- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Seher belin kütük gibi, hemen bu aksam egzersizlere basliyorsun, beni oraya getirtme
Iyimi?![]()
Beli iyi de o gobek ne oyle Ebru. Goren 6 aylik hamile sanir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seher belin kütük gibi, hemen bu aksam egzersizlere basliyorsun, beni oraya getirtme
Iyimi?![]()
Egzersizde ben de sıkıntı yasiyorum :| Ya kısa oluyor ya da tam yapamiyorum.
Menumu de yazayim aksamlari giremiyorum.
Sabah
Bir parca haslanmis tavuk
Cay
2 ince dilim salam
Ogle
Salata
Yogurt
Ara
Nar
Aksam
Corba
Biberli yogurt
Evet abla ben zaten kendisini görünce hamile sandim. Ona acilen bir seyler yapmasi gerekiyorBeli iyi de o gobek ne oyle Ebru. Goren 6 aylik hamile sanir![]()
Evet abla ben zaten kendisini görünce hamile sandim. Ona acilen bir seyler yapmasi gerekiyor![]()
ya inan evde bant var ama evin içide buzz insanın ayakları demir kesiyor yürüyemiyor da1 aydır egzersiz falan hak getire.
havalar sogudu dışarıda yürüyüş yapamıyorum
evde yarım saat yapsam bile yeter ama niye yapmıyorum cevabını kendime bile veremedimbu yeter bana gelmeyin uzerime:))
ya inan evde bant var ama evin içide buzz insanın ayakları demir kesiyor yürüyemiyor da![]()
bak abliş mesela bugün 30 dk yürüyüş yaptım 2,5 km di.sobayı yakıncada odada 30 dk egzersiz yaptım kaptanın videolarındanOzge kaptanin simdiye kadar verdigi tum egzersizleri bir program haline getir, sicak odada yap canim. Hepsi etkili hareketler:)
bak abliş mesela bugün 30 dk yürüyüş yaptım 2,5 km di.sobayı yakıncada odada 30 dk egzersiz yaptım kaptanın videolarından
Iyimi?![]()
Beli iyi de o gobek ne oyle Ebru. Goren 6 aylik hamile sanir![]()
Evet abla ben zaten kendisini görünce hamile sandim. Ona acilen bir seyler yapmasi gerekiyor![]()
Seyhan abla ondan daha inceydi sanki. 4 kere dogum yapmis olmasina ragmen masallah:)
vurun dedik oldurmussunuz:)) o kadarda göbeğim yok dar kaZak falan giyebiliyorim bi kere:) otururken çıkıyor sadece:))ya inan evde bant var ama evin içide buzz insanın ayakları demir kesiyor yürüyemiyor da![]()
vurun dedik oldurmussunuz:)) o kadarda göbeğim yok dar kaZak falan giyebiliyorim bi kere:) otururken çıkıyor sadece:))
şaka bir yana kizler bizim ufaklık in iyice gözü açıldı dur durak bilmiyor uyudugundada koltuga atıyorum kendimi yada bir iş yapmaya çalışıyorum mesela bugün hiç uyumadi simdide memede dertli dertli dusunuyor:)) daha yemeği koymadim:) egzersiz yapmıyorum ama boşta oturmuyorum bu bahane değil tabikide:)
bundan sonra dikkat edicem egzersizlere
inşşş abliş yaaaTamam iste mis:) Ben sana az egzersiz yapiyorsun demiyorum bahar gozlum. Yuruyemedigin icin uzulme, baska turlu egzersizler de olur, fayda gorursun diyorum. Yeter ki devamlilik olsun:) Hem -1 desin bak:) Gelsin 69:)
inşşş abliş yaaaabla bende de öyle bir psikoloji olmuş ki spordan anladığım sanki sadece yürüyüş hani bu yaptığım egzersizler işe yaramıyor yada o kadar etkili değildir gibime geliyor o yüzden dün sana sordum ya etkisi varmıdır diye
![]()
offf hem de ne yürürüm ablaVar kuzum olmaz mi. Hem kalori harciyorsun hem tum kas gruplarini calistiriyorsun. Zaten 1 ay soguk olur en fazla, sonra yine keyfince yurursun:)
Al gülüm favorilerine ekle...
https://onedrive.live.com/?cid=5507...550797260F9EF718!325&authkey=!Ashm-n6vraYrBp4
https://onedrive.live.com/?authkey=...60F9EF718!325&parCid=550797260f9ef718&o=OneUp
Ben bunu 2 kere yaptim 1 saat cok cabuk geciyor ve zorlanmiyorsun. Bu egzersizden 10 seferden sonra degisim basliyor.
![]()
Alternatif olarak yoga yapabilirsin
Bu da jillianin güzel bir egzersiz videosu ama bu da yine yaklasik 1 saat sürüyor
Hadi geçmiş olsun evinize geldiniz daha rahat edersiniz. Sana da sihhatler olsun Osmaniye :)Enisteyi cikardilar bugun aslinda erken gibi geldi bize biraz cunku dr cuma gibi konusmustu en erken. Bişeyler taktikar dizine.yolladilar eve. Isimize.de geldi aslinda. Agrisi var yine biraz. Eve yerlestirdim yatırdim uyuttum. Cocuklari da annemle uyuttuk. Kuafore kactim. Sacim boyalı bekliyorum yikanmasini :)) duyan kinicak adam evde ameliyatli yatiyo hanim boyada kasta biyikta diye :))) ziyarete de gelen olur aslinda evi bi elden gecirmem gerekiyodu ama osman oldum kuafor de mecburiydi :))
Guzel incelmissin kız; ):)))) allahım ne guldum ya sarıtarak okudum mesaji:)
okullarda tatil oLuyor iyi denk geldi bakarsın kocan guzelce
kaptanim analiz yaptım söyleki
kilo 68
göğüs 98
Bel 83
göbek 98
basen 109
kilo 64
göğüs 94
Bel 82
göbek 94
basen 104
kilo 60
göğüs 95
bel 75
göbek 90
basen 100
İmkansız değil tabi canım ama soğuk memleket barselona yerine oraya gitseydik donardik. Kalacak yer olarak bilmiyorum bi ara bakmıştim ama fiyatları hatırlamıyorum. Keşke bizim ülkemizde de seyahat bu kadar lüks bi şey olmasa. Yani ucak biletleri almış başını gidiyor.Gidersin isvec imkansiz degil ki yakinsiniz. Barcelonaya degil oraya gitseydiniz:)) isvece biletler coook ucuz ama kalma problemi var orada otel pansiyon kiralik ev asiri pahali biz bi planlayalim dedik biletleri uygun görünce inan bak sibel yil 2012 idi iki kisi sadece 1 hafta otel oyle luks degil ha ama normal otel 9500 tl idi. Ki pariste ayni sure 3000 tl idi
Merhaba kizlar,
Biz uyandik oglusla,kahvaltimizi hazirlayip geliyoruz :)
Sizler nasilsiniz?
Gözünüz aydın gülüm.evde daha güzel bakarsın hem.inşallah daha iyi olurEnisteyi cikardilar bugun aslinda erken gibi geldi bize biraz cunku dr cuma gibi konusmustu en erken. Bişeyler taktikar dizine.yolladilar eve. Isimize.de geldi aslinda. Agrisi var yine biraz. Eve yerlestirdim yatırdim uyuttum. Cocuklari da annemle uyuttuk. Kuafore kactim. Sacim boyalı bekliyorum yikanmasini :)) duyan kinicak adam evde ameliyatli yatiyo hanim boyada kasta biyikta diye :))) ziyarete de gelen olur aslinda evi bi elden gecirmem gerekiyodu ama osman oldum kuafor de mecburiydi :))
Sagol canim benim :)Iyiyiz guzelim. Afiyet olsun:)
Ölçülerin harika bir şekilde incelmiş canım Tebrikler ♥ ♥:)))) allahım ne guldum ya sarıtarak okudum mesaji:)
okullarda tatil oLuyor iyi denk geldi bakarsın kocan guzelce
kaptanim analiz yaptım söyleki
kilo 68
göğüs 98
Bel 83
göbek 98
basen 109
kilo 64
göğüs 94
Bel 82
göbek 94
basen 104