Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz ben de ilk etapta senin annen geliyo sandim hai iyi yardimci biri olacak yaninda dicektim ki yanlis anladigimi farkettim. Keske aydina gelseydin kuzuya da iyi gelirdi daha kuru burasi izmire gire
Canım annemler Denizli de Kızkardeşim taşınacak ona yardıma gittiler kv ler soba yakıyor köyü bilirsin buz gibi orda söz de dinlemiyor daha fena oluruz diye korkuyorum açıkçası kendimde iyi değilim hafta düzelirsek işte aydın Denizli yapasım var nasip

Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek :KK43:
Kim istemiyor canım bazen bendede oluyorum hatta adet öncesi hala oluyorum ama burası insana sorumluluk yüklüyor buraya daha aktif takılsan canım akşam kızlara ne yazcam diye düşün listeye girmeyi amaç edin ne bileyim önüne hedef koy ve son olarak dur artık dur oyyyy :))

Yok aslında 2 gündür canım hep ekmek yemek istiyor. 1 aydır birsürü şok diyet uyguladm sonu hep hüsran verdigimi aldım . Basaramayacagim nasılsa diye koyverdim yiyorum

aaaaa hiç öyle şey olur mu ??
şok diyetler zaten saçmalıkkk..
Az ye, aç kal demiyorum doyana kadar ye sadece ne yediğine dikkat et..
Böyle motivasyonunu düşürürsen olmaz ki ama.. kaç gündür güya diyet yapıyorum, hergün bisküviydi, patatesdi derken 1 gram veremedim, motivasyon zaten yok, dün yeter deyip tekrar ama bu sefer kararlılıkla başladım.. Motivasyon, inanmak şartt, yoksa gerçekten başaramazsın canım.. Kendine, kilo vereceğine inan..
Ekmek zaten yiyebilirsin ama abartmadan.. Hiç yemek istemiyorum dersen de 3-5 gün tut kendini sonra yemek istemezsin zaten, ben öyle alıştım, yaklaşık 20 gündür ekmek yemiyorum, artık istemiyorum da, sen de yapabilirsin.. Tokluk hissi veren çaylar var, en sadesi yeşilçay mesela, onlardan faydalanabilirsin..

5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inş
Yarın değil şimdi şuan şu dakka hadi başla hepimiz aynı durumdayız canım hepimiz bu nedenle burdayız 100 gr da olsa gitsin sakın bırakma

menüm
sabah
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
sade türk kahvesi
1 küçük kase yoğurt içine 1 elma doğradım üzerine tarçın serptim

öğlen
brokoli salatası
3 kaşık yoğurt

ara
bitkiçayı
1 havuç

akşam
2 parça haşlanmış tavuk
salata
2 kaşık yoğurt

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,5 km),50 yarım mekik,50 karın egzersizi,50 twist havalar çok soğuk sporu istediğim gibi yapamıyorum ama o_O
1 saat sonra 1 bardak tarçınlı süt içerim bugünki menü de böyle oldu

Ben geldimmm
Menüm
Sabah:yesil salata bes sarma bir dolma bir ince dilim pizza bes zeytin cay bir cay kasigi tereyagi bir cay kasigi bal
Ara:bir sekerpare
Ögle:yesilcay tarcinli türk kahvesi yarim havuc ceyrek armut
Ara:yarim avuc kaju sütlü kahve
Aksam :müsli
Spor:7000 adim
Su:iki litreye yakin

Ben geldimmm
Menüm
Sabah:yesil salata bes sarma bir dolma bir ince dilim pizza bes zeytin cay bir cay kasigi tereyagi bir cay kasigi bal
Ara:bir sekerpare
Ögle:yesilcay tarcinli türk kahvesi yarim havuc ceyrek armut
Ara:yarim avuc kaju sütlü kahve
Aksam :müsli
Spor:7000 adim
Su:iki litreye yakin
ablamm waaawww menüye bakk pizza,şekerpare,bal,armut:eek:

Back
X