- 20 Eylül 2012
- 21.988
- 88.620
- 798
hayirlisiyla Rabbim versin asyam:)kız yok olsunda yine bırakmasın razıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisiyla Rabbim versin asyam:)kız yok olsunda yine bırakmasın razıyım![]()
amiiinnn benim gibi olan herkese naip etsin rabbimmhayirlisiyla Rabbim versin asyam:)
ayy o günleri görecekmiyiz ablaaGorecegiz seni![]()
aminn guzelim...amiiinnn benim gibi olan herkese naip etsin rabbimm![]()
Tamm ablacım :) geri geldim şuanda yüzümdeki gülücüğün sebebisiniz vallaha Allah razı olsunOlgun ve citir moda geri don deniz gozlum. Heyecani dugun zamanina birak![]()
ayy o günleri görecekmiyiz ablaa![]()
Evetttt. Yana yana sikayet edeceksin burada. "Bir is yaptirmiyor, surekli pacamda. Gece de uyutmadi. Bu cocuk niye boyle ablaaa yaaa" diye![]()
Hahahhaaa ne kaydi kiz :)))okula mi basliyorsun :))) sen var ya o ilac hormonlarini alt ust ediyor ondan boylesindir. Adetin gelecektir dedigin gibi. Sen sakin ol spor yap gucun varsaAh ah keşke abliş :)) sonra ertesi gün kayıda gidiyoruz:))
Pempe salyangoslarbirde salyangoz vardi onu unutma:)
Ooo az yemissin yarin baya eksili ve mezuniyetli olacak gibi:)))Sohbete daldik menu yazmadim.
Sabah (istahim yoktu)
Sade turk kahvesi
Ogle
Peynirli omlet, salata ve ayran
Ara
Dag cayi
Aksam
Hindi sote, salata ve ayran
Su:3+ litre
Egzersiz: haftalik egzersizler
İl veya ilçe müdürlüğe gitmemiz lazımmış ya ablacımmm :))) bencede halim perişan çabuk etkisinden kurtulsam adet olsamdaHahahhaaa ne kaydi kiz :)))okula mi basliyorsun :))) sen var ya o ilac hormonlarini alt ust ediyor ondan boylesindir. Adetin gelecektir dedigin gibi. Sen sakin ol spor yap gucun varsa
Sabahın olmayacağını söylemiştin sıkıntı yok gayet güzel menün ablişim:)Sohbete daldik menu yazmadim.
Sabah (istahim yoktu)
Sade turk kahvesi
Ogle
Peynirli omlet, salata ve ayran
Ara
Dag cayi
Aksam
Hindi sote, salata ve ayran
Su:3+ litre
Egzersiz: haftalik egzersizler
Ooo az yemissin yarin baya eksili ve mezuniyetli olacak gibi:)))
ben oyumu pembe salyangozlara veriyorum :)Pempe salyangoslar
Takvim aciklanir. Kararnameleriniz gelecek goreve baslamak icin saglik raporu alacaksiniz vs
Ben de sabah eksi 200 deydim gecen haftaki sicrama o kadarmis :))) benim yine azcik azcik gidecek gibiMaalesef canim. Adetim 2 gun gecikmeseydi belki ama yine 1 hafta daha istiyor. -400 deydim bu sabah.
Hah onları teslim etmek lazımmış abliş:))Takvim aciklanir. Kararnameleriniz gelecek goreve baslamak icin saglik raporu alacaksiniz vs
iyi geceler canim:)kızlar benim gözlerim kapanıyor ben kaçtım grşrz yarın![]()