Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o degilde Demetcim D3S1R3 D3S1R3 acaba 53e mi ceksem hedef kilo mu?
annem gelene kadar versem 2 kilo daha??
ne dersiniz canlar??

22 gunde 2 kilo veremezsin gulum. Daha makul bir rakam sec. Yeniden alacagindan da eminsen hic zorlama, nasilsa geri gelecek o 2 kg geri:)

hic oyle dusunme guzelim, bu seferki kontrolun guzel gececek insallah..
var mi mevlud, gezme planlarin onumuzdeki hafta?
pazara doğum günüm bişeyler yapıcaz galiba :)çarşambaya sinemaya gidiyorum yiğenlerimle,eski iş arkadaşlarımla görüştümde haber bekliyorum onlardanda..bu hafta evi dip bucak temizlemeyide planlıyorum aslında perde cam halılar falan havalar ısınıyor bu hafta onlarıda aradan çıkarırım:KK51:

Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim

Yeni basladin daha dur:) Sabrin sonu selamet. Ilk sayfadaki tabloya bak. Bizler ne kadar vermisiz gor, cesaretin geri gelir:)

Son düzenleme:
  1. Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
  2. Öğlen:yemedim yine
  3. Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
  4. Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
  5. Spor; 1 saat pilates
canım turşuyu tüketirken dikkatli tüket ödem yapıyor birde kızlarr dilara koçak tv de izledim rokayı sade öyle yersek %20 sinden faydalanabiliyormuşuz ama üzerine limon sıkarsak %100 üne yakın vitamini alıyormuşuz aklınızda bulunsun

Inşallah özgem yaaa

Ahh haklısınız galiba havlu atmak yok yapmadan yatmakta yok haeshin haeshin kalkıyorum abliş bir koç burcu kadın asla pes etmezzz:KK62:

Neyin agresifligi bu deniz gozlum. Bak 14 gun kalmis guzel haber almaya. Onun heyecani bile yeter kara bulutlari dagitmaya:)

22 gunde 2 kilo veremezsin gulum. Daha makul bir rakam sec. Yeniden alacagindan da eminsen hic zorlama, nasilsa geri gelecek o 2 kg geri:)
bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)

Evet1pakette 20tane var canım:) 6 tane alsa 120tane olur günlük1tane içsen yeter canım:)
Ay ben bugünden başladım hesaba 5 tane alsada yeter kuzum:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)

pazara doğum günüm bişeyler yapıcaz galiba :)çarşambaya sinemaya gidiyorum yiğenlerimle,eski iş arkadaşlarımla görüştümde haber bekliyorum onlardanda..bu hafta evi dip bucak temizlemeyide planlıyorum aslında perde cam halılar falan havalar ısınıyor bu hafta onlarıda aradan çıkarırım:KK51:
ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..

1. Sabah;melemen, peynir, zeytin,ihlamur,ceviz badem
  2. Öğlen:yemedim yine
  3. Akşam:1 kase corba, taze fasulye, turşu, kereviz salatası,yeşillik
  4. Su;2 lt 2 fincan Yesil cay
  5. Spor; 1 saat pilates
guzel olmus canim menu ve sporun:)

bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)

tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)

ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..

guzel olmus canim menu ve sporun:)
ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum ben:KK48:temizlik terapi gibi geliyor bana

Neyin agresifligi bu deniz gozlum. Bak 14 gun kalmis guzel haber almaya. Onun heyecani bile yeter kara bulutlari dagitmaya:)
Vallaha abla ona bile tam sevinemedim ya:( anlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)

Vallaha abla ona bile tam sevinemedim ya:( anlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)

Bak hayal kur. 11 i sabah kalkmissin. Nette aciklanmis sonuclar. Bir yandan hoplayip zipliyorsun bir yandan sevdicegini ariyorsun:p

ooo vallahi kaptırdımmı kendimi daha kop kop olurum ben:KK48:temizlik terapi gibi geliyor bana
bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))

Ne testi, merak ettim:)
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)

Vallaha abla ona bile tam sevinemedim ya:KK43: anlamıyorum kendimi zati ağlayacam azdaha, sonra kendime geldim birazda olsa :) bide galiba hasta olacam karnımada sancı giriyor :)
adet geliyor bence canim:)

bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))

canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)

adet geliyor bence canim:)
eşim bazn diyor Allahtan ev küçük seni takip edemiyorum duuuurrrrrr:KK70:ama ne iyi geliyor insana oturmaktan ne çıkar miss hele temizllikten sonraki o kahvenin verdiği keyiff harikaa:KK36:

Back
X