Süreyya :)))))
Çok heveslendim şu bisiklet işine.
Birlikte yazalim kizlar cok zevkliŞükür ablam iyiyim/z inşallah :) anneme kahvaltıya gideceğim de kalkamadım bir türlü :)
Enişte hastaneden çıksın seninde bir kafan rahatlasın hepimize şiir isteriz :)))
Vuuu birileri haftaya hizli başlamışGünaydin güzellikler mutlu pazarlar gelsin leslie 3 mile
Vuuu birileri haftaya hizli başlamış
Ohh ohh birinci seyhan ablammmmmm yaşasınnnGünaydin güzellikler mutlu pazarlar gelsin leslie 3 mile
Inşallah ablişBu motivasyonla takimimiz birinci olur insallah bu hafta
Çok güzel olmuş yaaENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
Onlarda seni çok seviyor ♥Sagolsunlar allah rakibelerimin eksikligini hissettirmesin seviyorum onlari ben
Sen olmayınca ortalarda beni desteklediler gülüm tabi senin nasıl dişli bir rakip olduğunu gözden kaçırıyorlar
Tüm güne yayalım abliş böylece fazladan spor yapmış oluruz bence.bu hafta çok kilo vermem gerekiyor
Tüm güne yayalım abliş böylece fazladan spor yapmış oluruz bence.bu hafta çok kilo vermem gerekiyor
Gülüm annemlere yemeğe geldim eve gider gitmez paylaşırım sabah ölçtüm unutmuşum paylaşmayı
Gülüm annemlere yemeğe geldim eve gider gitmez paylaşırım sabah ölçtüm unutmuşum paylaşmayı
Tamam ablişTamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)
Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)
Canim ortalama her bölgeden 3-4 cm incelme var öyle söyleyeyim merakın gitsin.Bekleyecegiz desene:) Dunden beri meraktaydim:)
Canim ortalama her bölgeden 3-4 cm incelme var öyle söyleyeyim merakın gitsin.
Ben de birazdan eve gidecegim arkadas gelecek buraya 3 saat kadar vaktim olacak 1 saati bisiklet bincem. Planim bu yaniRekabet kiyasiya:) Sende ne var ne yok:)
Ayni programi kulanalim mi ios andoid ikisinin de ortak kullandigi program yok mu pedometer indirdim ben iyi gibiTamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)
Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)
Ay saadet cok meraktayiz kiz bilerek mi yapiyon hadiiii :))))Gülüm annemlere yemeğe geldim eve gider gitmez paylaşırım sabah ölçtüm unutmuşum paylaşmayı
SupeeeeerCanim ortalama her bölgeden 3-4 cm incelme var öyle söyleyeyim merakın gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?