Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi akşamlar hanımlar Nasılsıniz? Leslie 7 mile yaptık demişsiniz ben nette bulamadım ...Birde yaptığınız sporlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...

Yapan guzeller link paylasir canim seninle. Ben hareketleri ogrendim. Yaptigimda muzik esliginle saatle yapiyorum. Adim-mil saymadan. Ben kosu bandinda yuruyorum bir de kondisyon bisikleti suruyorum canim. Ilave olarak Yawrukush kaptanimizin haftalik verdigi bolgesel egzersizler var. Menu tablosunda hangi sayfada oldugu yaziyor.

Kızlar ıyı akşamlar önce menumu yazayım
Sabah
2 yumurta otlu omlet peynir zeytin 1yk bal 2 tbe
akşam
iskender light gazli icecek
ara
portakal elma
Su 3lt
Egzersiz 3 saat avm yaptik:)) tel pusetteydi adım saymiyor ozaman.

birazdan papatya cayi icecegim umarım kiz uyur biraz dinlenir

biraz okudum geçmişi rekabet almış ortalığı benim favori saricicek123 :)
haeshin canım Allah kolaylik versin hastane ev mekik dokuyorsun
asya_01 geçmiş olsun canım

Tamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)

Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)

canim telin markasi ne kendine ait uygulama yok mu ?
ben 1 sene boyunca bir dunya uygulama indird sildim net yemesi sarz ekstra tuketesi falan sonra bi arkadasim dediki niye bu kadar yipratiyorsun note serisinde shealt uygulamasi var o gun bugundur hic bisi yapmiyorum kendiliginden calisiyor

Haftanın birincisi Saadetin rakeblerine sözü
Eki Görüntüle 1747190

ahah bu fotoyu boyle paylasmayaydin eyiydi tabi

Hırs yaptım tabi seyhan ablaya laf attım yarışalım diye ama yanıt alamadım nedersin @seyhan77

Yarisalim her daim canim yarisdan dönenin kasigi kirilsin

kizlarr son durum nedir ??

Kiz ikiz tasidim ben olmaz mi hic ama karnimda yok sadece son hafta bebekler inince en altta oldu bikininin altinda kaliyo allahtan

aa buse ikizin mi var seninnn

grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk

ah canim yaa cok gecmis olsun
erkeklerin hastalik dönemine dair yazilan cizilenler malumm Allah sana sabir ve dirayet versin kuzum

aslinda 2 ayda 8 kilo normalde veriliyor tabi kocluk altinda 11 kilo vana normal geliyor hele bakalim demet akalina hamilelikten sonra nasil kilo verdi ama instagramdan takip ettigimden biliyorum sporunu hic bir kosulda birakmadan yapiyordu gerci mecbur malum para kazandigi sektor bunu gerektiriyor ama irade sabir cok onemlii

Mervecim cok gecmis olsun canim yaa
Allahim sifa versin umarim cidii bi durum yoktur

Allah sifa versin canim. Kotu birsey cikmaz insallah, uzme kendini. Cok sukur ki bakani ilgileneni var bir tanem.

Iphone 4S canim. Health programi var ama 5 ve uzeri istiyor desteklemiyor. Adimsayari bu hafta yapacagimiz yarislar icin kullanacagim. Normalde ihtiyac duymuyorum.

Esin nerede?

Hemmen menumude paylasayimm

Zeynebin Menüsü

Sabah
1 sahanda tereyahli yumurta
peynir
zeytin domates
salatalik
sekersiz cay

Ara
Tek sekerli kahve

Aksam
Ispanakli börek
Patlican ve domates közlemesinden ve olusan meze sarimsakli ve zeytinyagli
Ayran

Su :1.5 lt
Spor :45 dk yürüyüş

Sağol zeynep inşallah
Allah sifa versin canim. Kotu birsey cikmaz insallah, uzme kendini. Cok sukur ki bakani ilgileneni var bir tanem.
Amin ablacım inşallah annemler dayımlar hep oradalar abla annem yanında kalacak gece

Bu arada eşim dediki senin diyeti hep ben Bozuyorum vicdanım rahat değil artık dikkat edeceğim :)) bu hafta menüm sağlam ins :)
azicik da spor yapabilsem 59 u görsem bi:)))

Anladi birakmayacagini, bari hedefe ulasma suresini uzatmayayim dedi herhalde:)

Iphone 4S canim. Health programi var ama 5 ve uzeri istiyor desteklemiyor. Adimsayari bu hafta yapacagimiz yarislar icin kullanacagim. Normalde ihtiyac duymuyorum.

Esin nerede?

oo anladim canimm
normalde kosu bandin var sanirimm dimi ?

esim Ankaradaydi cok sukur bu aksam geldi.
Evde tek kalmami istemeyen esim ve ailem sagolsunlar yalniz birakmadilar ama düzenim bozuldu evde degildim çünkü

Çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz daha iyi olur

Sağol zeynep inşallah

Amin ablacım inşallah annemler dayımlar hep oradalar abla annem yanında kalacak gece

Annesi tabi candan ote. Insallah iyi haberler aliriz kuzum. Dua edecegim buyukannene de, rabbim korktuklarindan esirgesin insallah.

Duş al yat canım benim. Stres yapma Allah yardimcisi olsun anneannenin.
20 dk ile ben gectim Senin bisikletin gelsin, haeshin de eski duzenine donsun bisiklet yarislari kizissin:)

Tebrik ederim ablam. Hadi bakalım gelsin bisiklet yarışları; ))

oo anladim canimm
normalde kosu bandin var sanirimm dimi ?

esim Ankaradaydi cok sukur bu aksam geldi.
Evde tek kalmami istemeyen esim ve ailem sagolsunlar yalniz birakmadilar ama düzenim bozuldu evde degildim çünkü

Evet kosu bandi da kondisyon bisikleti de var. Tum gun km uzerinden yarisacagiz bu hafta. Kosu bandina ancak aksam vakit buluyorum. Gunduz egzersiz yaparken de saymak icin indirdim:)

Gozun aydin donmus enistemiz. Kurulur duzenin yeniden:)

Çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz daha iyi olur
Inşallah ablacımm
Annesi tabi candan ote. Insallah iyi haberler aliriz kuzum. Dua edecegim buyukannene de, rabbim korktuklarindan esirgesin insallah.
Aynen abla candan öte ah ah inşallah ablacım Allah razı olsun ablişim amin
Duş al yat canım benim. Stres yapma Allah yardimcisi olsun anneannenin.

Tebrik ederim ablam. Hadi bakalım gelsin bisiklet yarışları; ))
Uyuyabilirsem sibelim amin inşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…