Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi :KK43:)

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata

su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum:KK51:
nasilsin asyacim mevlud nasil gecti?

Güzelim uyeleri hep kendi içinde bulundukları sartlarda degerlendirmeye calışıyoruz. Senin iş ve cocuklar nedeniyle yogunlugunun ve buna ragmen elinden geldigince ugradıgının ve istikrarla kilo verdiginin farkındayız. Kaptanlarımızın ortak kararıyla seni listeye almaya karar verdik. Bu cuma güzel bir sonuçla listeye giriş yapmanı umut ediyoruz. Listeye girince 2 ay izin kullanamıyorsun. Bu nedenle azimle pes etmeden kendini de bizi de yarı yolda bırakmayacagından emin olmak adına senin de fikirlerini merak ediyoruz canım:KK200:

listeye girmek istiyorum canım, bu defa bende başarmak istiyorum 2 defa 60 görüp sonra geri aldım bu defa ellili rakamları görmek istiyorum, umarım yüzünüzü kara çıkartmam
ama tekrar söyliyeyim sizler kadar aktif olamam

Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin:KK71:
başarılarrr, döndün mü nasıl geçti merak ettim

nasilsin asyacim mevlud nasil gecti?
boll boll dua ettim canımm mevlütte çok şükür iyiyim şu sıralar sporu sıkıntı ediyorum ya canım çokk aşırı donuyorum spor benim çin başlı başına sıkıntı olmaya başladı ancak sobalı o dada egzersiiz yapabiliyorum ama yürüyüşü 3 güne bir 30 dk falan yapabiliyorum

listeye girmek istiyorum canım, bu defa bende başarmak istiyorum 2 defa 60 görüp sonra geri aldım bu defa ellili rakamları görmek istiyorum, umarım yüzünüzü kara çıkartmam
ama tekrar söyliyeyim sizler kadar aktif olamam

başarılarrr, döndün mü nasıl geçti merak ettim
Yuzumuzu kara cikartmazsin ablacim oldukca istikrarlisin, hergun menu bildirim yapmaya devam edersin.
cumalarida kilo bildirimi yapacaksin bu kadar:)
Demetin sunumu iyi gecmis:)

boll boll dua ettim canımm mevlütte çok şükür iyiyim şu sıralar sporu sıkıntı ediyorum ya canım çokk aşırı donuyorum spor benim çin başlı başına sıkıntı olmaya başladı ancak sobalı o dada egzersiiz yapabiliyorum ama yürüyüşü 3 güne bir 30 dk falan yapabiliyorum
Allah kabul etsin gulum..
Benim paylastigim evde yapabilecegimiz egzersizler var ya guzelim onlari tamamen aklina yazsan, ya da bir kagida not alsan sirasina gore sana hatirlacak sekilde ve sobali odada hergun yapsan.Toplam 15dk zaten.
Mesela 1.egzersiz mekik, 2.sinav seklinde birkez bilgisayardan izleyip not alsan, hareketlerde aklinda kalir zaten..

Allah kabul etsin gulum..
Benim paylastigim evde yapabilecegimiz egzersizler var ya guzelim onlari tamamen aklina yazsan, ya da bir kagida not alsan sirasina gore sana hatirlacak sekilde ve sobali odada hergun yapsan.Toplam 15dk zaten.
Mesela 1.egzersiz mekik, 2.sinav seklinde birkez bilgisayardan izleyip not alsan, hareketlerde aklinda kalir zaten..
senin videoları yapıyorum zaten gülüm ama hiç ter atamıyorum ya sanki spor yapmıyor gibi hisssediyorum

bu gün biraz geç kaktım
öğleden sonrada misafirlerim geldi

giremedim nete pek
Yuzumuzu kara cikartmazsin ablacim oldukca istikrarlisin, hergun menu bildirim yapmaya devam edersin.
cumalarida kilo bildirimi yapacaksin bu kadar:)
Demetin sunumu iyi gecmis:)

evet ben geçmişi okuyana kadar demet yazmış, sevindim iyi geçmesine

cok az yemissin canim , acikmadin mi?
ara ogunlerde yap kendine findik, ceviz, salatalik, havuc, yogurt,salata yiyebilirsin ara ogunlerinde.
sabahta seviyorsan yumurta tuket canim, tok tutar oldukca:)
tanismis miydik hatirlayamadim kusuruma bakma.
ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var:)
Ayarim yok benim yersem sonu gelmiyor. Bende 28 yaşındayım 1 oğlum var.

Günaydın kızlar ❤️

@D3S1R3 ablacım başarılar dilerim
@Hayaller35 abla daha iyimisin?
@haeshin deniz nasıl oldu ablacım?

1.5 kilo verirsem kesin birinci olursun, çünkü bizim kızlar o kadar veremiyoooo :p

Âmin inşallah Özgem hayırlısı olsun. Kayınvalidemlere söyleyemedik, dün evde yoktular bugün gideceğiz inşallah :)
Hadi bakalim akillari gider Ebrusum bizede haber ver:)
Mide bulantisida gecici oluyormus guzelim, kuzun nazlaniyor sana:)

Gunaydin canlar, keyifli carsambalar:) Yawrukush Yawrukush iyi uykular canim, Allah raharlik versin:KK200:
canim guzel gecmis sunumun tebrik ederim :))

Günaydın çıtır hatunlar:KK66:
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın :KK66:@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin @E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat:KK66:
@shrrr @saricicek123 @AKovser asya_01 asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))

@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 hawar hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm :KK74:
mavisim cok sevindim kuzum hadi insallah atanma haberini de verirsin bize:)

Günaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum ya:110: Bu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.:cry:
canim yanlis beslenme aliskanliklarimizi degistirmek biraz zaman aliyor malesef..
aslinda istedigin kadar yemek yiyebilirsin bunda hic porblem yok..
sadece yediklerinin cesidini degistiermeni oneriyoruz sana.
ekmegi, hamur isini, yani unu ve sekeri hayatindan ikarabildigin kadar cikar.
bu kesinlikle sok diyetle ayni sey degil.
diledigin kadar salata,sebze,sebze yemegi, et yemekleri yiyebilirsin.
doyana kadar, sinirsiz.
gunde 1 adet meyve, badem,findik, ceviz gibi tok tutan yemisler.
yogurt, ayran tuketebilirsin..
sadece un ve sekeri olabildigince azalt:)
asla bu sekilde tekrar kilo almazsin..

Kizlar Gunaydinn

Bu hafta benim icin cokk yogun oldu oluyorda.
Dun misafirim vardi hem hasta ziyareti hemde kuzenimin tanidigimiz ama kiz arkadasi olarak yeniden tanismamiz gereken bi durum vardi.
7de eve gecip 1 saatte hemen corba sebze yemegi tavuk sote pilav ve kurabiye yaptim birde sansima elektrikler 1 saat yokmus tam eve gidincr geldi.
esim gunler sonra ilk defa bugun ise gitti cok şükür iyi ama doktor cumaya kadar dinlen demis bizimki duramadi evde kismetse olura falan takilmis siz hesap edin artik :)
Sirkette ptesi kalmam gereken mesaiye kalmadigimdan bugun ve yarin 8bucuka kadar sirketteyim kizlar offf o ayrı bir sıkınti.
Bu durumlardan adam akilli ne beslenebildim nede kendime vakit ayirabildim malesef.
Gecmise donemiyorum kizlar simdi molamda gelip yazmak istedim
kolay gelsin canim cok calisiyorsun insallah gonlune gore bir is bulursun..

Hemmen dunku menumude yazayim
Sabah
Corba
Oglen
Et döner(ekmek arasi degil) salata
Ara
Tek sekerli kahve
Aksam
Kabak havuc ve patatesten olusan sevze yemegi ve yogurt 1 dilim ekmek
menu guzel canim:)

Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
oyy insallah iyilesin hemencecik kuzular sende kac hastaya yetisiyorsun supermom:)
amerikalilar cokk hemde cooook uruyorlar:)
8 cocuklu tanidigimiz var:)
ve en az 3 cocuk sahibi oluyorlar:)
bende en az 3 cocuk istiyorum Allah nasip ederse ama kizda olsa ne guzel olur:)

Tatlim soguk alginligi sanirim. Pancar yapraklarini ve ispanagi uikiyorum dogruyorum bol pirasayla kavuruyorum zeytinyaginda pismeye yakin renk biberi koyuyorum sarimsakli kese yogurduyla goturuyorum mmmmm:)) pancarin kellelerini de kiyabilirdin haslayip minik kupler halinde dograyip soganla kavurabilirsin:) aydinin Nazilli'den batıya dogru butuuun her yeri ot kavurmasiyla yasiyor kavurulmayan ot yok burda:))) @Hayaller35 elif kizcak simdi bana ama butun yesil otlarin kavurmasinin tadi ayni :))) saka saka ebegumeci kedirgen pancar favorim :)))
immm cok guzelmis bu tarif pancari hic pisirmedim, alip yapacagim tesekkurler Busem:)

Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı
canim karbonhidrati un ve sekeri kis kisabildigin kadar kilolar gider zaten:)

Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.

18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.

Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.

Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.

Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.

Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.

Olur cane o kadar . Olabildiğince temiz havaya çık miden bulaninca .
canim sen ve pasan nasilsiniz?

hemen dünki menumu yaxayım
sabah
1 kk peynr
3 zeytin
1salatalık
1haş yumurta
1 dilim ekmek

ara
tek sekerli turk kahvesı
bol ıhlamur

öğlen
1tabak kıymalı karnabahar yemegi
1kase yogurt ve salata

ara
1 mandalına
ara
1 yeşil elma

aksam
körili tavuk cigeri
bol salata
şalgam suyu (bu arada şalgamı sevdgmden dil kg verdırıomus dadandım bu ara dadanınca tadı fena gelmemeye basladı)

çay ve 1 tane kremalı bisküvi
en son yatmadan
kocacım sıcak ballı süt yaptı bogazım agrıdıgı için
canim salgam epey su tutan bir icecek, odem yapar cok tuketmemeye calis.
gecmis olsun tekrardan..

2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
dott yasinda miymis yakisiklim:)

Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))
bak seeen bu erkek cocuklari hep ayni:)

kızlar mevlüt var oraya gidiyorum gelince görüşürüz inş
Allah kabul etsin canim:)

yemek-yiyor-kilo-aliyor-680x410.jpg
Irem ayni ben gibi 7 ogun yiyormus Ebrusum:)

ya ben şey rica edebilirmiyim alt karın egzersizi bana güzel videolar bulablrmsnz daha dogrusu alt karınmı bılmıorm dogumdan sonra kalan bir göbegm var ve sarkık:KK42:
buyur canim, duzenli karin egzersiziyle gobek ve sarkik toparlanir.Hergun ya da gun asiri yapabilirsin:)

Yawrukush Yawrukush Özge kaptan 5 ten sonra gelir o sana yardımcı olacak videoları paylaşır canım kendisi beden eğitimi öğretmeni takımımızın da biricik antrenörü
oyyyyys simardim Elifim:)

bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldu:KK43: bide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında
canim ben 1 gun oncesin cam siselerin icine biraz limon, biraz salatalik, biraz greyfurt atiyorum ,sonrada suyu ekliyorum kaldiriyorum buzdolabina.
ertesi gun iciyorum,tadi cok guzel oluyor bende senin gibi suyu zorla icenlerdenim:)

evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum
rica ederim canim:)

Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabi
canim toparlanir kesinlikle bu egzersizi sende yap:)

ay okudum okudum tamam zırtpırt yazıstıklarm hep takım lideri ve yardmcılarymıs :KK70::oops:
neyse gözlerine girim bissürü kglar verimde :KK17: saf dışı kalmim :KK70:haftaya cuma 2 haftam doluo allahın izniyle o grup tablosunda bende olacagım:KK28::KK28:
insallah canim:)

selam kızlar :)
nasılsınız ortalık çok fena gribal enfeksiyon dolu aman dengeli beslenelim hasta olmayalım :)
dünkü menü bildirim :KK70:
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir 1 tatlı kaşığı bal :KK70:
ara yarım armut yarım yeşil elma
öğle 1 köfte 1 kase salata
ara 1 bardak ayran 1 tane köfte
akşam: 1 kase barbunya
yatarken 4/1 muz
canim egzersiz ekleyebilecek misin diyetine?
menun gayet guzel olmus:)

ya bide seyhann 38 yasındaymıs ya bnde 50 ve üzeri sanıodm torunum kızım damadm yaznca seyhan abla mı kucuk evlnmıs kızımı yada ben yanlıs bırnımı okudum kızım torunm d.gunumu kutladı demstı kafam karıstı be:KK64::KK64:
seyhan abla daha gencecik, torunu yok canim:)

Diş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.

Başarılar diliyorum ablacim.

Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)

Yaza kadar görücez mavişim :)

Babamız grip ama oğlum grip mi diş mi anlayamadım? ?
gecmis olsun kuzum, yine et suyu corba icir pasama toparlasin...

Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
ahahah seyhan ablam tipik anne, hemde kiz cocuguna kiyamayan tipik anne:)

Dogumgününe gidiyoz kizlar bana dua edin olurmu
oyyyy ablacim bu oglen bende caya davetliyim ve bu hafta artidayim:(
daha cumada bana gelecek arkadaslar, napacaz senle ben yaaaaa:)

torun nerden cıktı yahu ben ne bıcım okuom alıntılarımı uydurmusum demekki :KK71:
:))

Canım ilaç bitince hemen gelmiyor 3 ile 7 gün arasında yeni adet olursun
nasilsin Saadetim, tatiliniz bitti mi?

Menumu yazayim ben de :)
Sabah
Kucuk peynir
1 domates
Biraz marul
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
Corba
Ara
Elma
Aksam
Pancar yemegi
Kisa da olsa bir yuruyus :KK43: 2 lt su.
canim bugunki menu ve sporun simdiye kadar paylastiklarinin icinde en guzeli, tebrikler:)
acikirsan 3-4 ceviz, findik ye guzelim..
yada 1 kase yogurt hupletebilirsin:)

merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi :KK43:)

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
salata

su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum:KK51:
misir patlat yagsiz, tuzsuz canim, ya da karnabahar ye azcik daha.
ya da yogurt ye, salatalik,havuc ye:)

Günaydın kızlar ❤️

@D3S1R3 ablacım başarılar dilerim
@Hayaller35 abla daha iyimisin?
@haeshin deniz nasıl oldu ablacım?

1.5 kilo verirsem kesin birinci olursun, çünkü bizim kızlar o kadar veremiyoooo :p

Âmin inşallah Özgem hayırlısı olsun. Kayınvalidemlere söyleyemedik, dün evde yoktular bugün gideceğiz inşallah :)

Gunaydin canlar, keyifli carsambalar:) Yawrukush Yawrukush iyi uykular canim, Allah raharlik versin:KK200:

Günaydın çıtır hatunlar:KK66:
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın :KK66:@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin @E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat:KK66:
@shrrr @saricicek123 @AKovser asya_01 asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))

@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 hawar hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm :KK74:

Günaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum ya:110: Bu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.:cry:
canim yanlis beslenme aliskanliklarimizi degistirmek biraz zaman aliyor malesef..
doyana kadar, sinirsiz.

Kizlar Gunaydinn

Bu hafta benim icin cokk yogun oldu oluyorda.
Dun misafirim vardi hem hasta ziyareti hemde kuzenimin tanidigimiz ama kiz arkadasi olarak yeniden tanismamiz gereken bi durum vardi.
7de eve gecip 1 saatte hemen corba sebze yemegi tavuk sote pilav ve kurabiye yaptim birde sansima elektrikler 1 saat yokmus tam eve gidincr geldi.
esim gunler sonra ilk defa bugun ise gitti cok şükür iyi ama doktor cumaya kadar dinlen demis bizimki duramadi evde kismetse olura falan takilmis siz hesap edin artik :)
Sirkette ptesi kalmam gereken mesaiye kalmadigimdan bugun ve yarin 8bucuka kadar sirketteyim kizlar offf o ayrı bir sıkınti.
Bu durumlardan adam akilli ne beslenebildim nede kendime vakit ayirabildim malesef.
Gecmise donemiyorum kizlar simdi molamda gelip yazmak istedim

Hemmen dunku menumude yazayim
Sabah
Corba
Oglen
Et döner(ekmek arasi degil) salata
Ara
Tek sekerli kahve
Aksam
Kabak havuc ve patatesten olusan sevze yemegi ve yogurt 1 dilim ekmek

Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
oyy insallah iyilesin hemencecik kuzular sende kac hastaya yetisiyorsun supermom:)

Tatlim soguk alginligi sanirim. Pancar yapraklarini ve ispanagi uikiyorum dogruyorum bol pirasayla kavuruyorum zeytinyaginda pismeye yakin renk biberi koyuyorum sarimsakli kese yogurduyla goturuyorum mmmmm:)) pancarin kellelerini de kiyabilirdin haslayip minik kupler halinde dograyip soganla kavurabilirsin:) aydinin Nazilli'den batıya dogru butuuun her yeri ot kavurmasiyla yasiyor kavurulmayan ot yok burda:))) @Hayaller35 elif kizcak simdi bana ama butun yesil otlarin kavurmasinin tadi ayni :))) saka saka ebegumeci kedirgen pancar favorim :)))
immm cok guzelmis bu tarif pancari hic pisirmedim, alip yapacagim tesekkurler Busem:)

Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı

Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.

18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.

Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.

Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.

Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.

Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.

Olur cane o kadar . Olabildiğince temiz havaya çık miden bulaninca .

hemen dünki menumu yaxayım
sabah
1 kk peynr
3 zeytin
1salatalık
1haş yumurta
1 dilim ekmek

ara
tek sekerli turk kahvesı
bol ıhlamur

öğlen
1tabak kıymalı karnabahar yemegi
1kase yogurt ve salata

ara
1 mandalına
ara
1 yeşil elma

aksam
körili tavuk cigeri
bol salata
şalgam suyu (bu arada şalgamı sevdgmden dil kg verdırıomus dadandım bu ara dadanınca tadı fena gelmemeye basladı)

çay ve 1 tane kremalı bisküvi
en son yatmadan
kocacım sıcak ballı süt yaptı bogazım agrıdıgı için
gecmis olsun tekrardan..

2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)

Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))

kızlar mevlüt var oraya gidiyorum gelince görüşürüz inş

ya ben şey rica edebilirmiyim alt karın egzersizi bana güzel videolar bulablrmsnz daha dogrusu alt karınmı bılmıorm dogumdan sonra kalan bir göbegm var ve sarkık:KK42:
buyur canim, duzenli karin egzersiziyle gobek ve sarkik toparlanir.Hergun ya da gun asiri yapabilirsin:)

Yawrukush Yawrukush Özge kaptan 5 ten sonra gelir o sana yardımcı olacak videoları paylaşır canım kendisi beden eğitimi öğretmeni takımımızın da biricik antrenörü

bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldu:KK43: bide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında
canim ben 1 gun oncesin cam siselerin icine biraz limon, biraz salatalik, biraz greyfurt atiyorum ,sonrada suyu ekliyorum kaldiriyorum buzdolabina.
ertesi gun iciyorum,tadi cok guzel oluyor bende senin gibi suyu zorla icenlerdenim:)

evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum

Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabi

ay okudum okudum tamam zırtpırt yazıstıklarm hep takım lideri ve yardmcılarymıs :KK70::oops:
neyse gözlerine girim bissürü kglar verimde :KK17: saf dışı kalmim :KK70:haftaya cuma 2 haftam doluo allahın izniyle o grup tablosunda bende olacagım:KK28::KK28:

selam kızlar :)
nasılsınız ortalık çok fena gribal enfeksiyon dolu aman dengeli beslenelim hasta olmayalım :)
dünkü menü bildirim :KK70:
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir 1 tatlı kaşığı bal :KK70:
ara yarım armut yarım yeşil elma
öğle 1 köfte 1 kase salata
ara 1 bardak ayran 1 tane köfte
akşam: 1 kase barbunya
yatarken 4/1 muz

ya bide seyhann 38 yasındaymıs ya bnde 50 ve üzeri sanıodm torunum kızım damadm yaznca seyhan abla mı kucuk evlnmıs kızımı yada ben yanlıs bırnımı okudum kızım torunm d.gunumu kutladı demstı kafam karıstı be:KK64::KK64:

Diş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.

Başarılar diliyorum ablacim.

Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)

Yaza kadar görücez mavişim :)

Babamız grip ama oğlum grip mi diş mi anlayamadım? ?

Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu

Dogumgününe gidiyoz kizlar bana dua edin olurmu
oyyyy ablacim bu oglen bende caya davetliyim ve bu hafta artidayim:(

torun nerden cıktı yahu ben ne bıcım okuom alıntılarımı uydurmusum demekki :KK71:

Canım ilaç bitince hemen gelmiyor 3 ile 7 gün arasında yeni adet olursun

Menumu yazayim ben de :)
Sabah
Kucuk peynir
1 domates
Biraz marul
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
Corba
Ara
Elma
Aksam
Pancar yemegi
Kisa da olsa bir yuruyus :KK43: 2 lt su.
canim bugunki menu ve sporun simdiye kadar paylastiklarinin icinde en guzeli, tebrikler:)

merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
salata

su 1,5

senin videoları yapıyorum zaten gülüm ama hiç ter atamıyorum ya sanki spor yapmıyor gibi hisssediyorum
ozaman gulum jumping jack hareketi varya mesela 250 tane ondan,
250 tane ip atlama,
250 tane bacaklari karina cekerek oldugun yerde kosma yap arka arkaya, kesin ter atarsin:)

Bugunku menu
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 er tatli kasigi pekmez kaymak

Ara ogun 1 kase sute 2 ksail Yulaf eznesi

Oglen 1 kase Corba salata 1 dilim pirasali borek

Ara 1 kyrabiye minik
1 portakal
aksam. Corba 6 mercimekli kofte

3 lt Su
100 mekik
bir saat sonra egsersiz yapcm

MENUM
SABAH
Peynirli 2 yumurta
Yarim salatalik, yarim limon
Yarim dilim tbe, ajvar sos

ARA
Filtre kahve
3 ceviz

OGLEN
Karnabahar yemegi

ARA(arkadasima caya davetliyim, kendisi de diyet yapiyor,diyetimi bozmayacak seylerden yerim, guncellerim yediklerimi.)
Cay

AKSAM(esimle disarida olacagiz tam bilemiyorum ne yiyecegim ama bizim fiks et ve salatarestaurant menumuz)
Et
Salata

1.5lt su, 2 maden suyu
30dk bisiklet, gogus egzersizleri

DIPNOT:yatmadan once arkadasimda ve disarida ne yedigimi yazarim muhakkak:)

doyana kadar, sinirsiz.

gecmis olsun tekrardan..

oyyyy ablacim bu oglen bende caya davetliyim ve bu hafta artidayim:KK43:

İyiyim gülüm sen nasılsın. Yok daha bitmedi ptesiye kadar sürecek.ama çok soğuk özgem

Bugunku menu
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 er tatli kasigi pekmez kaymak

Ara ogun 1 kase sute 2 ksail Yulaf eznesi

Oglen 1 kase Corba salata 1 dilim pirasali borek

Ara 1 kyrabiye minik
1 portakal
aksam. Corba 6 mercimekli kofte

3 lt Su
100 mekik
bir saat sonra egsersiz yapcm
canim kurabiye, mercimek kofte ve borek kacamak olmus:)

Back
X