Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok az vermişsin gerçekten. İlk ay vücuttan ödemin atıldıgı ve en çok kilo verilen dönem. Menülerini ve egzersizini takıp edelim birkaç hafta. Gerekirse degişiklik öneririz. Bilinen bir hastalıgın var mı (tiroid bezlerinin yavaş çalışması ya da pko gibi).
Bi problem yok onlar da. Normalde de aslinda kolay kilo verebilen bi insandim. Benim eksi olarak düşündüğüm şey; uykularim düzensiz gec yatip gec kalkiyorum bu aralar. Bir de aralarda sebze de olsa ceviz de olsa bisiler hazirlarken ağzıma atıyorum sanırım bunun da etkisi var. Ha bir de bu ay mens dönemim 15 gün gecikti onun da etkisi var muhtemelen.

Bi problem yok onlar da. Normalde de aslinda kolay kilo verebilen bi insandim. Benim eksi olarak düşündüğüm şey; uykularim düzensiz gec yatip gec kalkiyorum bu aralar. Bir de aralarda sebze de olsa ceviz de olsa bisiler hazirlarken ağzıma atıyorum sanırım bunun da etkisi var. Ha bir de bu ay mens dönemim 15 gün gecikti onun da etkisi var muhtemelen.
o saydıklarının hepsinin etkisi var gülüm özellikle regl çok önemli etken

Ayyy kızlar izin günüm diye avm gittik annemle öldüm çok yoruldum felaket soğuk vardı ayyy :)

Kolay gelsin abliş:KK66:
Ayyy kızlar izin günüm diye avm gittik annemle öldüm çok yoruldum felaket soğuk vardı ayyy :)

Kolay gelsin abliş:KK66:
Burasıda çok soğuk ama hafta sonuna doğru ısınacakmış biraz.Sağol güzelim:)

Bizim alt katımizdaki komsularimiz o kadar gürültülü ki muhtemelen bizim sesimizi duymuyorlardir bile bu anlamda sansliyiz cunku biz de cok gurultulu bir aileyiz. Hastalara da gecmis olsun canim bir an once iyilessinler. Esin de cikarsin aklindan hastaligi olmasin aman.

sizin ki de iyiymiş
teşekkür ederim canım

eşin daha iyi sanırım dışarıya çıktığına göre

Menüm

Öğlen
1 parça et, 1/4 patates, 5-6 tane nohut ( hepsi birlikte sulu bir yemek :))

Ara
limon

Akşam
2 kase yoğurt çorbası
1/4 tabak makarna+1 kaşık sos

Bundan sonra çay, su içerim.. Bir de tembellik yapmayıp hazırlarsam maydonoz suyu..

Su 1 lt
Spor yok daha, ev boşalsın yapıp yazarım :)

Yürüyebiliyor muydu ki enişte canım?
Ayaga kalkabiliyor canim sukur. Ama koltuk degnekleriyle ve ameliyatli ayaguna yuk vermeden cok kisa mesafe gidiyor evin icinde wc yatak odasi oturma odasi mutfak. Kiye de arabaya binecek evin onunde inecek. Ben gitmesini istemedim ama hem sıkıldı hem de ailesi gelemiyor herald3 annesi kendisini görsünici rahatlasin istedi. Insallah bi zararin8 gormez cok soguk ben cocuklari cikarmaya cesater edemedim.

Back
X