Geçmiş olsun asyam nesi varkızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
5 adet lahana sarma(bulgurla sarıldı)
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahiGeçmiş olsun asyam nesi var
Bence de güvenme abliş Seyhan abla iftardan sonraya bırakmış tüm enerjiyiNeeee başıma gelenler bu devir de line güvencez:)))
Geçmiş olsun canım grip mikızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
Standart erkek nazlanması gülüm allah kolaylık versin.iyi mi şimdigrip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
şu an iyi evet sıcak duşa koydum vucudu gevşer iyi gelir diye içeriside fırın gibi terledimi atar artık üstünden akşama kadar koşturmaktan popom yeri görrmediStandart erkek nazlanması gülüm allah kolaylık versin.iyi mi şimdi
sağol gülüm evet grip omuş iş yerinde arkadaşından kapmış ama çok fena kapmış şifayıGeçmiş olsun canım grip mi
Erkekler işte çocuk gibilergrip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Ne diyorsun .saadet öylemi dedi. bana şurda bitsin de demiyor zatenBence de güvenme abliş Seyhan abla iftardan sonraya bırakmış tüm enerjiyi
Tekrardan geçmiş olsun canım inşallah atlatır hemenşu an iyi evet sıcak duşa koydum vucudu gevşer iyi gelir diye içeriside fırın gibi terledimi atar artık üstünden akşama kadar koşturmaktan popom yeri görrmedi
Grip salgını var şuan dikkatli ol sana da bulaşmasın c vitamini alın canımsağol gülüm evet grip omuş iş yerinde arkadaşından kapmış ama çok fena kapmış şifayı
sağol gülüm inş hemencecik atlatırrTekrardan geçmiş olsun canım inşallah atlatır hemen
@seyhan77 abla şu adımda bitiecez de .kaçta bitecek bu yarış şaibeli söylentiler var hakkında bak
evet gülüm haklısın kızlar bu arada akşam yatmadan 1 bardak süt içebilirimGrip salgını var şuan dikkatli ol sana da bulaşmasın c vitamini alın canım
kızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
su 2 lt
Bence öyle Seyhan abla kolay kolay vazgeçmezErkekler işte çocuk gibiler
Ne diyorsun .saadet öylemi dedi. bana şurda bitsin de demiyor zaten
sağol ablacımm grip olmuş dökülüyor dün gece 3 tü gittik serum taktırdık geride yatamadım başında bekledim öyle ateşi vardı çok yarın dr randevumda var özel işlerimi bile iki arada bir derede yaptımGecmis olsun gulum. Neyi var enistemizin?
Tamam canımHerkes yapabildigini yapip bitirecek sonra sonuclari paylasacaksiniz canim. Cok yapan kazanir:)
sağol ablacımm grip olmuş dökülüyor dün gece 3 tü gittik serum taktırdık geride yatamadım başında bekledim öyle ateşi vardı çok yarın dr randevumda var özel işlerimi bile iki arada bir derede yaptım
Hımm ozaman bende vazgeçmeyeyimBence öyle Seyhan abla kolay kolay vazgeçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?