Senin adım sayar yokmu abla evet 7 mil yaptım. ben jilliana yapmıyorum ama o sayıl mıyor demiAlti mile yaptim canim yedi mile yaptiysan sen kazandin demektir bide yarim saatlik jillianim var benim
tamam ablacımmKorkma canim allah büyüktür vermeyecegi hayali kuluna kurdurtmazmis sen cabalayican rabbimde verecek umutsuzluk korku filan yok tamammi ablam
Yok canim sayilmiyor iki günü kaldi zaten yerine ne yapsam diye düsünüyorumSenin adım sayar yokmu abla evet 7 mil yaptım. ben jilliana yapmıyorum ama o sayıl mıyor demi
tamam ablacımm
Tamam abla seninle yarışmak bir zevkti teşekkürlerYok canim sayilmiyor iki günü kaldi zaten yerine ne yapsam diye düsünüyorum
Sagol seker yine yapalim baska zaman hava cok soguk olmasa disardada yürürdüm ama buzzzz gibi özge gelmedi demi hic bugünTamam abla seninle yarışmak bir zevkti teşekkürler
Yapalım ablacım evet burayı da sel götürdü çok fena.hakkaten özge yok.Sagol seker yine yapalim baska zaman hava cok soguk olmasa disardada yürürdüm ama buzzzz gibi özge gelmedi demi hic bugün
Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Hoşgeldin aramıza bende 167 66.7 kilo 38 yaşındayım.Tesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.
Hoşgeldin çokomelim nasılsın.Kiz ebrus sen hala mezun olmadin mi bakem
Senin hayatına sağlıklı devam etmen için gereken kalori miktarını gösteriyor 1300 kalprilik beslenip günlük nprmal aktivitenle sabit kalırsın 1300 ye 1800-2000 kalori yaktığnda kilo verirsin. Sağlıklı bir diyet ve 1 saat tempolu yürüyüş gibi mesela.Biri bana metabolizma hızını anlata bilir mi acaba ?:)
Benimki 1362 çıktı.. Kaloriyi buna göre hesaplamak nasıl oluyor?
Türkçe okudum da birşey anlamadım
Biraz şans işi ,biraz genetik ve biraz da tedbir gülüm bunun çözümü. Annende varsa ya da ailenin kadınlarında bu sorun sende de oluyor çoğunlukla. Benim de göbek altında hafif var bi de bacaklarda . Weleda nin çatlaklar için yağı var tavsiye ederim. En olmadı her gün duş ve ardından badem yağı. Maksat vücudu nemli tutmak.Biraz meymenetsiz haklısın :)
Gülüm bağ dokusu zayıflığından dolayı oluyormuş çatlaklar. Hamileler için illa kremlensin çatlamasın derler ya, istediği gibi kremlensin eğer bağ dokusu zayıfsa çatlaklar oluşuyormuş. Bunun çözümü nedir bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım. Yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Leslie 5 mil var ben üstüne 2 mil daha yaptım canım.birde 3 mil var ikisini bulabilirsinIyi akşamlar hanımlar Nasılsıniz? Leslie 7 mile yaptık demişsiniz ben nette bulamadım ...Birde yaptığınız sporlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...
Biraz şans işi ,biraz genetik ve biraz da tedbir gülüm bunun çözümü. Annende varsa ya da ailenin kadınlarında bu sorun sende de oluyor çoğunlukla. Benim de göbek altında hafif var bi de bacaklarda . Weleda nin çatlaklar için yağı var tavsiye ederim. En olmadı her gün duş ve ardından badem yağı. Maksat vücudu nemli tutmak.
Geçmiş olsun canım. Yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
saricicek123 ve D3S1R3 abla Jim birinci oldu?
Yawrukush nerde bugün hiç gelmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?