Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet hahahaa buse sureya cok iyi :))))

Çok güzel olmuş yaa

Yuru cicegim:) Bugunden 1 haftalik eksidesin. Zor gecmesi seni. Asil pedallara:) Yarin M M_atruska benle yarisacagi icin hazirlik yapiyor. Sen bilirsin saadet ister 1 saat yapalim ister tum gune yayalim:)
Tüm güne yayalım abliş böylece fazladan spor yapmış oluruz bence.bu hafta çok kilo vermem gerekiyor

Tüm güne yayalım abliş böylece fazladan spor yapmış oluruz bence.bu hafta çok kilo vermem gerekiyor

Tamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)

Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)

Gülüm annemlere yemeğe geldim eve gider gitmez paylaşırım sabah ölçtüm unutmuşum paylaşmayı

Tamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)

Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)
Ayni programi kulanalim mi ios andoid ikisinin de ortak kullandigi program yok mu pedometer indirdim ben iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…