Iyi akşamlar hanımlar Nasılsıniz? Leslie 7 mile yaptık demişsiniz ben nette bulamadım ...Birde yaptığınız sporlar hakkında bilgi verebilirmisiniz...
Tamam gulum. Ben bir adimsayar programi bulayim da hava guzel olursa disarida da yururum. Olmazsa leslie yaparim kosu bandina ilaveten:)
Hadi olculeri bekliyoruz merakla:)
Hırs yaptım tabi seyhan ablaya laf attım yarışalım diye ama yanıt alamadım nedersin @seyhan77
Yarisalim her daim canim yarisdan dönenin kasigi kirilsin
Kiz ikiz tasidim ben olmaz mi hic ama karnimda yok sadece son hafta bebekler inince en altta oldu bikininin altinda kaliyo allahtan
grip olmuş gülüm anamı ağlattı vallahisanki 5 yaşındaki çocuk
dün haberlerde izledim akşam millet 50 günde 11 kilo vermiş hemde sağlıklı şekilde haftada 2 gün spor ile ben bir tarafımı parçalıyorum spor da spor diye nasıl yapıyorlar hayret ya yaşam koçları varmış ta bilmem ne bizim yolunda gitmeyen bişey var ama ne dedim kendi kendime
Kızlar selam bugün baya yoğun birgün idi deneme sınavı vardı sonra toplantı vardı sonra anneannem rahatsızlanmış ayağı kalkamamış ayağı tutmamış ve ayağı buz gibiymiş sonra doktora gelmişler doktor anjü demiş anjudan çıktı şuan doktor damar açık dedi bileğe kadar indim dedi bugün hastanede kalacak serum tedavisi yarın kayseriye kendi doktoruna gidecek inşallah birşey olmaz hala ayağı soğukmuşşuan eve geldik bebişte oldugu için yanında duramadık domuz gribi tehlikeside varmış hastanede bizi durdurmadılar off yaa sonra merve gelde stres olmasın
Menümü vereyim
Sabah
Yumurta haşlaması
Domates
Salatalık
Yulaflı ekmek
Peynir
Öğlen
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Toplantıdan sonra yemek yenildi
Pirinçli yoğurt çorbası 1 kepçe koydurdum onu bile içemedim pirinçlerini yememeye özen gösterdim
Tavuk sote çok yağlı idi
2 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian level1 7. Gün yapacam birazdan
Ada çayı felan içerim birazdan
Kızlar selam bugün baya yoğun birgün idi deneme sınavı vardı sonra toplantı vardı sonra anneannem rahatsızlanmış ayağı kalkamamış ayağı tutmamış ve ayağı buz gibiymiş sonra doktora gelmişler doktor anjü demiş anjudan çıktı şuan doktor damar açık dedi bileğe kadar indim dedi bugün hastanede kalacak serum tedavisi yarın kayseriye kendi doktoruna gidecek inşallah birşey olmaz hala ayağı soğukmuşşuan eve geldik bebişte oldugu için yanında duramadık domuz gribi tehlikeside varmış hastanede bizi durdurmadılar off yaa sonra merve gelde stres olmasın
Menümü vereyim
Sabah
Yumurta haşlaması
Domates
Salatalık
Yulaflı ekmek
Peynir
Öğlen
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Pirinçli yoğurt çorbası 1 kepçe koydurdum onu bile içemedim pirinçlerini yememeye özen gösterdim
Tavuk sote çok yağlı idi
2 litre su
30 dk yürüyüş
Yarın katılayımEvettt, sen carsamba mi katilacaksin bize?:)
canim telin markasi ne kendine ait uygulama yok mu ?
ben 1 sene boyunca bir dunya uygulama indird sildim net yemesi sarz ekstra tuketesi falan sonra bi arkadasim dediki niye bu kadar yipratiyorsun note serisinde shealt uygulamasi var o gun bugundur hic bisi yapmiyorum kendiliginden calisiyor
ahah bu fotoyu boyle paylasmayaydin eyiydi tabi
kizlarr son durum nedir ??
aa buse ikizin mi var seninnn
ah canim yaa cok gecmis olsun
erkeklerin hastalik dönemine dair yazilan cizilenler malumm Allah sana sabir ve dirayet versin kuzum
aslinda 2 ayda 8 kilo normalde veriliyor tabi kocluk altinda 11 kilo vana normal geliyor hele bakalim demet akalina hamilelikten sonra nasil kilo verdi ama instagramdan takip ettigimden biliyorum sporunu hic bir kosulda birakmadan yapiyordu gerci mecbur malum para kazandigi sektor bunu gerektiriyor ama irade sabir cok onemlii
Mervecim cok gecmis olsun canim yaa
Allahim sifa versin umarim cidii bi durum yoktur
Sağol zeynep inşallah
canim telin markasi ne kendine ait uygulama yok mu ?
ben 1 sene boyunca bir dunya uygulama indird sildim net yemesi sarz ekstra tuketesi falan sonra bi arkadasim dediki niye bu kadar yipratiyorsun note serisinde shealt uygulamasi var o gun bugundur hic bisi yapmiyorum kendiliginden calisiyor
ahah bu fotoyu boyle paylasmayaydin eyiydi tabi
kizlarr son durum nedir ??
aa buse ikizin mi var seninnn
ah canim yaa cok gecmis olsun
erkeklerin hastalik dönemine dair yazilan cizilenler malumm Allah sana sabir ve dirayet versin kuzum
aslinda 2 ayda 8 kilo normalde veriliyor tabi kocluk altinda 11 kilo vana normal geliyor hele bakalim demet akalina hamilelikten sonra nasil kilo verdi ama instagramdan takip ettigimden biliyorum sporunu hic bir kosulda birakmadan yapiyordu gerci mecbur malum para kazandigi sektor bunu gerektiriyor ama irade sabir cok onemlii
Mervecim cok gecmis olsun canim yaa
Allahim sifa versin umarim cidii bi durum yoktur
Amin ablacım inşallah annemler dayımlar hep oradalar abla annem yanında kalacak geceAllah sifa versin canim. Kotu birsey cikmaz insallah, uzme kendini. Cok sukur ki bakani ilgileneni var bir tanem.
Bu arada eşim dediki senin diyeti hep ben Bozuyorum vicdanım rahat değil artık dikkat edeceğim :)) bu hafta menüm sağlam ins :)
azicik da spor yapabilsem 59 u görsem bi:)))
Sağol seherimMavibocuk canım geçmiş olsun şimdi gordum
Yarın katılayım
Iphone 4S canim. Health programi var ama 5 ve uzeri istiyor desteklemiyor. Adimsayari bu hafta yapacagimiz yarislar icin kullanacagim. Normalde ihtiyac duymuyorum.
Esin nerede?
Çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz daha iyi olurKızlar selam bugün baya yoğun birgün idi deneme sınavı vardı sonra toplantı vardı sonra anneannem rahatsızlanmış ayağı kalkamamış ayağı tutmamış ve ayağı buz gibiymiş sonra doktora gelmişler doktor anjü demiş anjudan çıktı şuan doktor damar açık dedi bileğe kadar indim dedi bugün hastanede kalacak serum tedavisi yarın kayseriye kendi doktoruna gidecek inşallah birşey olmaz hala ayağı soğukmuşşuan eve geldik bebişte oldugu için yanında duramadık domuz gribi tehlikeside varmış hastanede bizi durdurmadılar off yaa sonra merve gelde stres olmasın
Menümü vereyim
Sabah
Yumurta haşlaması
Domates
Salatalık
Yulaflı ekmek
Peynir
Öğlen
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Tavuk sote çok yağlı idi
2 litre su
30 dk yürüyüş
Sağol zeynep inşallah
Amin ablacım inşallah annemler dayımlar hep oradalar abla annem yanında kalacak gece
Duş al yat canım benim. Stres yapma Allah yardimcisi olsun anneannenin.Kızlar selam bugün baya yoğun birgün idi deneme sınavı vardı sonra toplantı vardı sonra anneannem rahatsızlanmış ayağı kalkamamış ayağı tutmamış ve ayağı buz gibiymiş sonra doktora gelmişler doktor anjü demiş anjudan çıktı şuan doktor damar açık dedi bileğe kadar indim dedi bugün hastanede kalacak serum tedavisi yarın kayseriye kendi doktoruna gidecek inşallah birşey olmaz hala ayağı soğukmuşşuan eve geldik bebişte oldugu için yanında duramadık domuz gribi tehlikeside varmış hastanede bizi durdurmadılar off yaa sonra merve gelde stres olmasın
Menümü vereyim
Sabah
Yumurta haşlaması
Domates
Salatalık
Yulaflı ekmek
Peynir
Öğlen
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yulaflı ekmek
Akşam
Tavuk sote çok yağlı idi
2 litre su
30 dk yürüyüş
20 dk ile ben gectimSenin bisikletin gelsin, haeshin de eski duzenine donsun bisiklet yarislari kizissin:)
Tamamdır en son saat kaçta bildircez sonucuSevinirim:) Tum gune yayiyoruz canim. Egzersiz yaptigin zamanlarda adimsayarini calistir. Tum gun en cok km yi yapan kazanir:)
oo anladim canimm
normalde kosu bandin var sanirimm dimi ?
esim Ankaradaydi cok sukur bu aksam geldi.
Evde tek kalmami istemeyen esim ve ailem sagolsunlar yalniz birakmadilar ama düzenim bozuldu evde degildim çünkü
Inşallah ablacımmÇok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz daha iyi olur
Aynen abla candan öte ah ah inşallah ablacım Allah razı olsun ablişim aminAnnesi tabi candan ote. Insallah iyi haberler aliriz kuzum. Dua edecegim buyukannene de, rabbim korktuklarindan esirgesin insallah.
Uyuyabilirsem sibelim amin inşallah bitanemDuş al yat canım benim. Stres yapma Allah yardimcisi olsun anneannenin.
Tebrik ederim ablam. Hadi bakalım gelsin bisiklet yarışları; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?