- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Ah ah keşke abliş :)) sonra ertesi gün kayıda gidiyoruz:))
Hah soyle hayal kur. Neresi cikar mesela onu dusun. Tasinma ev tutma, esya alma. Yeni is ortami, arkadaslar:) Evlilik hazirliklari hiz kazanacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah keşke abliş :)) sonra ertesi gün kayıda gidiyoruz:))
ayy abliş havalar ısınmışken yapayım ya soba hislerinden perdeler renk değiştiriyorayy gelsin abliş 65 ler yaa ne istiyorum varya:)26 olucam inş
![]()
benim ev buyuk be asyam canim cikiyor..eşim bazn diyor Allahtan ev küçük seni takip edemiyorum duuuurrrrrrama ne iyi geliyor insana oturmaktan ne çıkar miss hele temizllikten sonraki o kahvenin verdiği keyiff harikaa
![]()
ayyy ablaa eşime diyorum yaşlanıyoruz diye yaşş geçiyor ömür gidiyorr 3 günlük dünyaaBebeksin daha![]()
Aynen yeter kuzum:)bir test yapacagim ondan sonra karar vereyim kaptanim:)
tamam canim 5-6 paket yeter o halde:)
ohh baya yogunsun asyam:)
temizlikte de cok yorma kendini..
guzel olmus canim menu ve sporun:)
Aynen yaaa :) ah abliş ah :) o zaman ağustosta düğün olur nasıl gelinlik alsam ayy:)Hah soyle hayal kur. Neresi cikar mesela onu dusun. Tasinma ev tutma, esya alma. Yeni is ortami, arkadaslar:) Evlilik hazirliklari hiz kazanacak![]()
oyyy yerimm onu inş benim sıpada dolanır birgünbenim ev buyuk be asyam canim cikiyor..
birde ortalikta sipayla beraber yapiyorum temizligi:)
hadi bakalim heyecanlandim kac gelecek yarin tartida:)Kızlar Menüm
Sabah
1 tbe peynir zeytin şekersiz cay(canim bişey istemedi)
ara
orta Türk kahvesi
Ogle
dis bugdayi 1 kase 3 ceviz koydum üstüne
ara
Sütlü kahve
Aksam
Kuru fasulye yogurt turp
Ara
portakal
yarın tartida bugün gördüğüm rakamı görsem yeter:))
Aynen yeter kuzum:)
Aynen yaaa :) ah abliş ah :) o zaman ağustosta düğün olur nasıl gelinlik alsam ayy:)
oyyy yerimm onu inş benim sıpada dolanır birgün![]()
Amin insallah. O zaman temizligi gor sen:)
bende ev isi yapinca kendime geliyorum:))
canim disari cikabilirsem gebelik testi alip yapicam.
bu ay adet oldum ama sabahlari bulantim oluyor, birde dvamli kasik,bel agrim var.
Akinda da adet gormustum hamileyken, birsey yoktur ama iskillendim:)
adet geliyor bence canim:)
ins sipalarin olsunda temizlik zamani yakani biraksin canim:)oyyy yerimm onu inş benim sıpada dolanır birgün![]()
Kısa kestim abla beynim ilerletse idi tekrar kendimi üzebilirdim diye ahh bu beyin nasıl çalışıyor yaaaHahahaha![]()
birde salyangoz vardi onu unutma:)Isim isi ne oldu? Baska oneri gelmemis. Aklimda kalanlar kelebek, panter ve minnos:) Yok mu baska onerisi olan:)
Kısa kestim abla beynim ilerletse idi tekrar kendimi üzebilirdim diye ahh bu beyin nasıl çalışıyor yaaa![]()
kız yok olsunda yine bırakmasın razıyımins sipalarin olsunda temizlik zamani yakani biraksin canim:)
Ha dogru, amazonumdan gelmisti:)birde salyangoz vardi onu unutma:)