Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayni programi kulanalim mi ios andoid ikisinin de ortak kullandigi program yok mu pedometer indirdim ben iyi gibi

4 tane indirdim, free dedim taratirken. Benim tel 4S desteklemiyor health programini. Simdiye kadar indirdiklerim hep sinirli kullanimli idi. Bunlardan biri en azindan free dir insallah:)

Orasını ben de bilmiyorum ablam :)))
Bugün yaptım amaa

@Mavibocuk sen neredesin kuzum. En son pasamizla ilgileniyordun:)

@asya_01 bugun de mi yogunsun bahar gozlum?:)

engindenizz sadece cumalari degil, firsat buldukca ugra bir tanem. Bu hafta eksi gordugun icin tebrik ederim
Ablacim sizin içinde bir sorun olmuyorsa böyle olması benim için daha iyi oldu hayatımda en azından oglumla eşim artık bizle ilgilen demiyor :) şükür kilolar da az da olsa gidiyor. Sen de harikasin bu arada ilk hedefine ulaştın galiba şimdi de mezun olmana çok az kaldı diye biliyorum Tebrikler ablacim

Canim sabaha yumurta peynir zeytin yesillik ekle daha tok tutar hem seni poaca yerinede tb ekmegi öneririm

Bende 45 dakika leslie 3 mile yaptim ama yorulmuyorum nedense jilliandan sobra basitmi geldiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…