Ben de birazdan eve gidecegim arkadas gelecek buraya 3 saat kadar vaktim olacak 1 saati bisiklet bincem. Planim bu yani
Ayni programi kulanalim mi ios andoid ikisinin de ortak kullandigi program yok mu pedometer indirdim ben iyi gibi
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallahHadi anneyi sevindirme vakti
Buraya pazar kuruluyor olsa sadece şiir yazmak için giderdim :)))Birlikte yazalim kizlar cok zevkli
Harika çok iyi sonuç gülüm :)Canim ortalama her bölgeden 3-4 cm incelme var öyle söyleyeyim merakın gitsin.
Evet canim borc cokOruç musun ablacıgım?
Allah kabul etsin ablacım, orucunu açarken ettiğin duaların kabul olsun inşallah.Evet canim borc cok
Kizlar spinal anesteziyle dogum yapmis ve boyun sirt agrisi cekmis olan var mi var mi bu agrinin ilaci esimin sirt ve boyun bolgesi agriyor
Amin canim sen nasilsin bebis nasilAllah kabul etsin ablacım, orucunu açarken ettiğin duaların kabul olsun inşallah.
Oynicam uyutursam binerim zaten :)Dinlen kuzum. Yavrularinla oyna:)
@shrrr sen nerelerdesin canım?:) Yogun bir haftasonu geciriyorsun sanırım:)
@Saadetim33 hani ölçüler kuzum. Paylaş da hepimiz sonuçları görelim:)
Dahlia_ neden sadece ip atlama güzellik. Hani egzersiz araştırıyordun?:)
Hamd olsun ablacım iyiyim Allah'a şükür. Bebişde Allah'a emanet iyidir inşallah :)Amin canim sen nasilsin bebis nasil
Ablacim sizin içinde bir sorun olmuyorsa böyle olması benim için daha iyi oldu hayatımda en azından oglumla eşim artık bizle ilgilen demiyor :) şükür kilolar da az da olsa gidiyor. Sen de harikasin bu arada ilk hedefine ulaştın galiba şimdi de mezun olmana çok az kaldı diye biliyorum Tebrikler ablacim@Mavibocuk sen neredesin kuzum. En son pasamizla ilgileniyordun:)
@asya_01 bugun de mi yogunsun bahar gozlum?:)
engindenizz sadece cumalari degil, firsat buldukca ugra bir tanem. Bu hafta eksi gordugun icin tebrik ederim
Insallah canim sag salim alirsin kucaginaHamd olsun ablacım iyiyim Allah'a şükür. Bebişde Allah'a emanet iyidir inşallah :)
İnşallah ablam Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Insallah canim sag salim alirsin kucagina
Canim sabaha yumurta peynir zeytin yesillik ekle daha tok tutar hem seni poaca yerinede tb ekmegi öneririmMerhaba :) Hasret giderme bir yandan da tatili bos gecirmeden ders calisma...Ister istemez giremedim cok.Dun yediklerimi yazayim.
Sabah
4 kasik biberli yogurt
Yarim pogaca
Ogle
2 kase Salata
Ara
Kucuk nar
Aksam
Corba
Biberli yogurt
Ve yarim saat yuruyebildim aksam.
Bende 45 dakika leslie 3 mile yaptim ama yorulmuyorum nedense jilliandan sobra basitmi geldikiMerhaba :) Hasret giderme bir yandan da tatili bos gecirmeden ders calisma...Ister istemez giremedim cok.Dun yediklerimi yazayim.
Sabah
4 kasik biberli yogurt
Yarim pogaca
Ogle
2 kase Salata
Ara
Kucuk nar
Aksam
Corba
Biberli yogurt
Ve yarim saat yuruyebildim aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?