- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Sen hemen yarin gel basla :)))Ben nereye gidecegim ben?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hemen yarin gel basla :)))Ben nereye gidecegim ben?:)
Ben de sabah eksi 200 deydim gecen haftaki sicrama o kadarmis :))) benim yine azcik azcik gidecek gibi
Sen hemen yarin gel basla :)))
bol ter atmalar,iyi geceler canim:)Kızlarr ben spora kaçarsonra duş felam derken uyukuda kalabilirimm
gelemezsem herkese iyi geceler tatlışlar
![]()
insallah iyi geceler canim:)Ben de uyuyayim. Iyi geceler, Allah rahatlik versin guzeller. Gunun ilk bildirimiYawrukush kaptanimizdan geldi, yuzumuzu guldurdu. Devami da boyle guzel gelsin insallah
![]()
Vicdan azabi yok korku var demetimYerken vicdan azabi yoktu ablam, tartidan niye korkuyorsun![]()
Bendende iyi bekliyon yani iyimser kaptanim benimBen de uyuyayim. Iyi geceler, Allah rahatlik versin guzeller. Gunun ilk bildirimiYawrukush kaptanimizdan geldi, yuzumuzu guldurdu. Devami da boyle guzel gelsin insallah
![]()
Iyi geceler sekerimKızlarr ben spora kaçarsonra duş felam derken uyukuda kalabilirimm
gelemezsem herkese iyi geceler tatlışlar
![]()
Ayy gerçekten kız bak yarından sonra bi ayar cekelim bu işe :)gel silkelenek bu hafta güzelce :))
Ohh ne güzel. Saglikla sihhatle gelsin prenses.Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
Kız ne inatçı çıktı o adet :)))Aynen kuzum hayırlısı ile:) yok sibelimm yaaa![]()
Geçmiş olsun canım. Dinlen sin bari .Kizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
Tebrikler özgem.KILO BILDIRIMI
Gecen H:55.8
Bu H:55.2
Fark:0.6
Yuzde:1.075
Mezun muyum degil miyim bilemedim ahh hamburger ahhh yaktin beni![]()
Eşim bana bırakıyor daha çok canım. Bi gidip konussaydik bakalım.Canim 1 patates derken 1 adet tum patates mi??
canim tabloda 2ser ifade oluyor ya hergun icin ilk menulerimiz icin, 2.siradaki ifadede egzersizlerimiz icin:)
menu guzel canim, grissini yerine findik,ceviz yiyebilirsin:)
sagol ablacim gayet guzel gidiyorsun, kilolari korumakta buyuk basari..
ay Allahim ya Seherim cok uzuldum
Rabbim korumus canim benim,gelmis gecmis olsun..
simdi nasil kuzucuk?
nazar almistir dis bugdayinda..
bol ayetel kursi, nas,felak ve nazar duasi oku canim...
cook haklisin canim bu sadakalar olmasa kim bilir basimiza neler gelir...
canim esinde insallah onaylar, cok buyuk ferahlik oluyor..
sanada, kuzuyada cok iyi gelir canim..
evet canim cankurtaranlik egitimlerinde bu kurtarma teknigi ogretiliyor.
ancak kucuk cocuklara,bebeklere uygulanis farklari var.
en iyisi parmak yardimiyla kusturmaya calismak.
Allah kimseyi yapmak durumunda birakmasin.
rekabet atismalari baslamis:)
oyyy bakalim kazanan kim olacak:)
hadi hayirlisiyla gelsin dunyaya kuzucuk.
guzel haberlerinizi bekliyoruz:)
canim parmak sokmak en etkili yontem, Allah bir daha yasatmasin..
kolay gelsin ablacim, hayirli olsun yeni cekmecelerin:)
gecmis olsun mavisim simdi nasilsin?
cok gecmis olsun canim, izin alip dinlensin bol bol madem..
oyyy utu muuuu
canim gogus, karin, bacak ve evde yapilabilecek egzersizler paylasmistim.
hangisini istiyorsan tekrar paylasayim :)
al benden de o kadar:)
cok sukur haftasonu tamamen toparlanirsiniz ELifim:)
hosgeldin canim, hava almak iyi gelmistir:)
hadi hayirli olsun canim, gule gule kullan:)
hic ceraretini kaybetme canim, olabilir boyle kazalar,Rabbim korusun.
Dun misafirlikte arkadasimin cocugu kafa ustu tasa dustu, benim oglanda ne kazalar atlatti..
boyle boyle buyuyecekler,sen saglam dur ki kuzunda senden guc alsin..
iyi eglenceler ama kacamak yapma canim:)
buraya foto yukleyebilirsin ama o foto her daim gorunur.
dilersen profil resmine koy sonra kaldirirsin, kalici olmaz ub sayede:)
cok guzel olmus canim :)
oyy guzel ablam ben seni tutuyorum her daim :)
tamam canim kaptanimizda yazsin fikrini ona gore karar verelim:)
sagol Ebrusum:)
birakip gitmemm yoooooo :)
guzel olmus canim menu:)
almazsin canim, duzenli beslen, hamileyim diye fazla yeme, hic fazla alinmiyor ozaman:)
Tatlım üzülme. Ben 80 kiloyla ekim ayında başladım buraya. Bak şimdi 68 kiloları gördüm. Sabır azim yardım edecek sana .Insallah veririm ya hayatimda Bu kilolari ilk kez goruyorum. Kiyafetler olmadikca uzuluyirum. Yaxin her gun yuruyus yapiyordum. Simdi Bu sogukta hergun cikamiyorim cocukla. Kizim da dis cikariyo gun icinde huzursuzlabiyo ve az uyuyir diye ax as egzersiz yapiyorim. Bakalim insallah veririirm. Cok pismanim cok ye sutun olsun diyenlere inandigima. Ama sunu da soyleyeyim bana sadece Su ve yesillikte Sut yapmadi.Malesef olmayinca olmuyor. Nasip kismetmis. Cocugum icin feda oldun diyeyim. artk yoluma bakayim.
Hele Bi de vileda yapmaya çalışıyor hey allah :)benim ev buyuk be asyam canim cikiyor..
birde ortalikta sipayla beraber yapiyorum temizligi:)
hahaha yarin eksi gorursun ablacim:)Vicdan azabi yok korku var demetim
menu, spor gayet guzel:)Menüm
Sabah:iki dilim ekmek peynir tereyagi mini domates kahve
Ara:yesilcay
Ara:tekrar yesilcay biraz ceviz
Ögle:karnabahar haslama yogurtlu kiyma soslu
Ara:mistik cay
Aksam:haslama karnabahar iki kuru kayisi cay
Su :1,5 litre
Spor:bir saat fitness![]()
canim madem sana birakmis esin haftada 2-3 gun yarim gun birak.Ayy gerçekten kız bak yarından sonra bi ayar cekelim bu işe :)
Ohh ne güzel. Saglikla sihhatle gelsin prenses.
Kız ne inatçı çıktı o adet :)))
Geçmiş olsun canım. Dinlen sin bari .
Tebrikler özgem.
Eşim bana bırakıyor daha çok canım. Bi gidip konussaydik bakalım.
Tatlım üzülme. Ben 80 kiloyla ekim ayında başladım buraya. Bak şimdi 68 kiloları gördüm. Sabır azim yardım edecek sana .
Hele Bi de vileda yapmaya çalışıyor hey allah :)
makarna mi neeeeey:)Menüm
İftar yarım tabak dereotlu yogurtlu makarna mor lahana salatası ve 1 bardak kayisi hosafi
Ara 1 kahve 3 dlm kepekli bisküvi
3 lt su 1 Yeşilçay ve 1 bardak soda. Birazdan bisiklet yapıcam canlar.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
hawar | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
Yseeminn | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
melinda23 | - | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
pakizee | - | ![]() | ![]() | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
zeynepRK | - | - | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
edsofi | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | ![]() ![]() | - | - | - |
Slm09 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
AKovser | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
zey zey | - | ![]() ![]() | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | ![]() ![]() |
Zeynepela07 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - | - |
Hayaller35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
Asyaca | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
tiffany20 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
saricicek123 | ![]() ![]() | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - |
gogo2405 | ![]() ![]() | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF |
Mavibocuk | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
D3S1R3 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
seyhan77 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
haeshin | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
shrr | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
asya_01 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() |
Nostalji yapıyorsunuz yani aman özge yılda kaç defa görüyorsun anneni zaten olsun üzme kendini 1 2 kilo verirsin yine nolcakbencede:)
annemin istahi iyidir, birde hep bekarken degisik tarifler dener dener yerdik:)
bir araya geldik mi eski gunlere donuyoruz, ikimizde ozluyoruz heralde
burda metro gibi markette 10 kiloluk satiliyor un, gecen geldiginden biliyor, ondan al sen diyor:)
Bu hafta çok zor geçti bir de reglim 1 gün geçti çok umutsuz ama inşallah iyi olur tartılmaya bile korktum yarın görcem artıkgayet guzel olmus bugun canim:)
tarti yuzunu guldursun:)
Perşembe için elli ip atliyorum hemen börek için]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.
PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hawar ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Yseeminn ![]()
![]()
- - ![]()
![]()
![]()
melinda23 - - ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pakizee - ??
??
- ![]()
![]()
- zeynepRK - - - ![]()
![]()
![]()
![]()
edsofi ![]()
![]()
- ![]()
- - - Slm09 ![]()
![]()
- ![]()
![]()
![]()
- AKovser ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zey zey - ![]()
- ![]()
![]()
- ![]()
Zeynepela07 ![]()
![]()
![]()
- - - - Hayaller35 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asyaca ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tiffany20 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- saricicek123 ![]()
- ![]()
![]()
![]()
![]()
- gogo2405 ![]()
MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF Mavibocuk ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D3S1R3 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seyhan77 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haeshin ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yawrukush ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shrr ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asya_01 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/td][/td][/td][/td]
Evet canım ben onu kendim farkettim nezaman süt içsem karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyorum sonra kestim içmeyi rahatladığımı farkettim sonra laktoz un bunu yaptığını öğrendim laktozsuz süt içtim mi bi sorun olmuyor bulursam yoğurduda öyle alıyorum ama o da sadece pınarın var herzaman olmuyorElif neden hep laktozsuz sut iciyorsun alerji durumun mu var hep dikkatimi cekiyor
Ben 1 sene görmedim sanmam canımkizkar ben dogimdan sonra adet olamadim 9 ay bitti ondan da kilo gitmiyo olabolir mi