Elma ye ozaman çok iyi geliyorBilmiyorum ki canım, geçti aslında ama hala bazen bulantı geliyor..
İçemiyorum canım maden suyu.. Bazen babam zorla içiriyor o ayrı
bende iyiyim Elifim oglanla oyun oynuyoruz:)Geçmiş olsun noldu acaba madensuyu iç istersen
Canım geldim ama işim var daha yürümek lazım :)
Öyle oldu özgecim sen nasılsın
gecer insallah 1-2 gune tamamen:)Bilmiyorum ki canım, geçti aslında ama hala bazen bulantı geliyor..
İçemiyorum canım maden suyu.. Bazen babam zorla içiriyor o ayrı
Rabbim gönlüne göre versin kuzum insallah.umarım güzel bir ev bulursun. Valla tatil iyi geldi canım.baya eğlenip dinlendimcanim kiralik ev surusune bereket..
gidip hepsini tek tek gorup karar vermek lazim ama her gune bir sey cikiyor:)
emlakci birkac tane evi ayni gune ayarlama yapiyor topluca gidip gorcem.
Sen dinlenebildin mi??
Canim bende özledim sabah kahvalti aksamada yemekli misafir olunca anca gelebildim ne var ne yok nasilsiniz kizlarOgle yemegi vakti:) Gorusuruz canlar
Findikfaresi123 ablam gun mu var?:) Ozletiyorsun kendini bilesin:)
Menüm
Sabah gec kalktım yiyemedim..
Öğlen
3 köfte (haşlanmış)
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 fincan çay, limon
Akşam
1 kase çorba
4-5 parça et (tavada, yağsız)
domates
1.400 ml su, yapabilirsem 2 litreye tamamlicam, evde misafir var, wc sorunu yaşamaktan korkuyorum
Uyuyana kadar bir kaç fincan çay içerim limonla
Spor
1 saat yürüyüş
Pertim, dökülüyorum başka birşey yapacak halim yok, midem bulanıyor, başım dönüyorr
Tatlım heralde bi yanlış anlama varŞekerim onlar bide şok diyet yapıyo yani bizim gibi sağlıklı beslenmiyo sende yap patates meyve günü 5 kilo ver ne var
Canım valla bugün çok işim vardı sizde çok konuşmuşsunuz zor bitirdim.şok yapıyorlar ya ondan böyle ama metoya çok zararlı bizim takım da yasak ona göre
Su az olmuş canım.Bugunku sabah menum
Peynir minnacik helva
cay (tatlandirici)
Sucuk 5 6 dilim
2 haslanmis yumurta
Ekmek yok
Spor tum vuct egzersizlerini yqptim 20 dkka
1 l su
Birazdanda 1 saatlik yuruyuse cikicam :)
Aslımda sakıncalı diyemem ama süt kullansan daha iyi.Hanımlar 2 si birarada sakıncalı mı diyet için
Bende çok gidiyorumbsy sorcam kızlar gunde 2-3 er lt sular ıcılıo ya kac defa wc ye gdıosnz ben 10 defadan fazla gdıorm normalmı resmen wcyle ahbap oldum
Aäaa cocukmusunuz hayatim arkadas bisey dwmemiski zaten sok diyet yanlis kelime olmus ama anlatmak istenen o degil elif nerdesin gel düzelt hayatim konuyu@hayaller35D3S1R3
Demetcim bazı arkadaşların söylemleri beni çok rahatsız etti
1 haftadır canla başla çaba gösteren arkadaşlarımın emeklerinin hiçe sayılmasını kabullenemem
O yüzden Biz yarışmıyoruz cnm
Diğer bir noktada o arkadaşlara hatırlatma olsun
Ben öğün atlatılmasını yada az yenmesini eleştiren biri olarak
Tanımadıkları kişiler için yorum yapmasınlar
Ben varim seker sokdayim suan sabah beri giremedim sayfalarca gülerek okudum son sayfaya geldim olana bakkimse yok mu:)
Ben varim seker sokdayim suan sabah beri giremedim sayfalarca gülerek okudum son sayfaya geldim olana bak@D3S1R3
Şekerim onlar bide şok diyet yapıyo yani bizim gibi sağlıklı beslenmiyo sende yap patates meyve günü 5 kilo ver ne var
Şok diyetmi yapıyolar onlar ben görmemiştim yapıyolarsa tabi bu kadar ara gaz verirler.
Hem sen nerdesin bugün naptin yoktun buralarda :)
Aäaa cocukmusunuz hayatim arkadas bisey dwmemiski zaten sok diyet yanlis kelime olmus ama anlatmak istenen o degil elif nerdesin gel düzelt hayatim konuyu@hayaller35
D3S1R3
Demetcim bazı arkadaşların söylemleri beni çok rahatsız etti
1 haftadır canla başla çaba gösteren arkadaşlarımın emeklerinin hiçe sayılmasını kabullenemem
O yüzden Biz yarışmıyoruz cnm
Diğer bir noktada o arkadaşlara hatırlatma olsun
Ben öğün atlatılmasını yada az yenmesini eleştiren biri olarak
Tanımadıkları kişiler için yorum yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?