Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha dagitacagim geride ebrum haftaya bir kahvalti bir evgörme birde gün var:KK17::KK17:
Isin cok zor ablacim, Allah yardimcin olsun, kahvalti yine neyse de ev görme tehlikeli :KK47:
Iki haftaya mezun olurum diyodum iki aymi deseydimkio_Oo_O
Davet edenler 2 hafta sonra kurdugun mezuniyet hayalinin baloncugunu patlattilar :KK51:
GIdecegimiz yer oyun parki kizlar hoplayip ziplayim bari
Yedigin kadar zipla bencede :KK48:

Gelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin

Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse

Koy ver gitsin madem nediyim :))))

Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah

Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim

Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))

Doktora götürdün mü canım kızları
Ay arapsaci yemem mi o da farkli evet o baya ekstrrm bi ot :) ben severim otu copu :))) bol bol yaparim menulerimde gorursun

Gelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin

Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse

Koy ver gitsin madem nediyim :))))

Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah

Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim

Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))

Doktora götürdün mü canım kızları
Yok dr luk kadar artmadi atesleri hemen hastane ortamina sokasim yok elifcim insallah gerek kalmaz

Tatlim makina onrririm on numara sut ilitma derdi yok ben dolaptan sutu koyuuyorum 1 kasik activa sade yogurt maya olarak kullaniorum, hrmde butun yogurt prebiyotik oluyor:))))
Canim makineyi koyacak yerim yok mutfagim kucuk hic oyle alet alaniyorum ben ben mayayi koyden getiriyorum dogal maya bi de zaten esim yapardi e simdi ayaga kalkamiyo ondan bana kaldi

Kücük evlendim sekerim 39 oldum kizim evli evet torun morun yok daha

ay maşallah genç bir annesin kızın çok şanslı:KK71: gerçi bnm annem de 54 yasında ama benden genc fit ve saglıklı şimdi cocugumun peşinden koşuo annecim yoruluomsn dıorm yok halımden memnunum kg almıorm dıo:rolleyes: uyanık kadın

canım oğlum muza bayılıyor malesef yediğimde bile gözü kalıyor bende mecburen yiyemiyorum :)

he işin ucunda evlat olunca ole tabi önce bebişler kalırsa annişler yer kalmazsa yarasn evlatlar şifa olsun:KK28:

Diş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.

Başarılar diliyorum ablacim.

Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)

Yaza kadar görücez mavişim :)

Babamız grip ama oğlum grip mi diş mi anlayamadım? ?
Belirtileri benziyo dişle gribin ama baba gripse bulaşmış olabilir canım takip et bakalım çok geçmiş olsun
Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
Ne torunu ayol 39 yaşında. 5 sene daha gezsinler:))
İyiyim kuzum motivasyon düşüklüğü heralde bilmiyorum ki bakıyorum aslında :))

Bekle bekle beraber mezuniyeti alalım biz :))
Aa noldu canını sıkan bişey mi var tatlım
Ay arapsaci yemem mi o da farkli evet o baya ekstrrm bi ot :) ben severim otu copu :))) bol bol yaparim menulerimde gorursun
Afiyetolsun canım ben aslında pek ot çeşidi sevmem nasıl Aydınlı deme sakın ama yapan olursa yerim kendim nadir yaparım sebze daha severim
Yok dr luk kadar artmadi atesleri hemen hastane ortamina sokasim yok elifcim insallah gerek kalmaz
Umarım gerek kalmaz canım hemen toparlarlar neyseki evdesin

Back
X