inş ablacım dün ilk uykuya daldığımda rüyamda dr u gördümAllah sifa versin kuzum. Cabucak iyilesir insallah. Yarina da guzel haberler aliriz insallah.
inş ablacım dün ilk uykuya daldığımda rüyamda dr u gördümtakılmış demek baya kafama
inşallah ablacımmTakilmaz mi. Insallah yuzumuz guler canim.
Asya gecmis olsun nesi var esinin kiz noldu bu kocalara bakamadik mi nekızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
5 adet lahana sarma(bulgurla sarıldı)
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
kızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
5 adet lahana sarma(bulgurla sarıldı)
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
Ahhaaa cok tanidkgrip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
Asya gecmis olsun nesi var esinin kiz noldu bu kocalara bakamadik mi ne
Hadi bakalim asya cok guzel haberler ver bize insallah :)inşallah ablacımmyarın sabah 9 da eşim götürecek güzel şeyler duyarız inş
Gecmis olsun asyasağol ablacımm grip olmuş dökülüyor dün gece 3 tü gittik serum taktırdık geride yatamadım başında bekledim öyle ateşi vardı çok yarın dr randevumda var özel işlerimi bile iki arada bir derede yaptım
Alti mile yaptim canim yedi mile yaptiysan sen kazandin demektir bide yarim saatlik jillianim var benimHımm ozaman bende vazgeçmeyeyim
çok çok geçmiş olsun canım, bide nazlıdır erkeklersağol ablacımm grip olmuş dökülüyor dün gece 3 tü gittik serum taktırdık geride yatamadım başında bekledim öyle ateşi vardı çok yarın dr randevumda var özel işlerimi bile iki arada bir derede yaptım
sağol canımmGecmis olsun asya
Asya dr yarinmi bakacak yumurtaliklara canimsağol canımm
Hawar galiba muzu tüm yiyebiliyoruz düsük kalorili demisti özgem kaptanimmenüm
sabah
tereyağında yumurta, beyaz peynir
domates, 7 zeytin, 2 dilim çavdar
2 banım bal
ara yarım elma
yarım ayva
1 kaşık pirinç pilavı ( kızlara yedirirken bir baktım bende yemişim )
akşam
1 tabak taze barbunya, salata
ara 1 avuç çiğ fıstık, 1 ısırık muz
2 lt su, bolca şekersiz çay
ve sıkı durun 3 mil leslie
3 ay sonra ilk defa spor yapabildim umarım devam edebilirim
evetttAsya dr yarinmi bakacak yumurtaliklara canim
100 kalori sanırım muzHawar galiba muzu tüm yiyebiliyoruz düsük kalorili demisti özgem kaptanim
Korkma canim allah büyüktür vermeyecegi hayali kuluna kurdurtmazmis sen cabalayican rabbimde verecek umutsuzluk korku filan yok tamammi ablamevetttözeldeki de böyle bakmıştı işte direk tüp bebek yaptır demişti sonra şimmdiki dr umu buldum ondan sonra zayıflamaya karar vermiştim...ilinç altımda hep bu durum var o yüzzdenkorkuyorum açıkçasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?