Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.

Geçmiş olsun gonca abla.

Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.

Gözün aydin kuzum.

Ne güzel içi içine sığmaz annenin.

Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.

Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.

Hoşgeldin.
Burdayım kuzum anca gelebildim :)
gülüm nescafenin sade kahvesini içiyorum sütsüz şekersiz olarak o da nasıldır bilemiyorumm

Gel arada sohbete:)
Zaten giderken oyle soz vermedin mi?
Eksi gordun mu cumadan beri canim?
Haftasonu diyet yaptım sayılmaz aslında bugun başladım canım. Cuma tartılcam tartılmadım.
Sen nasılsın paşa artık güce kuvvete kavustu mu?

20160118_230739.webp
20160118_230750.webp

Demetçim daha yapacaktım ama eşim koskoca kaptanı yenmeye utanmayacak mısın dedi hem kaptanla yarış mı yapılır dedi.bende utandım yapmadım:)ama benim kaptanlarım bir başkadır demeyi de ihmal etmedim.Teşekkürler demetçim.yarın misafirim var temizlik yaptım hazırlık yaptım bide akşam spora gidip geldim şansım pilates yaptır dı bu kadar oldu bir dahakine inşallah :)

Menüm
Sabah mısır gevreği müsli karışık 4 yk nar tarçın 2 ceviz laktozsuz süt 1 yumurta
Ara 1 dilim ekmek peynir
Öğle patates salatası 1 patates yoğurt 1 köfte
Ara 1 muz 6 fındık
Akşam yuvarlama yoğurt
Su 2 litre bugün nedense çok acıktım yarın daha dikkatli yicem

Menüm
Sabah mısır gevreği müsli karışık 4 yk nar tarçın 2 ceviz laktozsuz süt 1 yumurta
Ara 1 dilim ekmek peynir
Öğle patates salatası 1 patates yoğurt 1 köfte
Ara 1 muz 6 fındık
Akşam yuvarlama yoğurt
Su 2 litre bugün nedense çok acıktım yarın daha dikkatli yicem
canim oglen patates , aksam yuvalama cok kacmis sanki:)

Eki Görüntüle 1748833 Eki Görüntüle 1748834
Demetçim daha yapacaktım ama eşim koskoca kaptanı yenmeye utanmayacak mısın dedi hem kaptanla yarış mı yapılır dedi.bende utandım yapmadım:)ama benim kaptanlarım bir başkadır demeyi de ihmal etmedim.Teşekkürler demetçim.yarın misafirim var temizlik yaptım hazırlık yaptım bide akşam spora gidip geldim şansım pilates yaptır dı bu kadar oldu bir dahakine inşallah :)
ooooo super olmus sporun, tebrikler:)

sevindim canım aman hep iyi olsun. Yok daha bakmadım elbise içimde büyük yara:KK70:

Hayaller maşallah ne güzel yürümüşsün. Bende akşam spor sonrası gaza geldim yürüyüm dedim ama 20 dk zor yürüdüm ayaklarım sürünerek :KK70:
halledersin canim elbiseyi dert etme:)
egzersizide ihmal etme:)

bende cok ozledim :)

hosbuldum cicegim nasilsin :)

canim tum emziren annelerde ayni sorun var..
gogus hareketleriyle diklestirmek ve toparlanmasini saglamak ve az da olsa kaslar gelistikce buyumesi saglanabilir.
Ful gogus egzersizleri paylasayim yarin aksam haftalik egzersizlerle beraber:)

hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??

vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??

@Mavibocuk bizleri haberdar et canim..
Özgem çok makbule geçer sağolasın :)

Back
X