- 9 Ocak 2009
- 270
- 441
- 103
- 45
Teşekkür ederim okulun son haftası biraz yoğun geçiyor o yüzden sadece gece girebiliyorum bu aralar...tamam canim super:)
nasilsin, iyi misin?
Ama tatilde telafi ederim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim okulun son haftası biraz yoğun geçiyor o yüzden sadece gece girebiliyorum bu aralar...tamam canim super:)
nasilsin, iyi misin?
rica ederim canim, her zaman :)Özgem çok makbule geçer sağolasın :)
Çok şükürSağol canım. İyi şükür bizi çok korkuttu
tamam canim, sIkIntI etme kendine okulu yoluna koyda sen, tatilde gorusuruz bol bol :)Teşekkür ederim okulun son haftası biraz yoğun geçiyor o yüzden sadece gece girebiliyorum bu aralar...
Ama tatilde telafi ederim inşallah![]()
Canım o yuvarlama kıyma un ve soğanlı yapılıyor yuvalama ne ki ama bugün çok ters bi gün oldu yarın daha güzel olcakcanim oglen patates , aksam yuvalama cok kacmis sanki:)
Sağol canımooooo super olmus sporun, tebrikler:)
anladim canim birde yuvalama var bulgur koftesi o sandim, iyiki yazdin:)Canım o yuvarlama kıyma un ve soğanlı yapılıyor yuvalama ne ki ama bugün çok ters bi gün oldu yarın daha güzel olcak
Sağol canım
iyi dinlenmeler :)Iyi geceler kızlar yarın 9 da sporum var yine ayaklarım dinlenmeli zira zonkluyorlar
iyi dinlenmeler :)
Kullanıcı Adı :edsofi
İsim (İsteğe Bağlı ):eda
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :ewli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 1.5 yas
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :163
Kilonuz:76.200
Hedef kilonuz :66
Kilo alma hikayeniz :ewlilil dogum vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Cunku nefes almakta zorluk cekiorum malum cocuk arlasinda kosturmak gerekiyor. Goruntude de kendini begenmek lazim. Giydiklerim daraldi . vs.![]()
Dahlia_ sorma tatlim 100 sayfa gecmis okudum.
Yemek dahi hazirlayamadim, oglan uyurken ful gecmis okudum:)
Canim ben alintiladim mesajini ama cevaplamis arkadaslar coktan :)Biri bana metabolizma hızını anlata bilir mi acaba ?:)
Benimki 1362 çıktı.. Kaloriyi buna göre hesaplamak nasıl oluyor?
Türkçe okudum da birşey anlamadım![]()
ben seni destekliyorum ablacim:)Bocuk sen beni desteklemiyomuydun
Saadetim ben seni destekliyorum gulummm:)Bugün gördüğüm eskiden sonra bende ümit var gibitutmaya devam
![]()
Elifim kesin sen kazanacaksin yarisi, benim oyum senden yana :)Aaaa herkese boncuk dağıtıyo
Buseeeem bu hafta herkesi destekliyor gorunup, aslinda seni tutuyorum kuzum caktirma :)Evet ben
rekabet ne kizismiiiis amaaaaan :)Kuzum bak böyle stres yapma mazallah sonra 2.bile olamazsın falan stres iyi değil.![]()
canim saf tereyagi ve zeytinyagi tuket, neden tuketmiyorsun??Aynen mavi boncuk sayesinde buldum :)
Yagdan korkuorum ya . ama sanirim mu cbur kullanicam canm . dukan yaptim daha once bu sefer yulafi yiyemedim tiskiniyorm . biraktim bende . 3 beyazi yemiorum makarna plavda yemiorum bide 6dan snra bisey yemiorum iyi gidior smdiilik. Yag kullanmaliyim yani demi canm ?
canim su ve sporlarinida yaz olur mu menune :)Ben yarin ki menumu solim
Sabah
Beyaz peynir
Yesil el yapimi zeytin
1 dilim tam bugday ekmgi
2 yumurta haslanmis
Oglen
Yok
Ben oglen acikmiorum bisey yemiyorm sdce su
Aksam 5 veya 6 da
Tavuklu bulgur plavi
Yogurt
Sogan![]()
hosgeldin lolitaa :)hosbuldum kuzum.nasılsın ıyısın ıns.yıyemeyınce mutsuz oldum cnm :) nekadar dobrayım demı heheheeh
Gul gul oldum, ne cevherler var sende amazonum :)ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
cicegim ben seni tutuyorum, sampiyon sensin kesin :)Günaydın kızlar @Saadetim33 canım destekleri arkama almışın :))
amaniiiin ne yaris hirsi var hatunlarda :)Kilometresini bilemesede
Totosu uyuşacak kadar, bacakları ağrıyacak kadar
D3S1R3 yi yenme aşkına
Bu haftaki yarışmayı kazanma aşkına
Devamda devam![]()
nasilsin canim:)Herkese mutlu pazarlar![]()
ahaahah gul gul karnim agridi:)etin sikiysa catlak oluyomus canim brnimki hamur kivaminda tam kulak memesi
canim her gun vazelin sur catlamaya elverisli bolgelere.Benim çok sert etim ondan herhalde ne yapayim peki ablacim varmı fikrin
adimimi atarim gum gum gum, 1. benim bu hafta siz gorun mu diyorsun canim, ben seni tutuyorum :)
gecmis olsun asyam ,erkeklerin hastaligi cok zor gercekten..şu an iyi evet sıcak duşa koydum vucudu gevşer iyi gelir diye içeriside fırın gibi terledimi atar artık üstünden akşama kadar koşturmaktan popom yeri görrmedi![]()
tebrikler sporlarin daim olur insallah ablcim:)menüm
sabah
tereyağında yumurta, beyaz peynir
domates, 7 zeytin, 2 dilim çavdar
2 banım bal
ara yarım elma
yarım ayva
1 kaşık pirinç pilavı ( kızlara yedirirken bir baktım bende yemişim )
akşam
1 tabak taze barbunya, salata
ara 1 avuç çiğ fıstık, 1 ısırık muz
2 lt su, bolca şekersiz çay
ve sıkı durun 3 mil leslie
3 ay sonra ilk defa spor yapabildim umarım devam edebilirim
ahh ablacim haftasonu felegim sasti misafirden...Sagol seker yine yapalim baska zaman hava cok soguk olmasa disardada yürürdüm ama buzzzz gibi özge gelmedi demi hic bugün
variim varrr :)Yapalım ablacım evet burayı da sel götürdü çok fena.hakkaten özge yok.
Sibelim ozledim kiizzz nasilsin, oglus aman hasta olmasin..Biraz şans işi ,biraz genetik ve biraz da tedbir gülüm bunun çözümü. Annende varsa ya da ailenin kadınlarında bu sorun sende de oluyor çoğunlukla. Benim de göbek altında hafif var bi de bacaklarda . Weleda nin çatlaklar için yağı var tavsiye ederim. En olmadı her gün duş ve ardından badem yağı. Maksat vücudu nemli tutmak.
Geçmiş olsun canım. Yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
saricicek123 ve
D3S1R3 abla Jim birinci oldu?
Yawrukush nerde bugün hiç gelmedi?
nasilsin canim, gozunaydin donmus esin:)Kizlar Iyi aksamlar
Kocamsiz ne kadarda düzensiz bi yasamim oldu böyle
Gecmise dönüp geliyorum hemenn
ev bile bakamadik bu hafta..Yawrukush nerelerdesin kuzum? Ev bakiyorsunuz tahminim. Guzel haberler getir:)
Gonca ablacim diger rakibeler gecemez seni, kesin sen 1. olacaksin, benim yarismacim sensin:)Yarışmacılar 1. Burda sizler nerdesiniz bakiim. Tozunuzu atiimde görün hemde regl olacağım bu haftaaa
bugunden itibaren varsin menu ve spor listesinde canim.Ben listese yokmuyum sankikendimi goremedimde
![]()
canim imkanin varsa sabah ac karnina yapilan egzersiz gibisi yoktur, cok hojdur, hatta candir:)
ah ah bi dönem (1 sene önce ) sabahin 6sinda kalkarsim bazen 5bucukta spor yapmak icin
simdi tekrar o zamanlara dönem zamani
malesef aksam cok vaktim olmuyor sabahlari en guzeli tek sıkıntı kahvalti oncesi mi sonrasi mi karar veremiyorum
aslinda özge bilir dimiYawrukush hangisi doğru kuzum
bir azimli rakibe daha, supeer:)Arkadaslar bu arada iddaalilar arasinda bende varim benide hafife almayin derim cumaya goruselim derim![]()
gecmis olsun canim annene, dis bugdayi icin daha genis zamanin olur Seherim:)Günaydın kızlar
dün papatya içtim güya uyuyacaz yane ben ne kiz uyudu :)
annannemiz grip olmuş dis bugdayimizi haftaya erteledik:)
Yawrukush telden demi yazmadı kizlar
canim icini ferah tut, turp gibi olacak insallah ananen:)Sağol canım inşallah
Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olur
@shrrr tamm seherim söylerim annemlere kıyafetleri hemen makineye attım zaten
ollleeeeeyy bunu kutlamak icin gideyimde bir yesil cay yapayim kendime Ebrusum:)Mikrodalgafirinimiz gelmiiiiiiiiiiiisss
haftalar sonra sicak ögle yemegi![]()
Ayy Ebrum ya akti gozumden yaslar, ne sulugozum beee.Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
Ben okumaya dayanamadin, annecigi neler yasadi kim bilir...Kaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
ohh ohh yandan, hadi keyfin yerine gelmistir canim:)Geldi ablammmm :)
Kendi telefonu olmadığı için fırsat bulunca annesi arıyor, annesi de zaten merak eden herkese haber yayıyor :)))
Ya cumartesi ya da pazar babası yanına gidecek, telefona izin varmışş telefonunu da istemişş, 2 gündür içim içime sığmıyor haftasonunu iple çekiyorummm![]()
oh cok sukur mavisim:)Yok abla cumartesi özele gideceğim anneannemde iyidi gördüm bakalım
Hay Allah nasildi kuzucuk canim?Cok sukur kuzum. Biz de arkadasa ziyarete gidecegiz. Oglu fenalasmis dun gece. Ishal kusma ates. Ne oluyor bu yavrulara bilmiyorum. Aksam yemegimi yiyorum erkenden. Cikariz 1 saate.
supersin kaptanim:)
ins hic birseyi yoktur canim.Slm kızlar nasılsınız.yeğenim iyi şükür ilaçlar etkisini gösterdi.doktor iyileşsin bir kaç gün sonra nörolojiye götürün her ihtimale karşı beyine bakılsın zarar görmemiştir inşallah dedi.herşey normal gözüküyor şimdilik.
senin desteginle hemen toparlar canim.Canim hosgeldin ozledin seni esim daha iyi daha basamiyor ayaginin ustune tabi
evde hic gelisme yok, Akin cok iyi..Sen napiyon asil haber alamadik merak ettik akin atti mi hastaligi tamamen. Ev isini hallettini mi var mi bi gelisme
canim insallah burun akintisiyla gecip gider..İyi akşamlar kızlar. DisaridaydiM geç geldim eve anca fırsat buldum yazmaya.
Menüm
Sabah 1 biscot (kurutulmuş ekmek dilimi ) ve yumurta
Öğle sebzeli bulgur pilavı 1 kase ve yoğurt
Ara kahve
2 lt su 30 squat jillian level 3 part 9. Yorgunum biraz oğlan da grip gibi burnu akıyor.
blincik ne kuzum:)Menüm
Sabah
Peynir, çay
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 fincan çay, limon
Akşam
2 parça tavuk
2 blinçik
Çay içerim 2-3 fincan daha..
Su 1 lt
Sporu tamamlayamadım, sonra yazarım :)
Ebrusum cok sevindim, bizlerde iyiyiz canim:)Özgem hoşgeldin özledik seniBiz iyiyiz şükür sen nasılsın kuzum? Oğluş nasıl?
Birini Sarıçiçeğe birini de bana ver abla :)))
Tebrikler ablacım :)
Oh çok şükür gülüm gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim, Allah beterinden saklasın.
Hoşgeldin canım aramıza :)
tekrar hosgeldin canim:)Kullanıcı Adı :edsofi
İsim (İsteğe Bağlı ):eda
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :ewli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 1.5 yas
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :163
Kilonuz:76.200
Hedef kilonuz :66
Kilo alma hikayeniz :ewlilil dogum vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Cunku nefes almakta zorluk cekiorum malum cocuk arlasinda kosturmak gerekiyor. Goruntude de kendini begenmek lazim. Giydiklerim daraldi . vs.![]()
menu kotu degil ablacim, iyi geceler:)merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bu gün hiç giremedim nete
yoğun bir iş günü akşamada süprüz misafir anca bu vakit oldu
bu gün yemek işide biraz kötü oldu neyse menümü yazayım
sabah 1 dilim ççavdar
1 yumurta, 6 zeytin
2 kk beyaz peynir
öğlen 1 tabak taze barbunya,
1 kase yoğurt
ara 1 elma, 1 ayva
akşam
1 tabak kavurma, salata ( akşam akşam olmadı ama misafir olunca öyle denk geldi)
ara 1 avuç çiy fıstık
2,5 lt su, bolca şekersiz çay,
1 fincen şekersiz necafe
malesef spor yok
herkese iyi geceler
Canim ben alintiladim mesajini ama cevaplamis arkadaslar coktan :)
ben seni destekliyorum ablacim:)
Saadetim ben seni destekliyorum gulummm:)
Elifim kesin sen kazanacaksin yarisi, benim oyum senden yana :)
Buseeeem bu hafta herkesi destekliyor gorunup, aslinda seni tutuyorum kuzum caktirma :)
rekabet ne kizismiiiis amaaaaan :)
canim saf tereyagi ve zeytinyagi tuket, neden tuketmiyorsun??
canim su ve sporlarinida yaz olur mu menune :)
hosgeldin lolitaa :)
Gul gul oldum, ne cevherler var sende amazonum :)
cicegim ben seni tutuyorum, sampiyon sensin kesin :)
amaniiiin ne yaris hirsi var hatunlarda :)
nasilsin canim:)
oglun nasil oldu??
ahaahah gul gul karnim agridi:)
canim her gun vazelin sur catlamaya elverisli bolgelere.
ben tum hamileligimde kullandim, faydasini gordum..
adimimi atarim gum gum gum, 1. benim bu hafta siz gorun mu diyorsun canim, ben seni tutuyorum :)
gecmis olsun asyam ,erkeklerin hastaligi cok zor gercekten..
tebrikler sporlarin daim olur insallah ablcim:)
ahh ablacim haftasonu felegim sasti misafirden...
variim varrr :)
Sibelim ozledim kiizzz nasilsin, oglus aman hasta olmasin..
nasilsin canim, gozunaydin donmus esin:)
ev bile bakamadik bu hafta..
meraklandirdim sizi
Gonca ablacim diger rakibeler gecemez seni, kesin sen 1. olacaksin, benim yarismacim sensin:)
bugunden itibaren varsin menu ve spor listesinde canim.
Esas listeyede deneme suresinden sonra girersin insallah:)
canim imkanin varsa sabah ac karnina yapilan egzersiz gibisi yoktur, cok hojdur, hatta candir:)
ac karnina direk yag depolarindan yakarsin:))
bir azimli rakibe daha, supeer:)
gecmis olsun canim annene, dis bugdayi icin daha genis zamanin olur Seherim:)
canim icini ferah tut, turp gibi olacak insallah ananen:)
ollleeeeeyy bunu kutlamak icin gideyimde bir yesil cay yapayim kendime Ebrusum:)
Ayy Ebrum ya akti gozumden yaslar, ne sulugozum beee.
Sag salim kucaginiza da alin insallah guzelim...
Ben okumaya dayanamadin, annecigi neler yasadi kim bilir...
Gelmis gecmis olsun canim...
ohh ohh yandan, hadi keyfin yerine gelmistir canim:)
oh cok sukur mavisim:)
seninde adet artik gelir ins..
Hay Allah nasildi kuzucuk canim?
supersin kaptanim:)
ins hic birseyi yoktur canim.
dahada iyi olur birkac gune..
senin desteginle hemen toparlar canim.
kizlar nasillar?
evde hic gelisme yok, Akin cok iyi..
tum haftasonum misafir agirlamayla gecti:)
canim insallah burun akintisiyla gecip gider..
blincik ne kuzum:)
Ebrusum cok sevindim, bizlerde iyiyiz canim:)
tekrar hosgeldin canim:)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
hawar | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
Yseeminn | - | ![]() ![]() | - | ![]() | - | - | - |
edsofi | - | - | ![]() | - | - | - | - |
zoombiiee | - | - | - | ![]() ![]() | - | - | - |
Slm09 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - | - |
AKovser | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
zey zey | - | - | ![]() ![]() | - | - | - | - |
Zeynepela07 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
Hayaller35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
saricicek123 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
gogo2405 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
Mavibocuk | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
D3S1R3 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
seyhan77 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
haeshin | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
Saadetim33 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
shrr | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
asya_01 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |