Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?

Hoşgeldin aramıza bende 167 66.7 kilo 38 yaşındayım.
Kiz ebrus sen hala mezun olmadin mi bakem
Hoşgeldin çokomelim nasılsın.
Biri bana metabolizma hızını anlata bilir mi acaba ?:)
Benimki 1362 çıktı.. Kaloriyi buna göre hesaplamak nasıl oluyor?
Türkçe okudum da birşey anlamadım
Senin hayatına sağlıklı devam etmen için gereken kalori miktarını gösteriyor 1300 kalprilik beslenip günlük nprmal aktivitenle sabit kalırsın 1300 ye 1800-2000 kalori yaktığnda kilo verirsin. Sağlıklı bir diyet ve 1 saat tempolu yürüyüş gibi mesela.

Biraz şans işi ,biraz genetik ve biraz da tedbir gülüm bunun çözümü. Annende varsa ya da ailenin kadınlarında bu sorun sende de oluyor çoğunlukla. Benim de göbek altında hafif var bi de bacaklarda . Weleda nin çatlaklar için yağı var tavsiye ederim. En olmadı her gün duş ve ardından badem yağı. Maksat vücudu nemli tutmak.
grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Geçmiş olsun canım. Yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
saricicek123 ve D3S1R3 abla Jim birinci oldu?
Yawrukush nerde bugün hiç gelmedi?

Kızlar selam bugün baya yoğun birgün idi deneme sınavı vardı sonra toplantı vardı sonra anneannem rahatsızlanmış ayağı kalkamamış ayağı tutmamış ve ayağı buz gibiymiş sonra doktora gelmişler doktor anjü demiş anjudan çıktı şuan doktor damar açık dedi bileğe kadar indim dedi bugün hastanede kalacak serum tedavisi yarın kayseriye kendi doktoruna gidecek inşallah birşey olmaz hala ayağı soğukmuş şuan eve geldik bebişte oldugu için yanında duramadık domuz gribi tehlikeside varmış hastanede bizi durdurmadılar off yaa sonra merve gelde stres olmasın
Menümü vereyim
Sabah
Yumurta haşlaması
Domates
Salatalık
Yulaflı ekmek
Peynir

Öğlen
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek

Akşam
Toplantıdan sonra yemek yenildi
Pirinçli yoğurt çorbası 1 kepçe koydurdum onu bile içemedim pirinçlerini yememeye özen gösterdim
Tavuk sote çok yağlı idi

2 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian level1 7. Gün yapacam birazdan
Ada çayı felan içerim birazdan

20 dk ile ben gectim Senin bisikletin gelsin, haeshin de eski duzenine donsun bisiklet yarislari kizissin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…